Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4875 Dátum: 12 márc 16, 20:21:35 » |
|
Oké, asszem ennyi mindkettőtök lerajzolásához elég! Már van is ötletem! xD A YuYuHasuko-t pedig anno animaxon láttam, de nem igazán fogott meg, de, ha szerintetek jó, akkor majd meglesem. xD heo.: De tetszik, csak olyan fura. Olyan... olyan cuki. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4876 Dátum: 12 márc 16, 20:23:43 » |
|
heo nagyon édes béna az avád. *-* (na jó édes )...de a medve még mindig szaglik xD Tehát küldetés elbukva...
Am én jártam a legjobban, sosem kapok mindenféle küldetéseket a Senseimtől xD
Fürödtél te rendesen Saba-chan? Lehet csak a lábad szaglik. Ezért maradsz ilyen kis gyök. Nem hagytál túl sok dolgot Zizi fantáziájára. Amúgy szerintem Zizi rajzai pont azért jók, mert az ő fantáziájára vannak bízva teljesen. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4877 Dátum: 12 márc 16, 20:25:57 » |
|
Biztos, hogy az én lábam az, Obaasama? Most hogy megjöttél,mintha még erősebben érezném.... bár ha úgy vesszük egy démon a szagával is ölhet xD Zizi kért utasításokat, kapott is xDD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4878 Dátum: 12 márc 16, 20:30:11 » |
|
Kérlek én mindig tiszta és illatos vagyok (nem, nem értelmezem félre az illat jelentését). Kérdezd csak meg öregapád (ő se értelmezi félre ) Mellesleg én a közeledben se lakok, szóval engem nem érezhetsz. Ráadásul csak te érzed azt az állítólagos szagot, senki más nem panaszkodott. Ahogy mondani szokás, az kiabál akinek a háza ég.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4879 Dátum: 12 márc 16, 20:31:29 » |
|
Drága heom, iszonyatosan édes az avatarod. Nem gondoltam hogy avatarnak fogod használni. Bogi, kérlek figyelj hogy másfél soros legyen a hsz-ed, és nem úgy hogy entert nyomsz. Egyet értek, nem a valóságot mutatja, vagy hogy milyenek akarunk lenni, hanem pont az a jó, hogy Zizi mit talált ki ránk... arra akit lerajzol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4880 Dátum: 12 márc 16, 20:38:04 » |
|
Nem tehetek, ogy az egész családban nekem van a legjobb szaglásom.... Lehet valami csóró az a pincében, akiről elfeledkeztem? xDDDD Volt már ilyen párszor.... áh... pedig ennek is hoszabb halált szántam Asszem szólok valami csicskának, hogy takarítsa el onnan xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4881 Dátum: 12 márc 16, 20:42:42 » |
|
Ezekről az esetekről ne is beszélj. Haza jöttél egy fél hullával, nem hogy nem végeztél teljes munkát a múltkor, de ott hagytad... Vagy 2 hétig, amíg haldoklott, néha hallottam ahogy kiáltozik, aztán nekem kellett végezni vele, mert idegesített. -.-' Nem akarok helyetted "takarítani" tessék őket tisztességesen megölni, vagy a kínzó kamrába vinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4882 Dátum: 12 márc 16, 20:45:32 » |
|
Hmm... Oké, akkor hagyjuk a francba ezt a "mondjátok meg milyenek legyetek" dolgot! Egyébként se nem vicc, se nem májerkedés, de alapból majdhogynem úgy képzeltem el őket, ahogy leírták! (na jó, Bogi akkor is kislányka ruhát kap ) Még jó, hogy én heo sufnija mellett lakok, nem kell látnom ahogy hullaszállítósdit játszotok.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4883 Dátum: 12 márc 16, 20:48:26 » |
|
Vagy csak ragassza be a száját, hogy ne hangoskodjon. Akkor nem gond, ha kiabálni akar és nem zavarja anyudat. És mikor hallani akarod a gyönyörű életért könyörgő kiabálását és lerántod a tapaszt még fáj is mint állat. Főleg ha egy szakállas csóka. Amúgy ne aggódj Saba-chi én néhány fickót, úgy lent felejtettem a várbörtönben, hogy utána csak a csontvázukat találtam meg és kérdezgethettem a szolgákat, hogy azok kik is voltak mert már nem tudtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 20:50:36 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4884 Dátum: 12 márc 16, 20:51:18 » |
|
Zizi: Látom, nem voltál még a sufnin belül Am anya, ez is a kínzókamrában halt meg, nem szanaszét hagytam Csak elfeledkezem róla, hogy már egy hónapja nem kapott kaját, és vizet sem látott már jópár napja. Nem tudok minenféle halanó igényt a fejembe tartani, milyen lények azok, amik ennyit sem bírnak? Pff... Oh, Ritli nagyi megérkezet xDDDD A szigszalag jó ötlet, de az egyik kínzási módszer keretében legyantázzák a szakállát, szal nem használható mindnekinél....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 20:54:31 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4885 Dátum: 12 márc 16, 20:57:12 » |
|
A bajusz/szakáll gyantázás egy nagyon jó módszer. Egyszer egyik imserősöm megfenyegette az egyik osztálytársát, hogy legyantázza a bajszát ha mégegyszer beszól neki, de nem hitt neki és tovább piszkálta, másnap a csaj bevitt egy adag Veet gyantát a suliba és megmutatta a srácnak, na attól kezdve soha többé nem mert a csajhoz szólni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4886 Dátum: 12 márc 16, 20:59:50 » |
|
Simán vágd ki a nyelvüket, vagy varázslattal hallgattasd el őket, hatásos tud lenni. Én a rémületet szeretem a szemükben, nem pedig a hangjuk sikítozásának a dallamát. Bár régebben én is hallgattam ahogy sikítoznak az életükért, de heo óta leszoktam róla, neki nem jön be annyira, bár megértem. Hehe hanii, ez durva. >_< Nem semmi a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4887 Dátum: 12 márc 16, 21:01:05 » |
|
Amúgy nem tehetek róla, hogy véletlen lent maradtak azok a pincében. Olyan nagy a börtön... az egész kastély alatt végighúzódik, 3 szinten át ráadásul az egész olyan mint egy labirintus, hogy ha még ki is jut valaki a cellájából akkor se jusson többé ki a szabad ég alá... Így néha én is elfelejtem, hogy ki van lent és hol van pontosan... Amúgy arra gondoltam, hogy beszerzek néhány Dementort a börtönbe őrnek a többiek mellé. Mit gondoltok? Szerintem hasznos és aranyos kis lények, hasznukat venném a kínzókamrában is és a lelki terror is ott lenne a kezemben, tudnám fenyegetni velük a rabokat. Amúgy igen férfiak ellen a leghatásosabb a gyanta/epilátor. Én az epilátort kedvelem, mert azzal sokáig lehet nyújtani a szenvedést, míg a gyanta gyors. Oly gyenge a férfinép. Igaz lányom, a nyelv kivágás se rossz ötlet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 21:02:34 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4888 Dátum: 12 márc 16, 21:05:55 » |
|
Na de a gyantát nagyobb élvezet hazsnálni A férfiak meg tényleg gyengék ilyen szempontól, kivétel nélkül xD A Dementorok egész jók, de a közelükben gyorsabban meghalnak, meg betegek lesznek, és elviszi őket a láz, már próbáltam.... Bár lehet azért volt, mert a csávót, hogy is mondjam, nem lánccal, hanem pár karddal rögzítettem a falhoz Na meg ott lent elég lelki terror van bőven xD Főleg mert én az 'újoncokat' a már kellően megkattant foglyok mellé teszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4889 Dátum: 12 márc 16, 21:12:39 » |
|
Szerintem a kardok lehettek az okai. Legalábbis kétlem, hogy sterilek lettek volna, és szerintem el se állítottad a vérzést (tudod a túl nagy vérveszteség árt a halandók élettartamának). Szerintem hozatok 1-2 dementort próbaidőre és meglátom milyenek, aztán lehet rendelek még a HGLK-ből (Havi Gonosz Lény Katalógus). Amúgy én szeretem, hogy ilyen labirintus börtönöm van :3 Van benne jópár csapda és szörnyek meg persze egy csomó kamera, hogy bármikor nézhessem a fotelból miközben popcornt eszek a szerencsétlenek reményvesztettek menekülését ha úgy tartja kedvem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 21:14:08 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|