Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 12 márc 15, 23:48:24 » |
|
Komolyan lerajzolod az Elvis ruhás heot? *-* Annyira boldog vagyok. :3 Szeretlek Zizi. Tuti kirakom majd a falra bekeretezve. STM-et valahogy így kéretik lerajzolni. Ez a leggyakoribb formálja. http://images.wikia.com/muppet/images/f/f4/CookieMonster-Sitting.jpg
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 12 márc 15, 23:55:30 » |
|
Nem is ez a legygakoribb formám. Általában sokkal vérszomjasabbnak tűnök, csak ezeket mindig akkro fotózzák, amikor sütit kapok, és örülök neki. De többnyire ember vagyok, sütiszörny manccsal nehéz gépelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 12 márc 16, 00:00:20 » |
|
Látom az Elvis ruhás heo majdnem akkora szenzáció, mint a nevem. Mi lesz legközelebb? Pizsamás? (Én meg még ötleteket adok. ) Ha kirakod, akkor fényképet kérek róla.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 12 márc 16, 00:02:12 » |
|
Hát majdnem mindig ilyen vagy mikor látlak. Mindig idejössz a sütikért és ilyen formában örülsz neki. Most, hogy így belegondolok... Szinte csak sütiosztásnál látlak (1-2 kivétel akad. pl az Oripika harc, meg mikor hoztad a sört és karikát ugrottál). Csak arra kellek, hogy adjak enni. heo a pizsamás banán... heo a fénypizsamás banán... Igen igen ez lesz az. Mivel fényből szövöd a cuccaidat. Rendben majd küldöm.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 12 márc 16, 00:05:34 » |
|
EZ nem is igaz, csak.. hát... izé... falánk vagyok, te meg jó gazdi, és folyton sütivel fogadsz. De bámikor meglátogathatlak amúgyis, őrzővédő petként meg ha valami alantas léyn megtámadna, akkor is azonnal a védelmedre sietnék (nem mintha anynira rászorulnál). szerk.: Ettől függetlenül megrajzolhatsz így, Zizi, de ilyen kép úgyis többmillió van rólam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 00:13:26 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 12 márc 16, 00:11:02 » |
|
A banán honnan jött? Igen, a kemény fény mágia fantasztikus dolog, de szőni azt nem tudok, ez csak alkotó mágia. Most, hogy belegondolok, nem is hordok pizsamát...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 12 márc 16, 00:20:24 » |
|
Te nem ismered a pizsamás banánokat? Kultúrbarbár. http://www.boomerang-tv.hu/sites/www.boomerang-tv.hu/files/imagecache/character_image/characters/bananas_in_pyjamas_big.pngAmúgy nem, én se néztem én nagy voltam már ehhez mikor adták, de azért tudtam a létezéséről. Meg a banán a kedvenc gyümid nem? Megjegyeztem ám! Nem hordasz pizsamát? Hálóingben alszik. Rendben STM akkor megbocsátok, hűséges pet vagy. Holnap ugorj át meghívlak egy sütire meg egy sörre. Talán még egy kis roston sült hippire is bazsalikommal (és oregánóval)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 12 márc 16, 00:21:57 » |
|
Ritli: jesszus ilyen létezik? Amúgy heo-t pizsamában már nem fogom megrajzolni! Felejtsd el! xD STM: Akkor majd átgondolom, hogy, hogy legyél megrajzolva, de van már egy jó ötletem rá!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 12 márc 16, 00:25:33 » |
|
Pizsamás banánt eddig csak torrent címben olvastam, de nem néztem meg, hogy mi az. Nálam a Jetix volt az utolsó rajzfilm csatorna, hogy azóta mik vannak arról nem tudok. Gatyában alszom, nem kell nekem ruha, Mini-vel melegítjük egymást. Még szép, hogy nem rajzolsz le benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4839 Dátum: 12 márc 16, 00:28:53 » |
|
STM-ben az a jó, hogy úgy rajzolhatod le ahogy kedved szottyan. Ha eddig nem nézett ki úgy majd átváltozik olyanná és akkor valósághű lesz a kép. Ez szerintem tv2-n vagy rtl-en ment még jó régen. De nem ilyen számítógépes volt mint ezen a képen amit linkeltem, csak ezen volt rajta a címe. Ez már valami felújított verzió. Amúgy már jó régen volt a tévében de nem tudom mikor. Ilyen az eredeti: http://bin.sulinet.hu/ikep/2004/05/kolyokboom2.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 12 márc 16, 01:10:25 » |
|
Valamiért nekem is a pizsamás banánok ugrottak be. Amúgy a Minimaxon (vagy annak az elődjén) ment. A gazdádat is lerajzolhatod. Nem haragszik meg érte. Azért szóljatok, ha bált/szülinapot/eljegyzést vagy bármi mást kell szervezni~ Várom a megrendeléseket! A titulusomat is megpróbálom minél előbb kitalálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 12 márc 16, 09:12:07 » |
|
Asszem Kallen és Rikan fognak valamikor, nem? Meg Temi és Dani is, ha jól tudom. Sok esküvő lesz itt. Egyébként most is "tökéletesen informáltan" megkérdezem: Mi van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 09:13:07 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 12 márc 16, 09:20:28 » |
|
Éppen arról beszélgettek, hogy Zizi engem is le fog festeni Kallennel, ugye Zizi? (Amúgy fogalmam nincs, csak pár hozzászólásba olvastam bele, a hosszabbakat nem mertem végigolvasni. )
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 12 márc 16, 09:44:59 » |
|
Zizi, engem is lefestessz? Örülnék neki, csak lemaradtam kicsit, a macskás-ügyem miatt. (Riku-nee, én is így voltam vele. Meg valami banános dolog van, ha jól láttam, de mindegy. *-*)
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 12 márc 16, 13:54:18 » |
|
Srácok mivan itt? mindenki anyira csendbe van! visza térek az edzésről erre síri csend xD fogadjunk hogy mindenkit letaglózott a heti naruto manga xD Démon fronton mi a helyzet ,???
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|