A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3795 Dátum: 12 márc 08, 16:40:33 » |
|
Egyelőre inkább nem.  Nem vagyok rá felkészülve. (mellesleg anya ki is csontozna  ) És kell valaki, aki majd elmeséli a két család legendás tetteit, miután azok kiirtották egymást.  Neked is hanii. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3796 Dátum: 12 márc 08, 16:43:28 » |
|
Zizi cica lett?  ez édes :3 ejj nem olvasok el 8 oldalt... nem akarok leamortizálódni -.-  ejnye... furcsa egy napom volt >.> majd DT-ben beszámolok talán..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3797 Dátum: 12 márc 08, 16:55:20 » |
|
Igen, az én cicám. ^^ Ha én nem amortizálódtam le 20 oldaltól, akkor te szarvas létedre 8-tól nem fogsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3798 Dátum: 12 márc 08, 17:50:24 » |
|
Csak annyit akarok mondani, hogy győztem, és jól lemaradtatok. Háború lesz a közeljövöben? Azt hittem, csak fujtok egymásra tovább, király. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3799 Dátum: 12 márc 08, 17:52:30 » |
|
Nem is igaz STM ne hazudj.  Oripika végig itt volt mellettem. Megint be vagy rúgva és hallucinálsz.  Talán lesz, talán nem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #3800 Dátum: 12 márc 08, 18:08:09 » |
|
"-sama" *-* Aranyos vagy Eszti.  Ahogy látom, tisztelettudatot a helyén van. Helyes. Ez elengedhetetlen a nemesi kisasszonyoknak.  Igen, muszáj tisztelettudónak lennem, mert az anyukám erre tanított.  De biztos van még mit tanulnom. Mi az első lecke?  STM, a háború akkor kezdődik, amikor Nikkie kikiáltja azt. Addig csak tervezgetünk.  Vagyis inkább csak Ritli meg én.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3801 Dátum: 12 márc 08, 18:21:43 » |
|
Affene azt hittem nem lesz harc. Mindegy, majd szóljatok mikor kerül rá sor, mert el kell mennem új kosárkát venni. [kinőttem a mostanit.x)]  Az Oripika kontra STM párbajt meg én is látni szeretném.  Ja, és Boldog Nőnapot hölgytársaimnak! :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 18:28:23 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3802 Dátum: 12 márc 08, 18:45:16 » |
|
Itt nem háború lesz, ha Nikkie kikiáltja, hanem mészárlás xD Úgy tippelem a sereg ellen elég lesz Flex meg Kallen, szal a petek, vagy egy sima családtag, tök egyedül. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 18:58:16 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3803 Dátum: 12 márc 08, 18:47:09 » |
|
mivan velem? milyen háború? a seregeket leverem, elég egy kis idézés *epic england face & őrült england nevetés*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3804 Dátum: 12 márc 08, 18:47:19 » |
|
Lol Saba-chan ugyanez jutott eszembe nekem is. :3 Látszik, hogy rokonok vagyunk.  Ne felejtsd ki Oripikát neki is ott a helye.  Vérengző fenevad, már a látványától el fog menekülni az ellenség. :3 STM-et meg be kell zárnunk addig, nehogy mindent elpusztítson. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3805 Dátum: 12 márc 08, 18:49:05 » |
|
Frissítettem a családfákat, gondoltam közlöm. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3806 Dátum: 12 márc 08, 18:50:41 » |
|
Először fel kell mérnem, hogy mit tudsz és mit nem. Anélkül nem lenne okos belefogni a tanításba. Mit tanultál eddig anyukádtól? :3 A párbajt majd én megörökítem egy festményen! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3807 Dátum: 12 márc 08, 18:51:09 » |
|
Miért kéne bezárni? xD Bár akkor nem maradna a többi petnek móka :3 Oripika meg túlzás elég oda két pet is  Flex: inkább Fehéroroszo idézését tanuld meg, tőle Russia-chan is retteg  Vagy ha éppen untakozom, lehet én intézem el a sereget...  Kijár már nekem 1-2 mp szórakozás, nemde? Ő.Ő Tia: milyen párbaj? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3808 Dátum: 12 márc 08, 18:53:28 » |
|
Nos tudod, Sabaku, vele az a baj, hogy én is rettegek tőle  1-2mp?  én inkább kiélvezem ameddig lehet, még ha lesz is pár karcolásom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3809 Dátum: 12 márc 08, 18:59:53 » |
|
De én nem tudom tovább húzni, az a baj.. ásítok, és elfújom őket, az a baj  Bár ha puszta kézzel megyek, lehet lesz egy perc is *O*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|