Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #3015 Dátum: 12 márc 02, 23:23:41 » |
|
Akkor A-chan leszek az állatod! :3 heo: tehát medvékkel kell harcolnom? Challenge Accepted! Most viszont lépek! ^^ Jó8 nektek!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3016 Dátum: 12 márc 02, 23:25:43 » |
|
Én nem vagyok irigy, ha mindketten szeretnétek, akkor nyugodtan, de Ritli-samanak menjen a P.Ü. róla.
Elméletileg az Arth és Ursus szó összekapcsolásából keletkezett a legendás mondabeli király Arthur neve és mindkettő medvét jelent.
Sok sikert tanítványom, meg jó mormolást is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3017 Dátum: 12 márc 02, 23:28:05 » |
|
Mindegy, akkor is akartál. Ráadásul még osztozni sem akarsz rajtam. Bár én is csak a süti miatt álltam melléd. Fahéjas perec? Az finom?  Mindegy, kapok sütit, a perecet majd később megnézem. De amúgy csípem a perecet, tök jó formája van. Simán lehetne ez a végtelen jel a béna hasra esett nyolcas helyett. Az Arth-ról nekem az Arktosz ugrik be, ami medve görögül. Gondolom rövidebb meg menőbb így. Vagy ebben a formában is használták valamikor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 23:28:37 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3018 Dátum: 12 márc 02, 23:29:19 » |
|
Ejj ejj... 48 oldal  ennyi szabadidőm nincs  és baromi fáradt vagyok, alig aludtam napok óta D: viszont a sízés is fárasztó volt, főleg latyakos, kásás hóba, szóval teljesen ki vagyok már készülve, videó és kép is lesz.. esésről van egy videóm  meg lehet pár képről is szó. remélem hiányoztam valakinek a 48 termelődött oldalakban, ha nem akkor meg ez van, túlélem  na de lehet etetni lassan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3019 Dátum: 12 márc 02, 23:30:28 » |
|
MOndjuk úgy hogy szóba jöttél.. és a kaja is xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3020 Dátum: 12 márc 02, 23:31:03 » |
|
Szóba jöttél sokszor így tessék végig olvasni, hamar ledarálod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3021 Dátum: 12 márc 02, 23:31:58 » |
|
Azt nemhiszem de a családfát azért illene átböngésznem...holnap  jóéjt megyek krumpliszsákba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3022 Dátum: 12 márc 02, 23:32:39 » |
|
Zsák? Hol tartod te szegény állatot, Otoosan? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3023 Dátum: 12 márc 02, 23:34:24 » |
|
Szia Flexee-saaan. Hiányoltalak te kis szarvaspalánta. Jaja Aes azt mondta, hogy lelőtt téged meg ilyenek.  Sötömö alig fogadtalak be máris hálátlan vagy. Pfff... Meg kell hogy regulázzalak úgy látom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3024 Dátum: 12 márc 02, 23:37:07 » |
|
Én hiányoltalak Shikafuujinom!
Az hálózsák, ami egyébként a legmodernebb felhőtechnológiával készült, ezt használta sítúra ideje alatt is, gondolom megszerette.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3025 Dátum: 12 márc 02, 23:41:35 » |
|
Ugyan már, Ritleli én előre szóltam, hogy mire számíts. A süti meg amúgyis jobb mint a perec. A fahéjas dolgok meg ritkán finomak, azért is kérdeztem, ez az-e. Csak a mihez tartás végett. Erről jut eszembe, kész van már? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3026 Dátum: 12 márc 02, 23:42:02 » |
|
Jó kérdés, én is kérek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3027 Dátum: 12 márc 02, 23:46:43 » |
|
Igen kész vannak jöhettek érte. Ilyenek lettek: http://jsz.sg/wp-content/2009/04/chocoCake.jpgCsak erre vagyok jó... süti sütésre... meg méreg keverésre... 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3028 Dátum: 12 márc 02, 23:48:08 » |
|
*O* nyamiiiii Dehogy, te tartod kordában Hieit is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3029 Dátum: 12 márc 02, 23:50:39 » |
|
Zizi akkor majd küld a démonnyanyának egy püt, hogy a petem vagy, mert én most nem beszélek vele (  ). ^^ Nekem ez a perec a nemzeti eledelem, úgyhogy rossz nem lehet. Mindig van belőle itthon. Ha szépen néznek rám, akkor meg is szoktam osztani, de ez Ritlire nem vonatkozik. Kell a fenének a petsüti, ha van perecem.  Ahoz képest, hogy "nem felejti el csak úgy fantasztikus új gazdáját aki sütit is süt neki", máris meg akarod regulázni. Milyen élete lesz melletted? Előre sajnálom. ·-· Szia Flexee, örülök, hogy feltámadtál. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|