hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2400 Dátum: 12 feb 26, 17:32:32 » |
|
Semmi gond drága tanítványom, de nálam is kitakaríthatnál, ha már így benne vagy.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2401 Dátum: 12 feb 26, 17:38:05 » |
|
Inkább készítek neked egy takaritó robotot, gyorsan összerakok neked egyet: Tessék sensei, kész is van: http://noob.hu/2012/02/26/998.jpgSzereti a csavarokat, és a fogkrémet. A mentolosat főleg!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2402 Dátum: 12 feb 26, 17:52:42 » |
|
Nagy vagyok én már ahhoz. Majd odaadhatod az unokádnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2403 Dátum: 12 feb 26, 17:55:02 » |
|
Kösz a bókot. Menj már, ezt úgy írtad, mintha ő találta volna ki a monogramot. Ha tetszik, akkor használd. Szívesen. STM véleménye izgat a legkevésbé. Viszont azért, mert neki is ugyanígy keletkezett a neve, az enyém már nem eredeti. Ez a bajom. Volt egy eltűnök ezekről időszakom, és azóta nem tértem vissza. Én is ugyanígy vagyok vele. Mondjuk Skype-om nem is volt soha, nem volt kiért csinálni. Mikor hirtelen felpattanok az ágyról egy percig kb. semmit sem látok, és szédülök. De a második percben már minden rendben. Ez valami családi nyavalya lehet, mert nálam is előfordul néha. Egyszer kipattantam az ágyból, megtettem három métert, elkezdtem szédülni, elfeketedett minden, nekidőltem a falnak és leültem a padlóra. A szolgám, akit szívjóságból csak szobatársnak hívok, meg odarohant, mert azt hitte, hogy a halálomon vagyok. Nagyi, csak le kell venni őket a családfáról, és nyomuk se lesz. Epic win. Látod Ritli, paladinság ide vagy oda, a démonvér mégis kiütközik a gyereken. Nem költök sokat, csak amennyi szükséges. Ez a legjobb kifogás arra, hogy jóóóó sokat költhessünk. Mire végig olvastam amit termeltetek és megírtam ezt, a gépem akkuja lement 50%-ra, pedig tele volt. A buszban meg nincs konektor. Le fogok merülni... :’D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2404 Dátum: 12 feb 26, 18:47:04 » |
|
Egy órája semmi... kihaltunk, vagy mindenki valami értelmeset csinál? Tanár nélkül nem tudok tanulni... sensei...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2405 Dátum: 12 feb 26, 18:50:50 » |
|
Néha félelmetes az itteni tempó. Hol fél percenként jönnek a hozzászólások, hol két óránként. Nem tudom követni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2406 Dátum: 12 feb 26, 18:53:46 » |
|
Ez van Én itt vagyok de nem jut eszembe semmi értelmes mondani való. Szóval hallgatok inkább. (persze ez se volt értelmes, mégse hallgattam el. )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2407 Dátum: 12 feb 26, 18:58:54 » |
|
Ez a topic se nagyon értelmes.. de, hogy Ritli-himének nem jut eszébe semmi... igaza van a többieknek, öregszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2408 Dátum: 12 feb 26, 19:01:48 » |
|
Na de kérlek Én örökké gyönyörű és fiatal maradok. Bizony. Örökké. Még 547 évesen is az leszek. Sőt még akkor is mikor olyan öreg leszek, mint Sevanna.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2409 Dátum: 12 feb 26, 19:05:05 » |
|
Ez a többiek véleménye... én csak a tudtodra adtam. Mert őszinte vagyok. Meg félek a fakanalaktól. Igaz, rokoni kapcsolat hiányában nincsen jogod bántalmazni engem. Igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2410 Dátum: 12 feb 26, 19:07:07 » |
|
GepgurU tévedsz ő Ritli a démonkirálynő (vagy valami ilyesmi... xD) és bárkit bántalmazhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2411 Dátum: 12 feb 26, 19:09:11 » |
|
El kell kérnem Petertől (Griffin) a serpenyő-elleni szert. Remélem most működni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2412 Dátum: 12 feb 26, 19:13:32 » |
|
Ez a többiek véleménye... én csak a tudtodra adtam. Mert őszinte vagyok. Meg félek a fakanalaktól. Igaz, rokoni kapcsolat hiányában nincsen jogod bántalmazni engem. Igaz A mestered anyja vagyok ez nem elég? Amúgy azt bántalmazok akit akarok. Putirnak igaza van. Kivételesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2413 Dátum: 12 feb 26, 19:17:00 » |
|
Engem biztos nem bàntalmazol. Sem a kiscsalàdomat. Engem csak az asszony bànthat....latexruhàban xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2414 Dátum: 12 feb 26, 19:20:54 » |
|
És a szer nem vált be... most tanulhatok meg lebegni, mert eléggé fájt ez. Hol a mesterem mikor sötét mágiát kéne tanítania? Azt bántasz akit akarsz? Kész gengszter vagy, Akuma-joü! Engem senki se bántalmazhat ok nélkül! Csak a sensei. És akkor is ha csak hibáztam... vagy perverzség órán öhm...őt lesek meg. Akkor is... (Lelki erő hiányában a mondat nem befejezhető!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|