Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 12 feb 26, 00:25:59 » |
|
Látszik, hogy nem ismered a férfiakat. Ha tudod, hogy mi az akkor elfogadnak. Ha még részleteket is tudsz róluk akkor egyből hasra vetik magukat előtted és könyörögnek, hogy légy a feleségük. Igen. Egyiken rokoni kötelékek, másikon mester/pet kötelékek. Mi a baj a mostani animézéssel? Én is most állok neki mangát olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 12 feb 26, 00:29:25 » |
|
Te igen férj uram, de a nép nagy része nem igazán. Te éjjeli bagoly vagy.
Újabb kéretlen titulus, de azért van benne igazság. Köszönöm. :3 Nekem is, csak az egy bajom vele, hogy a monogramom, szóval csórtam az ötletet. STM széjjel is hasítana érte. x)
Mivel heoval ellentétben én nem vagyok bagoly, megyek aludni. Kellemes további csevegést, világhódítást, ártatlanok megrontását. :3
Kösz a bókot. Menj már, ezt úgy írtad, mintha ő találta volna ki a monogramot. Ha tetszik, akkor használd.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2282 Dátum: 12 feb 26, 00:31:45 » |
|
Jò na akkor kitanulok minden kis részletet a star warsból ès lesz nyolcvan férjem?xd Semmi gond, énis animéznèk ilyenkor, ha lehetne.xd
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2283 Dátum: 12 feb 26, 00:35:54 » |
|
Nem lesz 80 férjed mert azt megtiltom. De ugyanakkor, lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 12 feb 26, 00:38:52 » |
|
Nézd csak meg, sógorodat is a Star Wars tudásommal csábítottam el. Heo: Miért, milyen fajtát vársz? Egy igazi Félisten vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 12 feb 26, 00:39:45 » |
|
Azt hittem eddig, hogy annak a nőnek lehetne 80 fêrje, aki szép és jòl tud fözni, de ezekszerint eddig tévedésben éltem. Nővérkém: Elmentetek? Megyek én is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:43:17 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 12 feb 26, 00:45:17 » |
|
Nézd csak meg, sógorodat is a Star Wars tudásommal csábítottam el. Heo: Miért, milyen fajtát vársz? Egy igazi Félisten vagy? Ha nem is azzal, de nem volt éppen hátrány. Nem várok semmilyent sem, csak téged várlak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:48:13 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2287 Dátum: 12 feb 26, 00:46:29 » |
|
Azt hittem eddig, hogy annak a nőnek lehetne 80 fêrje, aki szép és jòl tud fözni, de ezekszerint eddig tévedésben éltem. Nővérkém: Nézhet ki valaki jól ha egy üresfejű tyúk csak. Az nem feleségnek kell egy férfinak, hanem... khmm. Minden férfit más vonz, de a férfiak nagy része szereti a star wars-t vagy valami hasonlót. Persze nem mind. És ha már tudsz róla valamit van egy közös témátok, közös érdeklődésetek ami egy nagy ugródeszka. A férfiak nem a samponmárkákról szeretnek társalogni. A mai férfiak nagy része kocka. És a fél karjukat meg fél lábukat odaadnák egy kocka asszonyért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 12 feb 26, 00:52:03 » |
|
Ha nem is azzal, de nem volt éppen hátrány. Tudtam én! Üríteni kéne a pü-t fiókodat, megtelt. Hanii anyukám mindent leírt, tanulj tőle, mert igaza van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 12 feb 26, 00:53:12 » |
|
Ahaaaa értem. Nem os akartam sose samppnokról beszêlni egy sráccal.xdd De annyira nem vagyok kocka se. (najò, ha most hajnali egykor nem itt kockulnék a telò elött hanem aludnék, ezt nyugodt szivvel jelenteném ki xd) De jól jönnek mêg az anyai jótanácsok. Úristen, már írni se tudok rendesen, nem ártana szundizni.xd Sry a sok hibáért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:55:20 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 12 feb 26, 00:57:06 » |
|
hanii drágám akkor szundizz. Én is már álmosodok de el kell még pár fejezetet olvasnom mielőtt megyek aludni. Muszáááááj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 12 feb 26, 00:58:59 » |
|
Semmi sem muszáj anyám, Aludj hogy holnap friss és üdén olvass tovább!!! Jó éjt hanii! >_< (Az erő legyen veled)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2292 Dátum: 12 feb 26, 01:00:31 » |
|
Üríteni kéne a pü-t fiókodat, megtelt. Nem is tudom, hogy ki irkálta tele, de megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2293 Dátum: 12 feb 26, 01:05:50 » |
|
Hát ez van, ha folyamat egymásnak udvaroltok pü-ben. Miért nem intézitek inkább msn-en vagy valami? Na még tüsszentettem is egyet ahogy leírtam, úgyhogy biztos igazam van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2294 Dátum: 12 feb 26, 01:16:20 » |
|
Van benne valami, de ott vannak kisebb nehézségek. Lehet, hogy csak Hiei hiányol ennyire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|