STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3030 Dátum: 12 márc 02, 23:53:01 » |
|
Om-omomom... ne sajnáltasd itt magad.. omomom.... nem a te stílusod. omom... meg kapásból tuok mondani egy csomó midnent, amire.. omom.. jó vagy még, például káoszkeltés, pusztítás. A halandók kísértése és kínzása. Háziállattartás. Stb. omomomom Amúgy meg nem úgy látom, mintha meg lettem volna büntetve. Most megyek, utána nézek annak a perecnek is. De viszek az útra sütit. Amúgy köszi a sütit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 23:57:36 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3031 Dátum: 12 márc 02, 23:58:53 » |
|
Na tessék A-chan meg fúj rám. Szép mondhatom. Ilyenek ezek a nemesek mindenen felhúzzák az orrukat. És nem vagyok démonnyanya. Démonnagyi vagyok. De még fiatal és gyönyörű. Szóval semmi közöm a nyanyákhoz. Kösz STM örülök, hogy azért még jó vagyok valamire Azt hiszem vigasztalásképp megyek és megkínzok pár hippit, úgyis bazsalikomos (és oregánós) hippi lesz holnap a vacsora lányom kérésére. Azért nem kaptál büntit mert jobb a süti szerinted mint a perec. De ne aggódj ha rosszul viselkedsz jön a bünti majd. Szerk: Megint módosítottál közben.. Ejj. Jól van úgy látom mégis kell az a bünti neked. Holnapra kitalálom hogy kínozzalak meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 00:09:06 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3032 Dátum: 12 márc 03, 00:07:25 » |
|
Látom a családi harcot amit Seva elhanyagolt azt most tia/TIA viszi tovább, azérta bál végéig bírjátok ki.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3033 Dátum: 12 márc 03, 00:10:15 » |
|
Seva nem hagyott családi harcot. Azok Nikiék. Seváék a szövetségeseink. Csak A-chan szítja itt a feszültséget. >.> Majd beárulom az anyjának.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3034 Dátum: 12 márc 03, 00:10:59 » |
|
Ne aggódj STM, a büntit megkapod hamar, anyám ilyen ügyben nem felejt... bár olyan mint egy aranyhal de ezt soha nem felejti el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3035 Dátum: 12 márc 03, 00:14:18 » |
|
Cöhh még a lányom is ellenem fordul akinek az előbb írtam, hogy sütök neki hippit bazsalikommal és oregánóval... Szét kell csapnom köztetek úgy nézem mert már nagyon el vagyok kanászodva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3036 Dátum: 12 márc 03, 00:16:35 » |
|
Mi? Dehát még meg is köszöntem a sütit! Tök illedelmes voltam, meg minden! Jó, mindegy, engem nem lehet megbüntetni, max. ha hagyom valamilyen okból. Elszívok egy cigit még (csak hogy használhassam ezt a fejet) és már be is érek A-chanhoz perecet enni és vigasztalódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3037 Dátum: 12 márc 03, 00:18:01 » |
|
Neeeeem, nem fordultam ellened, eszem ágában sincs!! Csak STM-nek írtam hogy féljen!! Egyébként köszönöm hogy csinálsz Roston szült hippiket bazsalikommal (és oregánóval), már alig várom. Hehe hihetetlen egy pet ez... csak oda megy ahol kaja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3038 Dátum: 12 márc 03, 00:19:59 » |
|
Nem szítok én semmit. Amúgy mióta vagyunk a szövetségeseitek? Tudtommal semlegesek vagyunk. A beárulás meg nem sokat fog érni, de rajta. heo, kisbetűvel kéretik írni. ^^ Mint egy aranyhal. Jó ezt tudni. Szegény kicsi STM. Bánt a gonosz néni. Hmm... Közben kisült a kakaós perec is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3039 Dátum: 12 márc 03, 00:21:09 » |
|
Akkor jobb is, hoigy nem jött hozzám, elág etetni Kallent ^^ Meg akkor lehet kizabálná a csokispudingajaim a hűtőből! Ez nem törénhet meg! És grillezett paparazzi nem lesz?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3040 Dátum: 12 márc 03, 00:24:19 » |
|
Persze csak azt írtad olyan vagyok mint egy aranyhal. Mindegy végül is. Menjen csak perecet enni máshová legalább nem kell annyit költenem az etetésére meg az időm se megy el a sütéssel. Úgyis visszajön. Mindig szövetségesek voltunk. Mivel anyád az "ikrem." Bár a háborúban nem hiszem, hogy segítetek mert Niki az ellenség. De attól még szövetségesek vagyunk. Amúgy meg tudok hatni a szüleidre hidd el, szóval lehet bezáratlak velük a toronyba amit hanii-nak szántunk eredetileg. Igen bántja a gonosz néni. STM van ellenvetésed? Grillezett paparazzit majd kövi este csinálok. Vagy csináltasd meg anyáddal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 00:25:53 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3041 Dátum: 12 márc 03, 00:26:18 » |
|
Ritli-sama, a múltkorában még volt fehér kesztyűs párharc meg miegymás, azzal mi lett? Csak úgy elfelejtődött? Roston szült hippiket
Az lehet még a kemény szülés. heo, kisbetűvel kéretik írni. ^^
Azért írtam mindkettőt, mert nem tudtam eldönteni, de akkor ezt megjegyzem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3042 Dátum: 12 márc 03, 00:28:58 » |
|
Az csak egy pillanatnyi konfliktus volt heo. Tudod a szerelmesek is sokat veszekednek mégse ölik le egymást (általában).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #3043 Dátum: 12 márc 03, 00:29:27 » |
|
Mert te írtad hogy feledékeny vagy. Azt majd megsütöm én kislányom, csak még nincs hozzávalóm -.- de majd levadászom egyet, vagy majd Putir, úgy is bérgyilkost faragok belőle. Jólvanna, elírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3044 Dátum: 12 márc 03, 00:33:18 » |
|
Tudom heo, ezért mondottam. :3 És a pokolbéli nyaralásommal mi lesz, ami ígérgettetek? Helyette bezárattok a toronyba, ahol sonkát szoktatok füstölni. Szép. Kaasama meg van olyan jólelkű, hogy ne forduljon a saját gyermekei ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|