24 nov 16, 03:31:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 324 325 [326] 327 328 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814519 alkalommal)
0 Felhasználó és 70 vendég van a témában
Zizi100
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4875 Dátum: 12 márc 16, 20:21:35 »

Oké, asszem ennyi mindkettőtök lerajzolásához elég! Nevet Már van is ötletem! xD
A YuYuHasuko-t pedig anno animaxon láttam, de nem igazán fogott meg, de, ha szerintetek jó, akkor majd meglesem. xD

heo.: De tetszik, csak olyan fura. Olyan... olyan cuki. xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4876 Dátum: 12 márc 16, 20:23:43 »

heo nagyon édes béna az avád. *-* >.<# (na jó édes Pojén)

...de a medve még mindig szaglik xD Tehát küldetés elbukva...

Am én jártam a legjobban, sosem kapok mindenféle küldetéseket a Senseimtől xD
Fürödtél te rendesen Saba-chan? Lehet csak a lábad szaglik. WTF? Faceg
Ezért maradsz ilyen kis gyök. Nevet
Nem hagytál túl sok dolgot Zizi fantáziájára. ikszdé Amúgy szerintem Zizi rajzai pont azért jók, mert az ő fantáziájára vannak bízva teljesen. :3
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4877 Dátum: 12 márc 16, 20:25:57 »

Biztos, hogy az én lábam az, Obaasama? Faceg Most hogy megjöttél,mintha még erősebben érezném.... bár ha úgy vesszük egy démon a szagával is ölhet xD
Zizi kért utasításokat, kapott is xDD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4878 Dátum: 12 márc 16, 20:30:11 »

Kérlek én mindig tiszta és illatos vagyok (nem, nem értelmezem félre az illat jelentését). Kúl Kérdezd csak meg öregapád (ő se értelmezi félre ikszdé) Nyelvesít
Mellesleg én a közeledben se lakok, szóval engem nem érezhetsz. Ráadásul csak te érzed azt az állítólagos szagot, senki más nem panaszkodott. Ahogy mondani szokás, az kiabál akinek a háza ég. Hümm-hümm ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4879 Dátum: 12 márc 16, 20:31:29 »

Drága heom, iszonyatosan édes az avatarod. Nem gondoltam hogy avatarnak fogod használni.  Pirul

Bogi, kérlek figyelj hogy másfél soros legyen a hsz-ed, és nem úgy hogy entert nyomsz.
Egyet értek, nem a valóságot mutatja, vagy hogy milyenek akarunk lenni, hanem pont az a jó, hogy Zizi mit talált ki ránk... arra akit lerajzol.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4880 Dátum: 12 márc 16, 20:38:04 »

Nem tehetek, ogy az egész családban nekem van a legjobb szaglásom.... Lehet valami csóró az a pincében, akiről elfeledkeztem? xDDDD Volt már ilyen párszor.... áh... pedig ennek is hoszabb halált szántam  Ördögi Asszem szólok valami csicskának, hogy takarítsa el onnan xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4881 Dátum: 12 márc 16, 20:42:42 »

Ezekről az esetekről ne is beszélj. Haza jöttél egy fél hullával, nem hogy nem végeztél teljes munkát a múltkor, de ott hagytad... Vagy 2 hétig, amíg haldoklott, néha hallottam ahogy kiáltozik, aztán nekem kellett végezni vele, mert idegesített. -.-' Nem akarok helyetted "takarítani" tessék őket tisztességesen megölni, vagy a kínzó kamrába vinni.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4882 Dátum: 12 márc 16, 20:45:32 »

Hmm... Gondolkozik Oké, akkor hagyjuk a francba ezt a "mondjátok meg milyenek legyetek" dolgot!  Nevet
Egyébként se nem vicc, se nem májerkedés, de alapból majdhogynem úgy képzeltem el őket, ahogy leírták! (na jó, Bogi akkor is kislányka ruhát kap  ikszdé )

Még jó, hogy én heo sufnija mellett lakok, nem kell látnom ahogy hullaszállítósdit játszotok. ikszdé
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4883 Dátum: 12 márc 16, 20:48:26 »

Vagy csak ragassza be a száját, hogy ne hangoskodjon. ikszdé Akkor nem gond, ha kiabálni akar és nem zavarja anyudat. Mosolyog És mikor hallani akarod a gyönyörű életért könyörgő kiabálását és lerántod a tapaszt még fáj is mint állat. ikszdé Főleg ha egy szakállas csóka. Faceg

Amúgy ne aggódj Saba-chi én néhány fickót, úgy lent felejtettem a várbörtönben, hogy utána csak a csontvázukat találtam meg és kérdezgethettem a szolgákat, hogy azok kik is voltak mert már nem tudtam. :/
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 20:50:36 írta Ritli » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4884 Dátum: 12 márc 16, 20:51:18 »

Zizi: Látom, nem voltál még a sufnin belül ikszdé

Am anya, ez is a kínzókamrában halt meg, nem szanaszét hagytam ööööö Csak elfeledkezem róla, hogy már egy hónapja nem kapott kaját, és vizet sem látott már jópár napja. Nem tudok minenféle halanó igényt a fejembe tartani, milyen lények azok, amik ennyit sem bírnak? Pff...

Oh, Ritli nagyi megérkezet xDDDD A szigszalag jó ötlet, de az egyik kínzási módszer keretében legyantázzák a szakállát,  szal nem használható mindnekinél....
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 20:54:31 írta Sabaku » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4885 Dátum: 12 márc 16, 20:57:12 »

A bajusz/szakáll gyantázás egy nagyon jó módszer. Egyszer egyik imserősöm megfenyegette az egyik osztálytársát, hogy legyantázza a bajszát ha mégegyszer beszól neki, de nem hitt neki és tovább piszkálta, másnap a csaj bevitt egy adag Veet gyantát a suliba és megmutatta a srácnak, na attól kezdve soha többé nem mert a csajhoz szólni. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4886 Dátum: 12 márc 16, 20:59:50 »

Simán vágd ki a nyelvüket, vagy varázslattal hallgattasd el őket, hatásos tud lenni.  Izé José... Én a rémületet szeretem a szemükben, nem pedig a hangjuk sikítozásának a dallamát.   Pirul Bár régebben én is hallgattam ahogy sikítoznak az életükért, de heo óta leszoktam róla, neki nem jön be annyira, bár megértem. Nyelvesít

Hehe hanii, ez durva. >_< Nem semmi a csaj.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4887 Dátum: 12 márc 16, 21:01:05 »

Amúgy nem tehetek róla, hogy véletlen lent maradtak azok a pincében. :/ Olyan nagy a börtön... az egész kastély alatt végighúzódik, 3 szinten át ráadásul az egész olyan mint egy labirintus, hogy ha még ki is jut valaki a cellájából akkor se jusson többé ki a szabad ég alá... >.<# Így néha én is elfelejtem, hogy ki van lent és hol van pontosan... Amúgy arra gondoltam, hogy beszerzek néhány Dementort a börtönbe őrnek a többiek mellé. Mit gondoltok? Szerintem hasznos és aranyos kis lények, hasznukat venném a kínzókamrában is és a lelki terror is ott lenne a kezemben, tudnám fenyegetni velük a rabokat. Gondolkozik

Amúgy igen férfiak ellen a leghatásosabb a gyanta/epilátor. ikszdé Én az epilátort kedvelem, mert azzal sokáig lehet nyújtani a szenvedést, míg a gyanta gyors. Ördögi Oly gyenge a férfinép. Hümm-hümm

Igaz lányom, a nyelv kivágás se rossz ötlet. Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 21:02:34 írta Ritli » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4888 Dátum: 12 márc 16, 21:05:55 »

Na de a gyantát nagyobb élvezet hazsnálni Izé José... A férfiak meg tényleg gyengék ilyen szempontól, kivétel nélkül xD
A Dementorok egész jók, de a közelükben gyorsabban meghalnak, meg betegek lesznek, és elviszi őket a láz, már próbáltam.... Bár lehet azért volt, mert a csávót, hogy is mondjam, nem lánccal, hanem pár karddal rögzítettem a  falhoz  smirksweat Na meg ott lent elég lelki terror van bőven xD Főleg mert én az 'újoncokat' a már kellően megkattant foglyok mellé teszem  Ördögi
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4889 Dátum: 12 márc 16, 21:12:39 »

Szerintem a kardok lehettek az okai. ikszdé Legalábbis kétlem, hogy sterilek lettek volna, és szerintem el se állítottad a vérzést (tudod a túl nagy vérveszteség árt a halandók élettartamának). Nevet
Szerintem hozatok 1-2 dementort próbaidőre és meglátom milyenek, aztán lehet rendelek még a HGLK-ből (Havi Gonosz Lény Katalógus).
Amúgy én szeretem, hogy ilyen labirintus börtönöm van :3 Van benne jópár csapda és szörnyek meg persze egy csomó kamera, hogy bármikor nézhessem a fotelból miközben popcornt eszek a szerencsétlenek reményvesztettek menekülését ha úgy tartja kedvem. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 21:14:08 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 324 325 [326] 327 328 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins