Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3765 Dátum: 12 márc 08, 13:14:44 » |
|
Ritli, ne hagyd, hogy féltékenység miatt nekiálljon farkasszemezni Pikachu és STM, mert van egy olyan érzésem, hogy a papírállatka nyerne...
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3766 Dátum: 12 márc 08, 13:18:07 » |
|
Oké, hiszek nektek, én vagyok a kedvenc.  De mivel Temari azt feltételéezte, hogy engem legyőzne egy ostoba kis papírállatka, megyek, és készítem a szemeimet!  Addig nézem azt a kacatot, amíg nem pislog, vagy nem semmisül meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3767 Dátum: 12 márc 08, 13:18:51 » |
|
A farkasszemezéstől nem félek, bár STM kétlem, hogy olyan buta lenne, hogy kiáll Pikachu ellen egy ilyen versenyben.  Inkább az aggaszt, hogy STM fogja, a fogai közé kapja és szétmarcangolja szegény Pikát.  Oké STM, sok sikert. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3768 Dátum: 12 márc 08, 13:32:24 » |
|
Csak, hogy én se maradjak ki; boldog nőnapot a lányoknak és Zoltánoknak!  Milyen édes az a Pika! *-* Én is meghajtogatom! *-*  Hajrá STM. Véletlenül locsold le egy kis vízzel, úgy hamarabb feladja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3769 Dátum: 12 márc 08, 13:33:24 » |
|
Kérlek, Ritli, vedd fel videóra! o.o Látni akarom, amikor Pika pislant egyet és STM felugrik örömében és kineveti. xD
-> Azért pártoltam át, mert STM annyira meggyőző, hogy nyerni fog és hogy megy gyakorolni. o.O
A-chan, viszont kívánom és köszönöm! :3 ^^
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3770 Dátum: 12 márc 08, 13:43:12 » |
|
Farkasszem STM és Pikachu között? Nem tudom,kire fogadjak Most olvastam vissza, nem is tudtam, hogy tudsz petet hajtogatni *O* Szuper lett
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3771 Dátum: 12 márc 08, 13:45:46 » |
|
Én kajában szeretnék fogadni! ^^ Éhes vagyok... xD Ma csupán egyetlen egy szem kekszet ettem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3772 Dátum: 12 márc 08, 13:49:52 » |
|
Akkor a csata kezdetét veszi! Megérkeztem a nagy leszámolásra, és.. ha már kajáról volt szó, nincs itthon valami finom, Ritli-hime?  Utána cafatokra bámulom azt a sárga origamipockányt.  Kössz a támogatást Temari, látom, te fel tudod mérni az erőviszonyokat. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 14:01:54 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3773 Dátum: 12 márc 08, 13:52:19 » |
|
Szívesen, de jössz nekem egy sajtburger menüvel!  Csak viccelteeem.  Ételételétel...! T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3774 Dátum: 12 márc 08, 14:17:42 » |
|
Köszönöm. :3 Én nemrég ettem szójaszószos/mézes/chilis rizses csirkét. Maradt egy kicsi. Ha nem félsz, hogy elpatkolsz a főztömtől, akkor adok belőle.  Szilvi! Ha Ritli nincs a közelben, akkor legalább te vedd fel a küzdelmet. :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3775 Dátum: 12 márc 08, 14:24:00 » |
|
Miért, és még is ki ellen?  Bár most hogy belegondolok, nem is kell ok.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3776 Dátum: 12 márc 08, 14:29:28 » |
|
Pika meg STM csatáját.  Meg kell örökíteni, hogy a Trollcsászár hogyan aláz szét egy origami pockot. Vagy esetleg az őt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3777 Dátum: 12 márc 08, 14:31:14 » |
|
tia ne adj tippeket STM-nek szegény Oripika legyőzésére.  Kérlek, Ritli, vedd fel videóra! o.o Látni akarom, amikor Pika pislant egyet és STM felugrik örömében és kineveti. xD
-> Azért pártoltam át, mert STM annyira meggyőző, hogy nyerni fog és hogy megy gyakorolni. o.O
Azt én is megnézném.  Lehet STM annyira bámulja majd szegényt, hogy zavarba jön Pika és pislant egyet.  Kamerát készenlétbe!  Youtube milliárdos leszek ezzel a felvétellel.  Valami finom? Palacsinta van éppen.  Bár a fahéjas már majdnem elfogyott, hiszen az a kedvencem.  De van még túrós, meg lekváros meg kakós.  Megfelel? Szerk: Nagybátyám egy csomó időre befoglalta a gépet és youtubeozott. >.> Most meg a kutya egyszer csak itt termett mellettem, csak tudnám, hogy jött be a házba. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 14:33:01 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3778 Dátum: 12 márc 08, 14:40:00 » |
|
Jó, nem adok. Szerintem észre sem vette. :3 Oripika.  Ez édes. De régen ettem már palacsintát. :O Csinálni kellene, de wokban nem lehet rendesen megsütni, palacsintasütőm meg nincs.  Ma vettem egy nyakláncot meg egy karkötőt, de szerintem a bálra nem megfelelőek. Kaasan megverne, ha ebben jelennék meg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3779 Dátum: 12 márc 08, 14:41:41 » |
|
Én nemrég ettem szójaszószos/mézes/chilis rizses csirkét. Maradt egy kicsi. Ha nem félsz, hogy elpatkolsz a főztömtől, akkor adok belőle.  Eszek nagyon szívesen, csak a chili... Hűha.. Nem tudok enni egyáltalán, még egy ici-picit is csípőset, mert fuldokolni kezdek. x'3 Nagyon brutál erős?  Azt én is megnézném.  Lehet STM annyira bámulja majd szegényt, hogy zavarba jön Pika és pislant egyet.  Kamerát készenlétbe!  Youtube milliárdos leszek ezzel a felvétellel.  Valami finom? Palacsinta van éppen.  Bár a fahéjas már majdnem elfogyott, hiszen az a kedvencem.  De van még túrós, meg lekváros meg kakós.  Megfelel? Szerk: Nagybátyám egy csomó időre befoglalta a gépet és youtubeozott. >.> Most meg a kutya egyszer csak itt termett mellettem, csak tudnám, hogy jött be a házba.  Megyek veled felvenni! xD Osztozunk abban a "pici" összegben? *.* Mertmert... Az én ötletem volt a felvétel.... :3 Kéééérleeeeeeek! *cica szemekkel néz -> csízmáskandúrszem ;D* Palacsintaaaaa! o___O *futfutkérkér* Amúgy már annyira nem vagyok kajás, ettem instant levest: marhahusosat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|