GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2265 Dátum: 12 feb 26, 00:06:42 » |
|
A sensei nem buta, csak az éjjeli anti-goblin hipot szórt az agyára, de holnapra már jobban lesz. (Ilyet is csak ilyen állapotban lehet kitalálni xD)
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2266 Dátum: 12 feb 26, 00:07:37 » |
|
Putir,baromira bejön az avád! Kevesebb jobb dolgot lehet ilyenkor látni, mint a Doktor.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2267 Dátum: 12 feb 26, 00:08:14 » |
|
Bocsáss meg Hiei-sama ezért tettem idézőjelbe. Hogy ne vegye szó szerint. Te is buta vagy.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2268 Dátum: 12 feb 26, 00:08:51 » |
|
Vazz most nézem Putr aláírását, "Animéim listája" Hát Putir jó sok animét készítettél
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2269 Dátum: 12 feb 26, 00:09:42 » |
|
hamisjoe alap véletlenül se azok amiket láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2270 Dátum: 12 feb 26, 00:09:53 » |
|
Szerintem jó ötlet, egy próbát mindenképpen megér, ha van kedved megcsinálni, akkor hajrá. Én amúgy is itt szoktam még lenni ilyenkor.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2271 Dátum: 12 feb 26, 00:11:26 » |
|
hanii, hogy kérdezhettél ilyet? Te igen férj uram, de a nép nagy része nem igazán. Te éjjeli bagoly vagy.
Ritli, nekem tetszik az ötlet, de van hozzá energiád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2272 Dátum: 12 feb 26, 00:12:12 » |
|
Jaj ne haragudj anya, eskü tudtam, csak fáradt vagyok. Xd Am. jó ötlet ez a kèt családfa, de erröl a sògoromat kellene kérdezni nem? Á mire elküldeném mâr be is ír elém.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2273 Dátum: 12 feb 26, 00:12:52 » |
|
Igen 1-2en szoktunk még lenni de akkor már kihal a topic Nem nagy munka, mert ps-ben van meg rétegekkel, tehát egyik réteget kikapcsolom másikat be és úgy mentem el Szóval fél perc az egész. Szerintem átláthatóbb lenne a dolog. Na még a nővéred is felháborodott hanii. Egyértelmű hogy még nem mehetsz férjhez túl tudatlan vagy. Majd ha okultál talán randizhatsz.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2274 Dátum: 12 feb 26, 00:13:34 » |
|
Igen az ötlet nekem is tetszikxD Átláthatóbb lenneXDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2275 Dátum: 12 feb 26, 00:15:51 » |
|
Hiei tényleg mindig xd-zik. Jaj anya ne csináld ezt nem ettöl függ.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2276 Dátum: 12 feb 26, 00:16:20 » |
|
Na én lépek animézni. Majd még lehet benézek hellotok.
Az ilyenek mehetnek a duma topicba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:16:50 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2277 Dátum: 12 feb 26, 00:18:02 » |
|
Szerintem is jó ötlet Ritli. :3 a Tia szerintem jó. :3 nekem is tetszik Köszönöm. :3 Nekem is, csak az egy bajom vele, hogy a monogramom, szóval csórtam az ötletet. STM széjjel is hasítana érte. x) Mivel heoval ellentétben én nem vagyok bagoly, megyek aludni. Kellemes további csevegést, világhódítást, ártatlanok megrontását. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2278 Dátum: 12 feb 26, 00:19:30 » |
|
Dehogy nem hanii. Valaki elvesz aztán rájön, hogy nem tudod mi az a sith és egyből visszadob, hogy selejt, tőlünk meg követeli vissza a pénzét. Köszi A-chan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:22:33 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2279 Dátum: 12 feb 26, 00:23:23 » |
|
Hmm akkor mégis lògok neked egy névvel. Lehet nekem se ártana menni, holnap vendégek jönnek. Putir, ilyenkor animézni? :o Ritli akkor a másik fán csak ilyen gazdâs mesteres dolgok lesznek? Ja majd pont az fogja érdekelni, hogy tufom-e mi az a sith.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|