24 nov 16, 00:12:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813603 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3780 Dátum: 12 márc 08, 14:42:01 »

Felveszem én, ha más nem ér rá xD Biztos nagyon izgalmas meccs lesz. STM büszke lehet majd magára,ha lehozza ez ellen az origami-pokémon ellen xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3781 Dátum: 12 márc 08, 14:47:26 »

Észrevettem tia, vsak nem szorulok ilxen trükkökre. Ha elegendő palacsintát ettem fair küzdelemben  fogok nyerni.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3782 Dátum: 12 márc 08, 14:50:10 »

Az instant levestől tisztára jól is lehet lakni. ikszdé Nem olyan vészes, kicsit kispóroltam a chilit. Nevet Legfeljebb iszol rá egy kis tejet, az semlegesíti a chili erejét. ^^

Ha sikerül neki győzni, akkor hetekig hallgathatjuk a dicsekvését. >.<# Úgyhogy hajrá Oripika! x3 ikszdé

Nem spenót az, hanem palacsinta. Nyelvesít
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3783 Dátum: 12 márc 08, 14:58:24 »

Én nemrég ettem szójaszószos/mézes/chilis rizses csirkét.
Ezt észre se vettem az előbb. :3 Én is ettem. Bátyám csinált csípős csirkeszárnyat nemrég. Volt a szószban chiliszósz, szójaszósz, olívaolaj, méz meg fűszer szóval olyan lehetett amit te ettél. :3
Én imádom a csípőset amúgy, de amit tesóm csinált csak icipicit volt az Nevet De én szeretem azt is ha lemarja a szám olyan csípős egy kaja. ikszdé

Na jó Temi talán osztozhatunk. Bár családjaink háborúban állnak... Hmmm... Ezt át kell gondolnom. Hümm-hümm

Hát STM szurkolok. Nevet Meg persze Oripikának is. Pirul Próbálok pártatlan maradni a vad küzdelmetekben. ikszdé (Amúgy Oripika tök cuki, felültettem a monitor tetejére és onnan figyel *-* ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 14:59:38 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3784 Dátum: 12 márc 08, 15:06:00 »

Nem hiszem, hogy olyan volt, mert én totál fejből dolgoztam. smirksweat ikszdé Bátyádé biztos jobb volt. Hümm-hümm
Én is imádom. *-* A gíroszosnál pl a csaj mindig kétszer visszakérdez, hogy "biztos kérsz bele csípőset? ööööö". ikszdé Elsőre sosem akarja elhinni. ikszdé
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3785 Dátum: 12 márc 08, 15:14:48 »

Gyrost én is mindig csípős szósszal kérem. Nevet Bár én pitában utálom enni, gyros tálas vagyok inkább (meg lehet kövezni, mindig mindenki hülyének néz ezért. ikszdé) szóval inkább házhoz szoktam rendelni. Úgy meg nem kérdezősködnek. Hümm-hümm ikszdé
De én a pörköltet, halászlét meg mindent úgy szeretek ha kicsit csípős. Pirul És az nagyon felbosszant mikor van valami kényeske aki nem szereti a csípőset ezért az összes kaját csípős nélkül csinálják pedig a másik 20 úgy szeretné. >.<# Pl egyszer bográcsozásnál volt ilyen... Pffff... Hmm...

De ez itt kicsit off azt hiszem, úgyhooogy.... törjünk világuralomra? Hmm nem, ahhoz most nincs kedvem. Akkoooor... STM hozz megint egy sört és ugorj át újra azokon a karikákon. ikszdé Jobb ötletem nincs, punnyadt vagyok. Hümm-hümm
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #3786 Dátum: 12 márc 08, 15:20:40 »

Instant leves nekem jöhet minden mennyiségben. Szeretet Nevet
Akkor mindenképp megyek enni, jóó? *.* Csak veszek előtte egy tehenet, hogy kaphassak tőle elegendő tejcsit. :3

Háborúban állnak a családjaink? Wátdöfákk WTF?! O_O Le vagyok maradva... o.o
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3787 Dátum: 12 márc 08, 15:24:11 »

Úgy látszik. Nevet Mikor Niki és Eszti csatlakoztak, Niki egyből azzal kezdte, hogy hadat üzent nekünk. Hümm-hümm És ő a testvéred! Szóval te is ellenség vagy! Boxoló Készülj a harcra és vele a kudarcra! ikszdé
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3788 Dátum: 12 márc 08, 15:32:00 »

Az olyanoknak mást kell főzni és kész. Vessenek magukra. >.<# (Lehet, hogy egy kicsit off. smirksweat)

Attól, hogy én leszek Eszti mestere, még nem vagyok ellenség, ugye? ikszdé Szeretnék pártatlan maradni. Hümm-hümm
Naplózva

Esztii
VIP

« Válasz #3789 Dátum: 12 márc 08, 15:43:34 »

Úgy látszik. Nevet Mikor Niki és Eszti csatlakoztak, Niki egyből azzal kezdte, hogy hadat üzent nekünk. Hümm-hümm És ő a testvéred! Szóval te is ellenség vagy! Boxoló Készülj a harcra és vele a kudarcra! ikszdé

Ezt én is megerősítem, de Temi, neked nem kell személyesen harcolnod, megteszik majd seregeink. Nevet Én is a háttérben maradok... és... közben... tervezem, hogyan tudnánk legyőzni őket. ikszdé De egyenlőre békeidőszak van, a háború még nem kezdődött el.  Gondolkozik

Tia-sama, a ti családotokat nem érinti a háború. Nevet
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3790 Dátum: 12 márc 08, 15:46:43 »

"tervezem, hogyan tudnánk legyőzni őket"
A válasz egyszerű. Sehogy. Még Oripika is legyőzne titeket teljesen egyedül. Pojén
Naplózva

Esztii
VIP

« Válasz #3791 Dátum: 12 márc 08, 15:57:40 »

Szóval te Pikachut választod?  Gondolkozik
Ne is reménykedj. Nyelvesít
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #3792 Dátum: 12 márc 08, 16:00:16 »

"-sama" *-* Aranyos vagy Eszti. Pirul Ahogy látom, tisztelettudatot a helyén van. Helyes. Ez elengedhetetlen a nemesi kisasszonyoknak. Veled ellentétben, én jó pár álmatlan éjszakát okoztam szegény Édesapámnak, míg belém verte a kellő tisztelettudatot. (ami még most sem tökéletes ikszdé) Édesanyám nem győzött sajnálkozni. Lesütöttszemek

Remélem, hogy a Démoncsalád is úgy gondolja, mint te. smirksweat
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3793 Dátum: 12 márc 08, 16:18:04 »

Csata? A csudába, még nem tudok elég mágiát.  Szomorú Nem állok készen, addig megyek a zárdába.  Lesütöttszemek

Húú én imádom a csípőset! *.* Jöhet bármilyen mennyiségben! *w*

Amúgy mindenkinek boldog nőnapot.^^ Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 16:18:55 írta hanii » Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3794 Dátum: 12 márc 08, 16:21:12 »

Nyugi hanii még nincs itt a harc ideje, van időd gyakorolni. Pontosan

tia ti semlegesek vagytok természetesen. Lesütöttszemek Hacsak nem szeretnél valamelyik oldalhoz csatlakozni. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins