Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4860 Dátum: 12 márc 16, 19:14:05 » |
|
Oké Hanii! Hiei: Átjavítsam? Amúgy régebben volt valami hosszú nyelvű, lila köd aurájú, ijesztő, zöld bozontos hajú izé az avatarodon. Onnan szedtem. xd Egyébként igen, ez a baj ezzel a portré dologgal, hogy maximálisan az én fantáziámra van bízva. Ebben csupán az a baj, hogy mi van, ha rohadtul nem illik a személy lelkületéhez a karakter kinézete? xD De, még ha el is rontom, legalább nevetni lehet rajta. heo: de, deee!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4861 Dátum: 12 márc 16, 19:21:20 » |
|
Arra a képre én is emlékszem. De ott nem az egész haja volt zöld csak az él meg csúcsfények, amúgy fekete volt nem? Az amelyik "véletlenül" feltűnően hasonlít Orpheuséra. Gondolom senki nem bánja, ha kérdezel róla valamit ami neked segítene a megrajzolásban. Kis aljas, majd meglátjuk milyen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4862 Dátum: 12 márc 16, 19:24:28 » |
|
Hiei: Átjavítsam? Amúgy régebben volt valami hosszú nyelvű, lila köd aurájú, ijesztő, zöld bozontos hajú izé az avatarodon. Onnan szedtem. xd Tudod ki volt az a lila füstös borzas hajú az avámon? Mondjuk elég durva, hogy nem tudod:O Sőt! Felháborító. Ezért láncra veretlek és megkínoztatlak. Leírnám az is, hogy csinálnám, de szerintem modiként nem tehetem:( Mindegy legyen élénk a fantáziád és képzeld el a legrosszabbatXD Majd küldök neked képeket, hogy miről mit kérek és lefogod rajzolni. ÉRtem?:O
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4863 Dátum: 12 márc 16, 19:25:10 » |
|
Üdv mindenkinek!^^ Hát, ez a küldetés elég izgalmas volt, Sabaku-sama. Azok a karmos-teknős-bigyuszok még egyszer akkorák voltak mint én [a macsusz alakomban], de szerencsémre vezérükre hagyták a harcot, fogalmam sincs, miért. Szó mi szó, még sosem harcoltam lávában, ezért izgultam egy picit. De végülis egész gyorsan kimerítettem, majd bevetettem ezt a nézésem, és győztem is. A testét nem hoztam magammal, nehéznek tűnt és még a keleti erdőbe is mennem kellet, ugyebár. A macit meg nem bántottam, mert Rikanom szépen kérte mert már eleve halott volt, mikor odaértem, szóval azért érezted/éreztük az a büdös hullaszagot. Éppen arról beszélgettek, hogy Zizi engem is le fog festeni Kallennel, ugye Zizi? Most akartalak én is megkérni Zizi, hogy rajzolj le minket is. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 19:26:33 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4864 Dátum: 12 márc 16, 19:30:15 » |
|
Ááá heo, mi ez az új avatar? Amúgy, igen? Fekete volt? Ami azt illeti, akkor még olyan gépen voltam itt, aminek a monitora mindenféle hibás árnyalatban mutatta a dolgokat, szóval lehet azért láttam én zöldnek. És igen, valószínűleg ezután így lesz, hogy kérdezősködök. xD Kallen: Nem fog elmaradni...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4865 Dátum: 12 márc 16, 19:39:03 » |
|
"Lila füstös borzas hajú" Hát ez kész.. Ezt a definíciótmég nem hallottam Hieire xDD Am ez egy nagyon faxa kép, kedvencem is DA-on xD Tényleg, az én portrém hogy áll? Ha nincs ihlet, adok instrukciókat hozzá xDDD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4866 Dátum: 12 márc 16, 19:43:35 » |
|
Hiei előző avája nem Hiei volt? És ő borzas hajú? xD Nekem az egyik kedvenc anime szereplőm ő volt régebben, de csak és kizárólag Gourry után. :'D Jaj, Hellchan beelőzött.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4867 Dátum: 12 márc 16, 19:54:14 » |
|
Trolloló~ xD Kallen-chi: szuper,hogy elintézted a teknősöket, meg minden, de a medve még mindig szaglik xD Tehát küldetés elbukva,még egy ilyen,és mész a pincébe Zizi mellé! És mi az,hogy cukinézés no jutsuval hatsz rájuk? :O Hát ennyire rá vagy szorulva az ilyesmire...? Eh, mindegy.... talán még nem vagy reménytelen. A következő küldetésed: szitáld át a sivatagot, nesze, itt ez a szita, jó szórakozást, este 10re itthon legyél,mert utána bezáratom a várudvart,és elengedem a házőrzőket xDDD Am én jártam a legjobban, sosem kapok mindenféle küldetéseket a Senseimtől xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4868 Dátum: 12 márc 16, 19:55:31 » |
|
Zizi, lerajzolsz engem is? Engem úgy kell ábrázolni, mint ahogyan a Trollbálon kinéztem. (Tudod, az a démonos kép, tuti megtalálod) Előre is köszi! ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4869 Dátum: 12 márc 16, 19:56:34 » |
|
Sabaku kérek instrukciókat, különben úgy fogsz kinézni mint az avatarod, csak nőbe! Egyébként pont ez a kép volt amiről beszéltem. És még kardja is van! xD Talán bepróbálom egyszer ezt a YuYuhasuko-t. De ez itt már lassan off. xD Sabaku2: Zizi mellé? :O A pincében vagyok?! Mióta? xD Bogi: Tuti nem találom meg. :S Az a baj, hogy én nagyon nem figyelek oda ezekre a képekre. Áhh, o.O mit szakasztottam szegény fejemre?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4870 Dátum: 12 márc 16, 20:01:26 » |
|
De hát el is ástam ahogy mondtad, és meg is fürdettettem szolgákkal, meg a barlangját is beomlasztottam. Azt meg azért vetettem be, mert már nem volt kedvem ugrálni még egy sort, amikor egy ilyen egyszerű kis jutsuval is simán kiütöttem. Neee csak a pincébe neee! T_T *elindul a sivatagba a szitával*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4871 Dátum: 12 márc 16, 20:04:23 » |
|
Még nem láttad a yu yu hakusho-t? Nem tudod, mit hagytál ki az életedből. :O Bogi, szerintem azt a képet eléggé nehéz lenne megtalálni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4873 Dátum: 12 márc 16, 20:10:49 » |
|
Ááá heo, mi ez az új avatar? Talán nem tetszik? Igazából Minim mutatta, nekem meg megtetszett, az előzőt meg már untam, kissé túl szürke volt. Dehogy vagy a pincében. Kedves leányom egy gyerekkori kedvencéről beszélt, ő őrzi a borokat, nehogy valami félkegyelmű szolga rájárjon.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4874 Dátum: 12 márc 16, 20:16:18 » |
|
Zizi: Amióta Hiei aztat mondta xD Bár nála nem nem nagyon lehet tudni,mikor viccel... A kép.... hmmm....vedd a húgom képét alapul, csak ne legyen olyan, mert tök máshogy nézek ki xDDD Sárga szem, hooosszú, szétálló fekete haj,és általában a trónomon ülök az ellenfeleim levágott fején taposva xD A ruha meg... felül valami ujjatlan, fűzős cucc, alul meg rövidgatya, meg egy bakancs vagy tűsarkú xD (úgy jobban fáj annak, akin éppen taposok xDDD) A többit a fantáziádra bízom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|