24 nov 16, 00:12:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813602 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5295 Dátum: 12 ápr 08, 18:53:25 »

bahhuh!! tehe van a hám a labhámmal!! *egyre idegesebben bököd a labdája felé ami még mindig a szájában van* hühe déhoh ihék! nehh fáh a fohamm... méhh nehh éhtehek mehh?? ikszdé
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5296 Dátum: 12 ápr 08, 18:54:33 »

Upsz... basszus téynleg azt mondtam senkinek nem mondom el. Ááá mit tegyek most?
Elő veszem a pingvin jelmezem és a kezemmel mutogatok "Nem láttál semmit" ... ikszdé

Nem, nem ivott, ő csak forrás vizet iszik, néha egy kis szörppel vegyítve. >_< De csak mikor én itatom meg, olyankor mindig csillogó szemekkel nézz rám, aminek nem tudok ellen állni.

*Kiveszi a labdát Flexee szájából és heo arcába dobja*
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5297 Dátum: 12 ápr 08, 18:55:04 »

Flexike, ne legyél undok, eléd tettem a tányérodat, edd meg. Enyje-benyje, nagyon elszabadultál. Neeem Majd ha megetted, megyek játszani veled, rendben?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 20:21:26 írta M. Bogi » Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5298 Dátum: 12 ápr 08, 18:55:28 »

*Kicsúsztatja a labdát*
Gyere szarvaskám, megfuttatlak, csak eddig az asszony járatott.
Megyünk túlélőtúrára meg játszani is, ha túléled, akkor a lányom sem fog bántani, sőt külön megtiltom neki. Kicsi ő még ahhoz, hogy legyőzzön és titkon téged is szeret ám.

Pattanj, megyünk!

Oké túl sokat írtatok, majd szerkesztem.

Szerk.:

Aha... az alvosra nem éppen ezt mondtad...Nevet De tudok én még képeket, amiket nem te küldtél.  Ördögi De lehet megtartom magamnak...  Pirul
Az alvós az egy gerilla kép volt. ikszdé
Nekem azért megmutathatod őket, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, cserébe megmasszírozlak. Pirul

Flexee túl sok sört kapott. O.o Akkor beszélt így utoljára mikor egyszer heo nem volt otthon és víz helyett sört adtam neki véletlenül. De édes voltál berúgva kicsi szarvas. vagy csak fáj a fogad? >_<
Lebuktál asszony, ej én meg vittem az állatorvoshoz mindenfélével, közben meg csak a gabonaallergiája jött ki, ha ezt tudtam volna...

*Kiveszi a labdát Flexee szájából és heo arcába dobja*
Basszus, még szerencse, hogy lehajoltam...
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:13:48 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5299 Dátum: 12 ápr 08, 18:56:36 »

Én meg játék közben ráugrottam Sütiszörny STM-re, majdnem kinyírt, de sikerült időben elfutnom. ikszdé
Tényleg heo, én nem kapok küldetést? ööööö
Ami a portrékat illeti, haladnak... lassan... nagyon lassan... viszont külön projektnek csinálok majd egy "Sabaku chan fejlődése" c. képet. ikszdé

Minagi: pingvinjelmez? Ohh My God Halenda, halenda, halalalalalenda... xD

Ui.: tudom, hogy off, de Masashi chan repült 7 napra?!  WTF?
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5300 Dátum: 12 ápr 08, 18:58:23 »

Off: Igen, én is láttam, hogy Masashi 7 nap kitiltást kapott. Ha jól emlékszem nem oda illő hsz-ekért...
Tényleg, ha már küldetéseknél járunk:
Kallen-chan: A küldetéssel tökéletesen kész vagyok, jöhet a következő. kacsint
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5301 Dátum: 12 ápr 08, 18:58:35 »

neem nem, nem kérek semmit enni, és én heoval akarok játszani! a duma topicba mondta, hogy ha idejövök akkor játszik velem, na azóta várom Nevet
*ránéz Minire akin pingvinjelmez van és elfogja a röhögőgörcs, ott fetreng a földön és fulldoklik*
PEPEPEPEPEEE háhááá pepepee gáháháááá pee

*meglátja heo-t és a nyakába ugrik*
gazdii Nevet ha eldobod a labdát akkor én odafutok és szétmarcangolom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:03:57 írta ^^ » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5302 Dátum: 12 ápr 08, 19:06:48 »

*Elhajítja a labdát*

Induljon a móka rég mozogtam már az ágyon kívül máshol is, na menjünk arra a túrára. Viszünk mindenféle jót. Addig egy kicsit felújítják a karámodat is. Remélem tetszeni fog majd, lesz benne egy kis meglepetés is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5303 Dátum: 12 ápr 08, 19:08:25 »

Pingvin jelmez ikszdé
Mért van neked egy pingvin jelmezed? Akarom én tudni? ikszdé

Szarvas, hogy itt válaszoljak a teázós felkérésre, talán... majd meglátom.

heo, ha nem baj, hogy áthozom ide a duma topicos témát (ha igen szólj, és szerkesztem a hsz-t), az ágyban történő mozgás pont a leghasznosabb a célra. Komoylan, simán helyettesítő az összes többi gagyi eszközt, sőt.

Zizi, csak megleptél, békésen heverészem, rám ugrik valami, és reflexből odakaptam. Magadra vess, ha máskor nem vagy elég gyors.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:12:29 írta STM » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5304 Dátum: 12 ápr 08, 19:09:12 »

*utánaszalad a labdának, még a levegőben elkapja és szétszabdalja ^3^*

okay! induljunk, csak hozok egy kis churrost!

*berohan a karámjába, és elővesz egy rakat churrost meg paradicsomot egy rejtett fakkból az itató alatt, aztán ezeket bepakolja a táskájába, és visszarohan!*

merre megyünk? Mosolyog jön mégvalaki? Zizit hozzuk eeel Nevet ha nem akkor majd máskor elmegyek valahova vele Hmm?

STM: majd valamelyik délután ha fenn leszel akkor gyere át Nevet lesz süti is x3
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:12:30 írta ^^ » Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5305 Dátum: 12 ápr 08, 19:13:26 »

Apa, mehetek én is a túrára? Mosolyog Ígérem, hogy jól fogok viselkedni. Remélem (ha megyek) találkozunk egy őzikével. Mosolyog Olyan cuki a kölyök! Ámor Na, de mehetek? Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 20:20:52 írta M. Bogi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5306 Dátum: 12 ápr 08, 19:22:15 »

Tényleg heo, én nem kapok küldetést? ööööö
Ami azt illeti te is jössz velünk a túrára, a te házadat is átalakítják addig, szóval pakolj fél kilenckor indulunk.

heo, ha nem baj, hogy áthozom ide a duma topicos témát (ha igen szólj, és szerkesztem a hsz-t), az ágyban történő mozgás pont a leghasznosabb a célra. Komoylan, simán helyettesítő az összes többi gagyi eszközt, sőt.
Nincs probléma, úgyis Mini-channal művelem. ikszdé
Igen hatékony kalória égetés erről én is tudok, ennek ellenére álmos leszek után és így inkább a futást választom, egyelőre.

*berohan a karámjába, és elővesz egy rakat churrost meg paradicsomot egy rejtett fakkból az itató alatt, aztán ezeket bepakolja a táskájába, és visszarohan!*
merre megyünk? Mosolyog jön mégvalaki? Zizit hozzuk eeel Nevet ha nem akkor majd máskor elmegyek valahova vele Hmm?
A kaja itt marad, ami kell azzal ellát az erdő is.
Zizi jön velünk szóval nem fogsz unatkozni.
Az erdőbe megyünk, de lesz egy kis meglepetés, fél kilencre legyél itt Zizi-vel együtt, akkor indulunk, vicces lesz!  Ördögi

Lányom, te most nem jöhetsz, neked szünet van, tessék pihenni, úgy hallottam vizsgázni fogsz a démonképzőben is, szóval töltődj fel otthon, anyád majd kiokít a mikéntjéről.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5307 Dátum: 12 ápr 08, 19:26:33 »

amúgy fél kilenc van :3 vagy holnap reggel fél kilenc? vagy este?? szerintem a reggel fél kilenc az jó lesz, remélem Zizike is fel tud akkor kecmeregni, bár őt este szoktam látni néha :/

m-mii?? a kaja ittmarad? de-de dehát az nem! chuross churosss~ gáá...najó...Szomorú de csak azért meg ott leszel velem. de ne-ne érts félre! nem eszem húst! legalábbis szarvas formában. de-de amúgy sem eszem ember meg démonhúst, szóvaé semmi gáz eh eheheh heeehheh ehhehee  Ezmeg?
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5308 Dátum: 12 ápr 08, 19:27:08 »

Ha láttok vaddisznót, hozzátok mrá el nekem. Tök ré ettem ilyen jellegű vadhúst. Hmm.. vagy elmehetnék vadászgatni is, de ma tök lusta vagyok valahogy. Nem ok nélkül feküdtem le aludni csak úgy ahol voltam az előbb.
Zizi, hogy kárpótolj, amiért megzavartál, hozz nekem valami királyat a túráról.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5309 Dátum: 12 ápr 08, 19:27:40 »

És én valami küldetést nem kapok? Vagy esetleg a túrára mehetek één is?  ?  Bár ha én még felkészületlen vagyok rá Nevet akkor egy sima kezdő  küldetéssel is beérem.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 352 353 [354] 355 356 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins