Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2295 Dátum: 12 feb 26, 01:20:09 » |
|
Nem én voltam!  Neked mindig igazad van. Nos öhm, mert az túl bonyolult lenne Ritli... jaj hogy ezt nem találtad ki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2296 Dátum: 12 feb 26, 01:28:37 » |
|
Á dehogy, Seva volt az.  Ne most lett kihalt a topic, na mindegy, holnap (Vagyis ma.  ) biztos megint lesz majd beküldő háború. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2297 Dátum: 12 feb 26, 01:29:15 » |
|
Mi lenne túl bonyolult és mit nem találtam ki?  Lehet álmos vagyok, lehet retard vagyok de nem vágom.  Magyarázatot. heo még úgy is sikerült elém írnod, hogy ki van halva a topic.  Grat -.- 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 01:29:53 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2298 Dátum: 12 feb 26, 01:35:34 » |
|
És még álmosan követelődzik. Msn-en vagy valami hasonló ilyen programon "intézkedni"... Egyszerű hogy miért. Msn-en én (meg elvileg heo is) elfelejtettem a jelszavamat, plusz már a program sincs fen t a gépen és a valódi nővérem meg is kért hogy ne tegyem fel Borisra. Skype-nál meg ugyan csak elfelejtettem a jelszavamat, de még az e-mail címemet is hogy melyiket adtam meg. -.-' (Bár ezen agyalok már egy ideje, csak még nem próbáltam ki). Volt egy eltűnök ezekről időszakom, és azóta nem tértem vissza. De most mi a baj hogy itt váltunk "pár" levelet?  Eléd mindenkinek sikerül beírni.  Pedig senki sem csinálja direkt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 01:36:12 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2299 Dátum: 12 feb 26, 01:39:41 » |
|
Dehogy baj nekem, hogy leveleztek  Tegyétek ami jól esik.  Regeljetek megint be skype-ra.  És ha ezt megtettétek felvehettek engem is (  ), mert én skype-ot használok, msn-nel nem élek már jó régóta. Fent sincs a gépen már. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2300 Dátum: 12 feb 26, 01:42:38 » |
|
heo még úgy is sikerült elém írnod, hogy ki van halva a topic.  Grat -.-  Ez van, ilyen profi vagyok.  Én tudom a skype meg az MSN accomat is meg a program s úgy van beállítva, hogy megjegyezze csak körülbelül április óta nem használtam egyiket sem, de, ha anyós rám parancsol akkor kitalálok valami megoldást erre a hatalmas problémára.  Facen fent van az elérhetőséged a skypehoz? (Meg is nézhetném, de az túl egyszerű.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2301 Dátum: 12 feb 26, 01:44:54 » |
|
Fogalmam sincs.  De egyszerű: ritli. (a pont is kell a ritli után  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2302 Dátum: 12 feb 26, 01:45:59 » |
|
Akkor kitalálom a skype nevemet és majd szólok, és felveszlek.  (Úgy sincs a tesóimon és egy ismerősöm kívül más... ismerősöm ott fent). Tessék, beírsz elém. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2303 Dátum: 12 feb 26, 01:58:22 » |
|
Jójó tedd azt *-* Nekem is kevés ismerősöm van skypeen. Ezért jó. Kevés a noob.  Azok msn-en vannak.  (bocs ha innen fent van valaki msn-emen, nem úgy értettem  ) Néha nekem is be kell írni valaki elé 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 01:59:17 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2304 Dátum: 12 feb 26, 03:51:19 » |
|
Már késő, kimondtad, de úgyis tudom, hogy főleg rám gondoltál kedves Senseim (igen addig nem nyugszom, amíg el nem ismersz  ). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2305 Dátum: 12 feb 26, 06:24:33 » |
|
tegnap este nem tudtam elköszönni mert apa kiikszelte a fóumot és lekapcsolta a gépet  de hát akkor viszlát minna 6 nap múlva~ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2306 Dátum: 12 feb 26, 07:27:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2307 Dátum: 12 feb 26, 08:50:10 » |
|
Csáó Flexi, kitartás. És szórakozz jól.  hanii telóról nyomtad este, az komoly.  Viszont ciki, hogy én az ágyban tanulni szoktam.  Napközben nincs kedvem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2308 Dátum: 12 feb 26, 09:01:31 » |
|
Hajrá Flexi, szólj, hogy mikor értek a közelünkbe, felszállok én is.  Riku, én is ágyban szoktam tanulni. xD De nem olyan jó ám telóról folyton 100-an beírnak eléd és egy év mire reagálsz az összesre, és mire végzel a válaszokkal, már megint 50-en beírnak. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2309 Dátum: 12 feb 26, 09:08:54 » |
|
Hát mester, legalább nem kell ülni, hanem fekvés módban heverve röpke órák alatt írhatod és olvashatod a hsz-eidet. 
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
|