CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 12 márc 07, 11:34:16 » |
|
Igen Ritli, elírtam. Jó szokásom elgépelni a dolgokat, és nem átnézni az általam írt szövegeket. Az 'vagyok' akart lenni... Boldog szülinapot, apa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 12 márc 07, 12:10:59 » |
|
Boldogot Szanisz Igeen egyben vagyok köszi a ... "dicséreteket"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 12 márc 07, 12:36:28 » |
|
Boldog születésnapot Szanisz! :3 ^^ Flexee, mekkora bumm! o.o De legalább te tudsz ilyet sportot is űzni! :'3 Én a két bal lábammal csoda, ha korizni tudok....
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 12 márc 07, 12:58:18 » |
|
Boldog szülinapot, Szanisz! =3 Lehet, ez alkalomból Nikkie visszaenged a szobába xD
Ha meg nem, a kanapé még mindig tárt karfákkal fogad.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 12 márc 07, 14:05:21 » |
|
Boldog születésnapot Szanisz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 12 márc 07, 15:53:14 » |
|
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 12 márc 07, 16:07:32 » |
|
Jéé mit találtam Heló Szmájli-chan!
Isten éltessen sokáig, fogad érjen bokádig! Boldog születésnapot!
Sz.
Hát ugyanezt neked is amúgy magamról kell prezentációt csinálnom holnapra... osztálynak bemutatkozni... brühühü...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 16:08:17 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 12 márc 07, 16:38:53 » |
|
A Shikafuujin dolgot hanyagolnám a helyedben. Csak nem lehet olyan nehéz bemutatkozni, valamennyire meg csak ismernek már. Egyébként sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 12 márc 07, 16:48:27 » |
|
Amióta beírtam, az alatt csináltam 3 diakockát, amiből az egyiken a nevem van meg a képem. hmm. a ShikaFuujint nem is terveztem belevenni, mert még megijednének amúgy kifogytam az ötletekből mit írjak, most jönnek a mindenféle képek amit találok és a videó persze..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 12 márc 07, 17:31:52 » |
|
Boldog szülinapot. ^^ Már tegnap akartam írni de ki ment a fejemből. Miért kell bemutatkozni, már egy ideje ott vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 12 márc 07, 17:33:31 » |
|
Elkészült a családfa tuning. >>Összes kapcsolat<< >>Rokoni kapcsolat<< >>Tanítványok/pete...... Na jó pont a saját petem nem rajzoltam fel rá, most jut eszembe... Rohadt élet. Kellett volna írnom magamnak egy pü-t, hogy ne felejtsem el. Néhány perc elteltével...... Kész: >>Összes kapcsolat<<>>Rokoni kapcsolat<<>>Tanítványok/petek<<ChroN és Lille kapcsolata nincs még felvázolva, mert kérdéses a végeredménye. Riku és Kallen kapcsolata sincs majd ha összeházasodta, akkor felkerül.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 12 márc 07, 17:37:40 » |
|
Így is ellógtam fél évet... mondtam év elején, hogy én nem akarok, de azt mondták kötelező -.- mondom jó akkor utolsónak én dehát csak elkészültem, holnap meg állhatok kint...csaknehogy idegességemben japánul kezdjek bemutatkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 12 márc 07, 18:16:58 » |
|
Hehe, sok sikert hozzá. Ritli, szép munka, tök jó így. :3 Biztos kifáradtál, esetleg egy kakaót? ;D Húú de leterhelt az oldal.. Nem csodálom, az eheti Naruto manga nagyon jó lett. Bár mikor nem az.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 12 márc 07, 18:20:37 » |
|
én meg itt ijedezem, hogy megint nem lesz órákig de aztán csak bejött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 12 márc 07, 18:23:17 » |
|
Ja, tényleg jó volt a Naruto, bár annyit szarakodott a reader, hogy kb. fél óra volt mire végeztem :'S Blícs 'adta', szokás szerint, d a legjobb most az OP volt sztm ^^
Flex: tedd be a rjazod, még ha nincs is kész, légysziiiii *o* /am fikrás stílust én is imádom :'D/
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|