A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3000 Dátum: 12 márc 02, 22:53:20 » |
|
EEH.  Elmegyek órára, és lekésem az örökbefogadást... Nekem is kell pet.  Ritli, nem akarod megfelezni?  Úgy olcsóbb az eltartása is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3001 Dátum: 12 márc 02, 22:57:36 » |
|
"Nos igen, mondtam hogy ne vedd el, látod milyen uncsi már a kapcsolatod?" Mii? Sabaku vette el gman-t nem fordítva?  Báár gmant elnézve nem csoda...  Hát A-chan, még csak most szereztem STM-et, nem tudom, hogy tud-e osztódni vagy ilyesmi...  Deeee... nem! *irigy* 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #3002 Dátum: 12 márc 02, 22:58:52 » |
|
Ne feledje senki, hogy bár van mesterem, de ő folyton a fényét viszi, ide oda, én meg unatkozok! És Nekomimi-s vagyok, meg cicafarkam is van. Azaz negyedrészben cica vagyok.  Nyáúú!? Tehát A-chan szívesen leszek a cilád. xD Üdv, STM. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 22:59:55 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3003 Dátum: 12 márc 02, 23:01:08 » |
|
A-cahn én csináltam l, még korán lecsaptam egy engedelmes petre ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3004 Dátum: 12 márc 02, 23:02:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3005 Dátum: 12 márc 02, 23:04:06 » |
|
Én oszthatatlan vagyok, de úgy tolom, mint a macskák. Ha épp nem a kastélyban időzöm, bárhová betérhetek, és annyit és ott tartózkodom, ahol akarok. Azért bocsi, hogy lecsúsztál rólam, ez nagy veszteség.  Mindenestre király, hogy mindenki engem akar. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 23:05:37 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3006 Dátum: 12 márc 02, 23:06:02 » |
|
Lehet, Ritli nagyi félelmetes tud lenni.... Egyénkén örülnék, ha az anyám nem vájkálna a magánéletemben 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3007 Dátum: 12 márc 02, 23:08:55 » |
|
Ne feledje senki, hogy bár van mesterem, de ő folyton a fényét viszi, ide oda, én meg unatkozok!
Nem viszek sehova fényt, most már legalábbis. Akkor harcolj Arth és Ursus ellen úgyis rád fér egy kis erősítés.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #3008 Dátum: 12 márc 02, 23:10:55 » |
|
Tudom, hogy műveletlennek fog nézni most mindenki, de ki, vagy mi az az Arth és Ursus? 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3009 Dátum: 12 márc 02, 23:11:41 » |
|
Egyénkén örülnék, ha az anyám nem vájkálna a magánéletemben  Micsoda?  Anyád vagyok, az a félkegyelmű meg hanyagolja első szülött lányomat... Csoda hogy apád még nem fogott baltát és vágta le a ... azt. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3010 Dátum: 12 márc 02, 23:14:52 » |
|
Mindenestre király, hogy mindenki engem akar.  Én csak minden áron szerettem volna egy petet és mivel épp te voltál elérhető...  Háhá Mini pofára ejtett a jányod!  Mókás. :3 Szeretem a mókás dolgokat. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3011 Dátum: 12 márc 02, 23:16:03 » |
|
Te a balhékat meg a pletykákat szereted, nem a viccet, nagyi. Mindneki tudja rólad xD Okaasan: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3012 Dátum: 12 márc 02, 23:18:17 » |
|
Tudom, hogy műveletlennek fog nézni most mindenki, de ki, vagy mi az az Arth és Ursus?  Mint ahogyan azt leírtam korábban ők az én állataim akikkel járom a csillagok ösvényét. Egyébként tudtommal mindkettő medvét jelent.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3013 Dátum: 12 márc 02, 23:20:34 » |
|
heoban túl nagy a bírtoklási vágy ahogy elnézem...  Szegény Zizi. Nem rajtam múlik. :3 Gonosz gonosz Ritleli.  Nem adsz a petedből, akkor én sem adok a fahéjas perecemből.  STM te hova pirulsz? Elég macskát édesgettem már hozzánk úgy, hogy azok el is feledték korábbi gazdájukat. És mivel úgy tolod, mint a macskák, így könnyebb dolgom lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3014 Dátum: 12 márc 02, 23:23:22 » |
|
A pletykákat nem szeretem... Nem vagyok én nyanya, az Sevanna.  A balhét meg a káoszt inkább. Számomra ez a móka. Móka!  Ursus tuti medve, Arth nemtom mi  Ritleliiiiiiiiiiiiiiiiiii? Kikérem magamnak.  Gonosz gonosz A-chan.  Nem adok a petemből és a sütimből se amit épp sütök neki.  STM nem felejti el csak úgy fantasztikus új gazdáját aki sütit is süt neki.  Cöhh...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|