Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3750 Dátum: 12 márc 08, 00:25:10 » |
|
Nőnap van? Jé ha nem mondod fel sem tűnt volna szerintem. Mi vagy te, egy naptár? xD Egyébként köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3751 Dátum: 12 márc 08, 00:46:45 » |
|
Amióta újra van némi rendszeresség az életemnek nevezett káoszban, azóta jobban követem a naptár eseményeit és tudom, hogy éppen milyen nap van egyáltalán. Majd a már fentebb említett este keretében beszélünk a köszönetről.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3752 Dátum: 12 márc 08, 00:55:11 » |
|
Én meg pont elcsúszom néha... Pl, azt hittem hogy ez a hét a jövőhét. -.- Pedig nincs is káosz körülöttem. Hohó, már alig várom. Bár eme kijelentésed elég... Két értelmű... Sok a burkolt célzás. Vagy csak nekem? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3753 Dátum: 12 márc 08, 01:01:04 » |
|
Ha tudod, hogy kétértelmű, akkor az nem elég burkolt és nem is annak szántam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3754 Dátum: 12 márc 08, 01:28:45 » |
|
Boldog nőnapot minden nőnek, és a skrizofrének női személyiségeinek! ...és... nekem? Nem semmi, hogy ezt is csak simán át állíthatja az ember a profiljában. O_o Amúgy Sabaku, gratulálok a döntésedhez, de fontold meg jól. Oké, hogy gmanről van szó, de az iylesmit nem szabad elhamarkodni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 02:07:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3755 Dátum: 12 márc 08, 06:31:50 » |
|
Nos, örülök hogy bevallottad STM... Itt volt már az ideje. Boldog nőnapot külön neked is. A lányomat meg nem kell félteni, meg tudja védeni magát, de ha nem bírna vele, ott vagyunk mögötte... Egy ijesztő démon család.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3756 Dátum: 12 márc 08, 06:58:45 » |
|
Nyugi van, ChroN miatt bent maradok a családban. Boldog Nőnaposat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #3757 Dátum: 12 márc 08, 11:25:51 » |
|
Petéket olvastam.... :'3 ... és köszönjük a felköszöntéseket! ^^ (Nem, nem skizofrénia, a hölgyemények nevében mondom! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 11:28:16 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3758 Dátum: 12 márc 08, 12:30:42 » |
|
Megosztok veletek egy fotót STM-ről. Na jó ez nem STM, ez a másik petem, Pikachu. Most hajtogattam. http://imagerz.com/QEBAXUtvAwMHU1xPFAVR (kicsit nyomott lett )Na kérdezzétek, mi vesz rá olyan őrültségre, hogy Pikachut hajtogassak, mert én sem tudom. És persze köszönet, és boldog nőnapot a nőtársaimnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 12:31:40 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #3759 Dátum: 12 márc 08, 12:44:13 » |
|
Mekkora édeeeees! *___* Nekem kell egy ilyen kis cukiság! x3 *Temi olvadozik, amit nagyon-nagyon-nagyon ritkán szokott o.O* Igazán nincs mit! Én úgyszintén köszönöm! :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 12:45:00 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3760 Dátum: 12 márc 08, 12:49:03 » |
|
Ennyi 'Boldog nőnapozás' után és is felköszöntsem az itt található nőnemű egyedeket? Hopp, már megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3761 Dátum: 12 márc 08, 12:50:35 » |
|
Kéred az útmutatóját, hogy kell ilyet csinálni Temi? http://imagerz.com/QEBAXUtvAwMHU1xOEgVR Itt van hátha akar valaki csinálni. Nagyobb pofit kellett volna rajzolnom, vagy kisebb papírból csinálni. Bár ilyen kis notesz papírkából csináltam, ennél nem nagyon van kisebb Meg fehér papírból, amit kézzel beszíneztem sárgára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 12:51:27 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3762 Dátum: 12 márc 08, 13:07:19 » |
|
Visszaférfiasodtam, rájöttem, hogy ez való nekem. De továbbra is brutális, hogy kedvére váltogathatja itt az ember a nemét. Ritli-hime, van egy másik peted, és eltitkoltad eddig előlem? Rádásul, ha őt hajtogattad meg papírbl, biztos ő a kedvenced... csak egy dolgot tehetek... elrabolom, és odaadom a rakétacsapatnak! >:7
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 13:07:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #3763 Dátum: 12 márc 08, 13:10:29 » |
|
Sabaku: Néked is, néked is! ^^ Ritli: Nyhááá, köszönöm! *.* Öcsém tuti megcsinálja. :'D Mármint, a valóságban lévő öcsém. Imád hajtogatni. :> STM: Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy nem ő a kedvence... Ne légy féltékeny! :] Inkább... szerezd meg hát mind!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3764 Dátum: 12 márc 08, 13:12:54 » |
|
Nem titkoltam el, őt csak most idéztem meg egy másik dimenzióból, szóval még időm se volt közölni. Téged hajtogassalak meg? Bocs de nem tudom milyen formában kéne megcsináljalak. Szőrös fenevadként? Sütiszörnyként? Greedként? Vagy a másik 100 formád valamelyikeként? Amúgy se a kedvencem, veled lehet sörözni, átugrasz a karikán meg szereted a mókát. Origami Pikachu meg csak ül és gúvasztja a szemeit. Szóval ne add a rakétacsapatnak. Temi, nincs mit. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 13:13:47 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|