Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3780 Dátum: 12 márc 08, 14:42:01 » |
|
Felveszem én, ha más nem ér rá xD Biztos nagyon izgalmas meccs lesz. STM büszke lehet majd magára,ha lehozza ez ellen az origami-pokémon ellen xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3781 Dátum: 12 márc 08, 14:47:26 » |
|
Észrevettem tia, vsak nem szorulok ilxen trükkökre. Ha elegendő palacsintát ettem fair küzdelemben fogok nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3782 Dátum: 12 márc 08, 14:50:10 » |
|
Az instant levestől tisztára jól is lehet lakni. Nem olyan vészes, kicsit kispóroltam a chilit. Legfeljebb iszol rá egy kis tejet, az semlegesíti a chili erejét. ^^ Ha sikerül neki győzni, akkor hetekig hallgathatjuk a dicsekvését. Úgyhogy hajrá Oripika! x3 Nem spenót az, hanem palacsinta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3783 Dátum: 12 márc 08, 14:58:24 » |
|
Én nemrég ettem szójaszószos/mézes/chilis rizses csirkét.
Ezt észre se vettem az előbb. :3 Én is ettem. Bátyám csinált csípős csirkeszárnyat nemrég. Volt a szószban chiliszósz, szójaszósz, olívaolaj, méz meg fűszer szóval olyan lehetett amit te ettél. :3 Én imádom a csípőset amúgy, de amit tesóm csinált csak icipicit volt az De én szeretem azt is ha lemarja a szám olyan csípős egy kaja. Na jó Temi talán osztozhatunk. Bár családjaink háborúban állnak... Hmmm... Ezt át kell gondolnom. Hát STM szurkolok. Meg persze Oripikának is. Próbálok pártatlan maradni a vad küzdelmetekben. (Amúgy Oripika tök cuki, felültettem a monitor tetejére és onnan figyel *-* )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 14:59:38 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3784 Dátum: 12 márc 08, 15:06:00 » |
|
Nem hiszem, hogy olyan volt, mert én totál fejből dolgoztam. Bátyádé biztos jobb volt. Én is imádom. *-* A gíroszosnál pl a csaj mindig kétszer visszakérdez, hogy "biztos kérsz bele csípőset? ". Elsőre sosem akarja elhinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3785 Dátum: 12 márc 08, 15:14:48 » |
|
Gyrost én is mindig csípős szósszal kérem. Bár én pitában utálom enni, gyros tálas vagyok inkább (meg lehet kövezni, mindig mindenki hülyének néz ezért. ) szóval inkább házhoz szoktam rendelni. Úgy meg nem kérdezősködnek. De én a pörköltet, halászlét meg mindent úgy szeretek ha kicsit csípős. És az nagyon felbosszant mikor van valami kényeske aki nem szereti a csípőset ezért az összes kaját csípős nélkül csinálják pedig a másik 20 úgy szeretné. Pl egyszer bográcsozásnál volt ilyen... Pffff... De ez itt kicsit off azt hiszem, úgyhooogy.... törjünk világuralomra? Hmm nem, ahhoz most nincs kedvem. Akkoooor... STM hozz megint egy sört és ugorj át újra azokon a karikákon. Jobb ötletem nincs, punnyadt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #3786 Dátum: 12 márc 08, 15:20:40 » |
|
Instant leves nekem jöhet minden mennyiségben. Akkor mindenképp megyek enni, jóó? *.* Csak veszek előtte egy tehenet, hogy kaphassak tőle elegendő tejcsit. :3 Háborúban állnak a családjaink? WTF?! O_O Le vagyok maradva... o.o
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3787 Dátum: 12 márc 08, 15:24:11 » |
|
Úgy látszik. Mikor Niki és Eszti csatlakoztak, Niki egyből azzal kezdte, hogy hadat üzent nekünk. És ő a testvéred! Szóval te is ellenség vagy! Készülj a harcra és vele a kudarcra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3788 Dátum: 12 márc 08, 15:32:00 » |
|
Az olyanoknak mást kell főzni és kész. Vessenek magukra. (Lehet, hogy egy kicsit off. ) Attól, hogy én leszek Eszti mestere, még nem vagyok ellenség, ugye? Szeretnék pártatlan maradni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3789 Dátum: 12 márc 08, 15:43:34 » |
|
Úgy látszik. Mikor Niki és Eszti csatlakoztak, Niki egyből azzal kezdte, hogy hadat üzent nekünk. És ő a testvéred! Szóval te is ellenség vagy! Készülj a harcra és vele a kudarcra! Ezt én is megerősítem, de Temi, neked nem kell személyesen harcolnod, megteszik majd seregeink. Én is a háttérben maradok... és... közben... tervezem, hogyan tudnánk legyőzni őket. De egyenlőre békeidőszak van, a háború még nem kezdődött el. Tia-sama, a ti családotokat nem érinti a háború.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3790 Dátum: 12 márc 08, 15:46:43 » |
|
"tervezem, hogyan tudnánk legyőzni őket" A válasz egyszerű. Sehogy. Még Oripika is legyőzne titeket teljesen egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3791 Dátum: 12 márc 08, 15:57:40 » |
|
Szóval te Pikachut választod? Ne is reménykedj.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3792 Dátum: 12 márc 08, 16:00:16 » |
|
"-sama" *-* Aranyos vagy Eszti. Ahogy látom, tisztelettudatot a helyén van. Helyes. Ez elengedhetetlen a nemesi kisasszonyoknak. Veled ellentétben, én jó pár álmatlan éjszakát okoztam szegény Édesapámnak, míg belém verte a kellő tisztelettudatot. (ami még most sem tökéletes ) Édesanyám nem győzött sajnálkozni. Remélem, hogy a Démoncsalád is úgy gondolja, mint te.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3793 Dátum: 12 márc 08, 16:18:04 » |
|
Csata? A csudába, még nem tudok elég mágiát. Nem állok készen, addig megyek a zárdába. Húú én imádom a csípőset! *.* Jöhet bármilyen mennyiségben! *w* Amúgy mindenkinek boldog nőnapot.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 16:18:55 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3794 Dátum: 12 márc 08, 16:21:12 » |
|
Nyugi hanii még nincs itt a harc ideje, van időd gyakorolni. tia ti semlegesek vagytok természetesen. Hacsak nem szeretnél valamelyik oldalhoz csatlakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|