Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 12 feb 23, 18:47:19 » |
|
Jesszus, meg a Mária. Mi zajlik itt? Üdv, Aysee, Aemy és Danci. *.* Én is megyek lánybúcsúra! Flexee! Mi legyünk olyanok mint 1 növény. Szívjuk magunkat Fénnyel. Dani, behalok, ilyen udvarlást. xD Ui.: heo-t nem bántani, megvédem! xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 12 feb 23, 18:47:31 » |
|
Látom a perverzió nem csak család szokás xD bár már családtag vagy. pedig olyan kis sztriptíztáncosnőt szerváltam volna neked...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 12 feb 23, 18:48:50 » |
|
Aysee. Szerető apád leszek, ha a hétvégék kivételével (leszámítva a szombatot és a vasárnapot) hívhatlak Fekete Mercédesznek.*.*
Dani. Szinte megtiszteltetés lenne, ha Fekete Mercédesznek hívnál, bár igazából a Rikára továbbra is jobban hallgatok, még az Aysee-nál is jobban. *-* Te meg milyen elnevezést szeretnél, apu/fater vagy valami egyéb kívánság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 12 feb 23, 18:50:01 » |
|
Anyám, az összes gyereket elköttetem. >_< Emiatt nem kell félni (bár ők nem tudnak róla). Még nem szeretnék nagymama lenni.
XDDDD De szemét vagy (mint az anycid ) Akkor megnyugodtam. :3 hanii szívem tudtam, hogy te nem hagynál ki mert jókislány vagy. <3 Persze üknagyi xD Egyből írjuk be a családfába hozzám, hogy "Elhunyt" nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:50:44 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 12 feb 23, 18:51:07 » |
|
Te meg milyen elnevezést szeretnél, apu/fater vagy valami egyéb kívánság? Drága egyetlen Mercikém. A Zongora megszólítás tökéletesen megfelel. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 12 feb 23, 18:51:32 » |
|
Üdvözlöm az újakat a visszatérőket meg mindenkit. Aysee *.* A lánybúcsúra én is megyek ez alap. ·· Nélkülem nem is lenne buli a buli. Nekem annyira jó hírem volt, hogy egyik bnőm akkori pasija felkért, hogy legyek násznagy helyett násznő vagy mi az esküvőjükön. Szóval, hogy én osszam ott az észt meg csináljam a hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 12 feb 23, 18:52:58 » |
|
Rendben, zongora *-* Sevanna <3333 Jó látni végre egy nagyon is ismerős nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 12 feb 23, 18:53:49 » |
|
Seva, ez a feladat testhezálló neked. A buli után küldj egy felvételt róla nekünk is.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 12 feb 23, 18:54:47 » |
|
Gyere kicsim menjünk filmet nézni, majd én megvigasztallak. Már vártam mikor kérsz meg. Tudom hogy este 6 elmúlt de hozok neked popcorn. Szegény fiam, akkor csak vaktölténnyel tüzel. Nem baj az! Legalább nem csinál föl valami vadidegent... úgy elkanászodott mostanában. XDDDD De szemét vagy (mint az anycid ) Akkor megnyugodtam. :3 Köszönöm! Ezt bóknak veszem, de tudod jól hogy mindent tőled tanultam. Meg démoni szeretetre méltó édesapámtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 12 feb 23, 18:55:51 » |
|
Szeretetre méltó sok mindent mondtak már a nagyfaterre, de ezt még pont nem hallottam xD Ma is tanultam valami újat...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 12 feb 23, 18:56:55 » |
|
najólvan lelépek filmet nézni ma már nincs kedvem fórumozni se. ehhez már idegileg kivagyok... gomen!
nincs kedvem hszversenyezni, hogy ki ír be ki elé hamarabb >< gáhh. viszlát ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 12 feb 23, 18:57:19 » |
|
Dani, a gyermeked egy Mercédesz, ha csinálsz még 10db -t nyithatsz egy autóüzletet, vagy ha a te tulajdonságaidat öröklik 100% -ban akkor egy zongora boltot. Sevanna, hajrá! Vihetem én a kaját? (fánk) xD Szia Flexee. Ui.: Milyen mérges avatarod van. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:58:52 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 12 feb 23, 18:59:52 » |
|
Drága vőlegényem, örülök, hogy így megvagytok Ayseeval! :333 Ugye szeretni fogod őt tényleg? *.* Mert szegényemnek van egy eléggé negatív emléke ilyen téren... >.<
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 12 feb 23, 19:00:03 » |
|
Aemy te vénség neked már a másik családfán is ott a neved szerintemxD Szóval te vagy itt a legidősebb és legszottyattabbxDDDD Háháháháhááááááááááááááááááá háháháhááááááááááááááááááá. Khm gommmmmeeennnee emberek elkapott az ördögi kacajom. Tudjátom miért? Eszembe jutott mikor Aemy-baachan etetett engem kínai kajával és pálcával. De jó is volt az idő akkoriban mikor még a szolgám volt mindenkixD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
|