^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5295 Dátum: 12 ápr 08, 18:53:25 » |
|
bahhuh!! tehe van a hám a labhámmal!! *egyre idegesebben bököd a labdája felé ami még mindig a szájában van* hühe déhoh ihék! nehh fáh a fohamm... méhh nehh éhtehek mehh??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5296 Dátum: 12 ápr 08, 18:54:33 » |
|
Upsz... basszus téynleg azt mondtam senkinek nem mondom el. Ááá mit tegyek most? Elő veszem a pingvin jelmezem és a kezemmel mutogatok "Nem láttál semmit" ... Nem, nem ivott, ő csak forrás vizet iszik, néha egy kis szörppel vegyítve. >_< De csak mikor én itatom meg, olyankor mindig csillogó szemekkel nézz rám, aminek nem tudok ellen állni. *Kiveszi a labdát Flexee szájából és heo arcába dobja*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5297 Dátum: 12 ápr 08, 18:55:04 » |
|
Flexike, ne legyél undok, eléd tettem a tányérodat, edd meg. Enyje-benyje, nagyon elszabadultál. Majd ha megetted, megyek játszani veled, rendben?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 20:21:26 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5298 Dátum: 12 ápr 08, 18:55:28 » |
|
*Kicsúsztatja a labdát* Gyere szarvaskám, megfuttatlak, csak eddig az asszony járatott. Megyünk túlélőtúrára meg játszani is, ha túléled, akkor a lányom sem fog bántani, sőt külön megtiltom neki. Kicsi ő még ahhoz, hogy legyőzzön és titkon téged is szeret ám. Pattanj, megyünk! Oké túl sokat írtatok, majd szerkesztem. Szerk.: Aha... az alvosra nem éppen ezt mondtad... De tudok én még képeket, amiket nem te küldtél. De lehet megtartom magamnak... Az alvós az egy gerilla kép volt. Nekem azért megmutathatod őket, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, cserébe megmasszírozlak. Flexee túl sok sört kapott. O.o Akkor beszélt így utoljára mikor egyszer heo nem volt otthon és víz helyett sört adtam neki véletlenül. De édes voltál berúgva kicsi szarvas. vagy csak fáj a fogad? >_<
Lebuktál asszony, ej én meg vittem az állatorvoshoz mindenfélével, közben meg csak a gabonaallergiája jött ki, ha ezt tudtam volna... *Kiveszi a labdát Flexee szájából és heo arcába dobja*
Basszus, még szerencse, hogy lehajoltam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:13:48 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5299 Dátum: 12 ápr 08, 18:56:36 » |
|
Én meg játék közben ráugrottam Sütiszörny STM-re, majdnem kinyírt, de sikerült időben elfutnom. Tényleg heo, én nem kapok küldetést? Ami a portrékat illeti, haladnak... lassan... nagyon lassan... viszont külön projektnek csinálok majd egy "Sabaku chan fejlődése" c. képet. Minagi: pingvinjelmez? Halenda, halenda, halalalalalenda... xD Ui.: tudom, hogy off, de Masashi chan repült 7 napra?!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5300 Dátum: 12 ápr 08, 18:58:23 » |
|
Off: Igen, én is láttam, hogy Masashi 7 nap kitiltást kapott. Ha jól emlékszem nem oda illő hsz-ekért... Tényleg, ha már küldetéseknél járunk: Kallen-chan: A küldetéssel tökéletesen kész vagyok, jöhet a következő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5301 Dátum: 12 ápr 08, 18:58:35 » |
|
neem nem, nem kérek semmit enni, és én heoval akarok játszani! a duma topicba mondta, hogy ha idejövök akkor játszik velem, na azóta várom *ránéz Minire akin pingvinjelmez van és elfogja a röhögőgörcs, ott fetreng a földön és fulldoklik* PEPEPEPEPEEE háhááá pepepee gáháháááá pee *meglátja heo-t és a nyakába ugrik* gazdii ha eldobod a labdát akkor én odafutok és szétmarcangolom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:03:57 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5302 Dátum: 12 ápr 08, 19:06:48 » |
|
*Elhajítja a labdát*
Induljon a móka rég mozogtam már az ágyon kívül máshol is, na menjünk arra a túrára. Viszünk mindenféle jót. Addig egy kicsit felújítják a karámodat is. Remélem tetszeni fog majd, lesz benne egy kis meglepetés is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5303 Dátum: 12 ápr 08, 19:08:25 » |
|
Pingvin jelmez Mért van neked egy pingvin jelmezed? Akarom én tudni? Szarvas, hogy itt válaszoljak a teázós felkérésre, talán... majd meglátom. heo, ha nem baj, hogy áthozom ide a duma topicos témát (ha igen szólj, és szerkesztem a hsz-t), az ágyban történő mozgás pont a leghasznosabb a célra. Komoylan, simán helyettesítő az összes többi gagyi eszközt, sőt. Zizi, csak megleptél, békésen heverészem, rám ugrik valami, és reflexből odakaptam. Magadra vess, ha máskor nem vagy elég gyors.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:12:29 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5304 Dátum: 12 ápr 08, 19:09:12 » |
|
*utánaszalad a labdának, még a levegőben elkapja és szétszabdalja ^3^* okay! induljunk, csak hozok egy kis churrost! *berohan a karámjába, és elővesz egy rakat churrost meg paradicsomot egy rejtett fakkból az itató alatt, aztán ezeket bepakolja a táskájába, és visszarohan!* merre megyünk? jön mégvalaki? Zizit hozzuk eeel ha nem akkor majd máskor elmegyek valahova vele STM: majd valamelyik délután ha fenn leszel akkor gyere át lesz süti is x3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:12:30 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5305 Dátum: 12 ápr 08, 19:13:26 » |
|
Apa, mehetek én is a túrára? Ígérem, hogy jól fogok viselkedni. Remélem (ha megyek) találkozunk egy őzikével. Olyan cuki a kölyök! Na, de mehetek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 20:20:52 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5306 Dátum: 12 ápr 08, 19:22:15 » |
|
Tényleg heo, én nem kapok küldetést? Ami azt illeti te is jössz velünk a túrára, a te házadat is átalakítják addig, szóval pakolj fél kilenckor indulunk. heo, ha nem baj, hogy áthozom ide a duma topicos témát (ha igen szólj, és szerkesztem a hsz-t), az ágyban történő mozgás pont a leghasznosabb a célra. Komoylan, simán helyettesítő az összes többi gagyi eszközt, sőt.
Nincs probléma, úgyis Mini-channal művelem. Igen hatékony kalória égetés erről én is tudok, ennek ellenére álmos leszek után és így inkább a futást választom, egyelőre. *berohan a karámjába, és elővesz egy rakat churrost meg paradicsomot egy rejtett fakkból az itató alatt, aztán ezeket bepakolja a táskájába, és visszarohan!* merre megyünk? jön mégvalaki? Zizit hozzuk eeel ha nem akkor majd máskor elmegyek valahova vele A kaja itt marad, ami kell azzal ellát az erdő is. Zizi jön velünk szóval nem fogsz unatkozni. Az erdőbe megyünk, de lesz egy kis meglepetés, fél kilencre legyél itt Zizi-vel együtt, akkor indulunk, vicces lesz! Lányom, te most nem jöhetsz, neked szünet van, tessék pihenni, úgy hallottam vizsgázni fogsz a démonképzőben is, szóval töltődj fel otthon, anyád majd kiokít a mikéntjéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5307 Dátum: 12 ápr 08, 19:26:33 » |
|
amúgy fél kilenc van :3 vagy holnap reggel fél kilenc? vagy este?? szerintem a reggel fél kilenc az jó lesz, remélem Zizike is fel tud akkor kecmeregni, bár őt este szoktam látni néha m-mii?? a kaja ittmarad? de-de dehát az nem! chuross churosss~ gáá...najó... de csak azért meg ott leszel velem. de ne-ne érts félre! nem eszem húst! legalábbis szarvas formában. de-de amúgy sem eszem ember meg démonhúst, szóvaé semmi gáz eh eheheh heeehheh ehhehee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5308 Dátum: 12 ápr 08, 19:27:08 » |
|
Ha láttok vaddisznót, hozzátok mrá el nekem. Tök ré ettem ilyen jellegű vadhúst. Hmm.. vagy elmehetnék vadászgatni is, de ma tök lusta vagyok valahogy. Nem ok nélkül feküdtem le aludni csak úgy ahol voltam az előbb. Zizi, hogy kárpótolj, amiért megzavartál, hozz nekem valami királyat a túráról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5309 Dátum: 12 ápr 08, 19:27:40 » |
|
És én valami küldetést nem kapok? Vagy esetleg a túrára mehetek één is? Bár ha én még felkészületlen vagyok rá akkor egy sima kezdő küldetéssel is beérem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|