24 nov 16, 04:51:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815278 alkalommal)
0 Felhasználó és 176 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5310 Dátum: 12 ápr 08, 19:32:13 »

Most fél kilenckor indulunk. Azt hittem ez világos. Reggel fél kilencre már otthon lesztek az új vityillótokban.

Van itt sok finomság, holdkörte, csillagtök, mindenféle ízű és formájú gomba, de majd úgyis meglátod, ez is része lesz a túrának. Kiokítalak az erdőben található összes ételről és hogy ezek közül mi milyen formában ehető.

Talán viszünk egy disznót, talán...

Hol vagytok már? Indulni kellene, vagy inkább elhalasszuk?

A te küldetésed, hogy megfigyeld az építőket a szarvas karámja és Zizi háza körül, a jelentéseden múlik, hogy te is kapsz-e egy itteni házat, ha esetleg nem tudnál hazamenni hanii-hoz valamiért.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5311 Dátum: 12 ápr 08, 19:32:58 »

ez most gazdi-pet-tanítvány túra lesz Nevet

STM: nemhiszem, hogy sor kerülne vadászatra, bár lehet az emberi alakomban elgyengülnék és vadászatra kényszerülnék, de ShikaFuujinként nemhinném, ami azt jelenti, hogy nem hagyom hogy ártatlan állatokat levadásszanak, ellenben ha esetleg egy vaddisznócsorda "véletlenül" megtámad, akkor levadásszuk őket, és Zizi majd hoz neked egy rakat desznyót!

Heo Menjünk Most Nevet

SZerk: vááárj Zizi egy fél órája lelépett Szomorú nélküle fogunk menni? :/
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:34:08 írta ^^ » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5312 Dátum: 12 ápr 08, 19:38:03 »

drszabi is a tanítványom baka szarvas!

Élve is eltudjuk vinni, ez is a tananyag része lesz, "Hogyan ejtsünk fogságba élő állatot?" címmel. (Addig sem romlik a húsa. ikszdé )

Induljunk, fuss előre az ösvényen, addig hagyok nyomokat Zizinek, neki már ezt egyedül is meg kell tudnia csinálni, de biztosan beér minket.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5313 Dátum: 12 ápr 08, 19:39:47 »

té-tényleg? dr szabi is? fúú ezer éve nem néztem a családfát ikszdé

*lesüti a fejét, aztán szarvas alakot ölt és berohan a fák közé, amik halkan, de egyenletesen recsegnek-ropognak*

he-heo! ezek az izé élnek? mmint oké, élőlények meg minden, de maguktól mozognak?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5314 Dátum: 12 ápr 08, 19:48:34 »

Csak az utat mutatják, illetve most nyílnak meg előttünk, hogy mehessünk az úton.

A családfában még nincs benne, de csekkold le az aláírásomat, meg az övét is. A legegyszerűbb az lenne, ha néha visszaolvasnál, lusta szarvas.

Mindegy menjünk tovább, hozz abból a gombából, de nem abból a pettyesből! Dobd el gyorsan, mérgező!
A sárgából hozz, az lesz a finom róka gomba.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5315 Dátum: 12 ápr 08, 19:51:24 »

o-oké heo... de a fenének írnak ilyen sokat! most is elbújva gépezem, mert már rég el kellett volna mennem :/
*eldobja a pöttyös gombát, és felmarkol párat a sárgából, és belehajítja a táskába, és leszaggat pár gyógyfüvet is*
ezek is kelleni fognak *morog*
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5316 Dátum: 12 ápr 08, 19:52:38 »

Okés, igyekezni fogok xD Kifigyelem őket. De ha holnap jöttök haza, akkor a jelentést is majd holnap adom le, márha addigra készen lesznek a munkálatokkal, és nem rontanak el valamit.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5317 Dátum: 12 ápr 08, 19:52:48 »

Az alvós az egy gerilla kép volt. ikszdé
Nekem azért megmutathatod őket, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, cserébe megmasszírozlak. Pirul

Lebuktál asszony, ej én meg vittem az állatorvoshoz mindenfélével, közben meg csak a gabonaallergiája jött ki, ha ezt tudtam volna...

Basszus, még szerencse, hogy lehajoltam...

Induljon a móka rég mozogtam már az ágyon kívül máshol is, na menjünk arra a túrára.
Nincs probléma, úgyis Mini-channal művelem.
Igen hatékony kalória égetés erről én is tudok, ennek ellenére álmos leszek után és így inkább a futást választom, egyelőre.

... ...  anyád majd kiokít a mikéntjéről.
Gerilla kép, de mind közül a legjobb. Nyelvesít
Háhá csábító ajánlat, majd még gondolkozom rajta.

Nem lett semmi baja, te fújod fel mindig a dolgokat, csak másnapos volt. >_<

És tényleg nem találtalak el... pedig azt hittem most sikerülni fog... majd legközelebb. Nyelvesít

Nah szép mondhatom, itthon hagysz egyedül az éjszaka közepén. -.-' Azt hittem az a mozgás elég neked, erre kiderül hogy nem. És csak a kis ittas Flexeet meg a többi tanítványodat viszed magaddal. T_T
Ki mással csinálnád, meg csalni nem mersz, mert nem hogy az én haragomtól félsz de az anyám is boldog lesz hogy szét téphet téged.
Nem hinném hogy az állít meg hogy elfáradsz tőle. ikszdé De ebbe lehet nem most és itt kéne bele mennem.

Na szép, itthon hagysz és még okítanom is kell. Valahogy mindig akad dolgod mikor neked kéne foglalkozni a gyerekekkel... megfigyeltem.  Lesütöttszemek
Pingvin jelmez
Mért van neked egy pingvin jelmezed? Akarom én tudni?
Nos őőő.... hosszú történet, inkább nem beszélnék róla.  smirksweat

*ránéz Minire akin pingvinjelmez van és elfogja a röhögőgörcs, ott fetreng a földön és fulldoklik*
PEPEPEPEPEEE háhááá pepepee gáháháááá pee
ikszdé Köszi-köszi, tudom hogy nagyon szép vagyok benne. Nyelvesít De inkább elégetem azt a jelmezt, és felveszem a gonosz arcom, akkor megijedtek ha azt mondom: "Nem láttál semmit".  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:02:05 írta Minagi » Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5318 Dátum: 12 ápr 08, 20:05:57 »

Na szép, itthon hagysz és még okítanom is kell.

Erre most egyáltalán nem lesz szükséged Mina-san.:3

Bogi-chan: Ennek örülök, de mielőtt feladatot kapsz, vidd át ezt a sárkánybébit heonak. *átadja a porontyot* Ez alkalommal én is veled tartok. [mármint a küldetésre.]

Pedig megnéztem volna, hogy milyen kiscica voltál, biztos legalább annyira cuki, mint most.*-*

Hát kicsit érdekes kinézete(i)m volt(ak), főleg amikor a színváltoztatós korszakomat éltem.Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:09:21 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5319 Dátum: 12 ápr 08, 20:09:21 »

Azok a füvek a gombával együtt erős hashajtó hatásúak, a helyedben nem enném meg őket egyszerre.

Készen lesznek, ebben biztos lehetsz, ha mégsem, nos meghalnak!  Ördögi
A jelentés ráér később is, majd amikor a következő tanításra jössz.

Köszönöm! Pirul (Itt is. Nevet)
Ne sokat, mert, ha nem mondasz semmit elkezdem magamtól is.

Nem te szívtál vele a röntgenen, bár a sörnyitó gyanús lehetett volna...  Gondolkozik ikszdé

Majd, ha hazaértem kapsz rendesen, csak győzd tartani a tempót.
Valóban van erre jobb fórum is, ahol csak ketten látjuk. Ámor
Megcsalni nem tudnálak soha, te vagy az életem. Pirul

Így biztosan nem én rontom el őket, Rikan-t meg már kiokítottam, Bogi-val rajtad a sor.

(Reggelre lesz Sex. (Ez, de kétértelmű. ikszdé Igazából a sárkány neve és hatot jelent, kedvenc számom.))
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5320 Dátum: 12 ápr 08, 20:13:36 »

Apa: Szerintem majd mindenkit egybe teszek be, úgy stílusosabb az egész.ikszdé És még nincs kész senki, pár emberről van csak elképzelésem, de így tényleg jóval könnyebb.^^

Hát kicsit érdekes kinézete(i)m volt(ak), főleg amikor a színváltoztatós korszakomat éltem.Pirul
Színváltós Kallen.*3*
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5321 Dátum: 12 ápr 08, 20:13:53 »

na menjünk tovább, mert egyre hidegebb lesz. amúgy kösz, de nem szándékoztam gombás-gyógynövényes ragut készíteni Hümm-hümm természetesen a sebekre szedtem,  végülis ki tudja x)

"hm de jól esne egy kis churros :S"

áá már 3/4 órája baktatunk de még sehol se vagyunk, nem érzek semmit a nózimmal :/ bele kéne húznunk, hamarosan előjönnek a vadállatok, nem ártana egy kis vacsi Hümm-hümm
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5322 Dátum: 12 ápr 08, 20:20:15 »

Erre most egyáltalán nem lesz szükséged Mina-san.:3
Nagyon köszönöm, örülök, hogy fiam ilyen aranyos lányt (vagyis... állatot:D) talált magának.

Ne sokat, mert, ha nem mondasz semmit elkezdem magamtól is.
Akkor jó, nem kell kiterítenem a kártyáimat vagyis a képeidet és így is kapok masszást, én csak nyerek vele. Nyelvesít
Idézet
Nem te szívtál vele a röntgenen, bár a sörnyitó gyanús lehetett volna...  
Nem az eszedért mentem hozzád azt látom... de nekem így is jó vagy. >_<
Idézet
Megcsalni nem tudnálak soha, te vagy az életem. Pirul
Oh... irulok-pirulok...  Ámor
Idézet
Így biztosan nem én rontom el őket, Rikan-t meg már kiokítottam, Bogi-val rajtad a sor.
Mikor okítottad ki?Nevet Őt is én neveltem... najó ez nem igaz. Akkor figyelek Bogira ahogy eddig is tettem, bár most küldetésen van, kis szorgos leányzó.
Idézet
(Reggelre lesz Sex. (Ez, de kétértelmű. ikszdé Igazából a sárkány neve és hatot jelent, kedvenc számom.))
Aha-aha... Dumaaaaa az egész miután ezt írtad: "Majd, ha hazaértem kapsz rendesen, csak győzd tartani a tempót."

STM: Itt van vaddisznó, véletlenül őt találtam el a labdával mikor heo-t akartam megdobni és kicsit messzire dobtam... nem mindig figyelek az erőmre és... kipurcant. Szeretnéd?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:21:09 írta Minagi » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5323 Dátum: 12 ápr 08, 20:25:30 »

Én itt idegeskedek, hogy nem jut időm a piknikre, erre elmarad. Örülök neki, de így tovább kell etetnem a sütésre váró hippit. :/ Nemesség ide vagy oda, nem tarthatok három háziállatot. Zizitől nem kell féltenem (hisz alig van nálam), de a  kelpiem már így is kétszer majdnem megette a szerencsétlent... Ha harmadszorra sikerrel jár, akkor majd szereztek magatoknak másik hippit!

Amúgy milyen tehnikai okok miatt maradt el? Igen, jó kis szervező vagyok, hogy még ezt sem tudom, nem kell plusz az orrom alá dörgölni. >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5324 Dátum: 12 ápr 08, 20:29:47 »

A vacsit itt szedjük össze, ott vannak fent a holdkörték, a liánokon fel tudsz mászni, de vigyázz nehogy megfojtsanak.
Addig összeszedem a többit, utána még 4 óra séta és már ott is vagyunk ahol majd némi kiképzés után tudunk majd enni. Ha túléled, akkor jó gyorsan haza tudunk majd menni, mert fejlődtek a képességeid. Ha valami balul üt ki, akkor én majd meggyógyítalak.
Sabaku egyébként ezt az utat már 4 évesen teljesítette, egy karcolás nélkül. (Remélem ez feltüzel.)

Churros majd lesz otthon, de talán jutalomként is tudok majd adni, ha végeztél a próbákkal, majd meglátjuk mennyire vagy ügyes.

Rikan majd megy neked egy P.Ü. a napokban, ha esetleg rólam még nem lenne elképzelésed, de csak akkor.

Azt hittem Kallen egy nekomata, de inkább csak amolyan félig cica lány, kellene már egy kép róla is...  Gondolkozik

Én is, szeretem érezni a forró testedet. Pirul
Ez egyszerre volt kedves és gonosz, pont ilyennek akarlak!
Például a leánykéréssel kapcsolatos dolgokra meg iskolába is mindig én vittem...
Lesz ott minden, de az nem reggel lesz, hanem még hajnalban amikor hazaérek, meglásd megtartom a szavam. Ámor

Nem jött el a szervező, szóval gondoltam, akkor halasszunk, azt hittem te is bonyolítod le, tudod, bemutatod a helyszíneket meg hasonlók... Vagy rosszul gondoltam?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins