Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 12 feb 23, 18:36:42 » |
|
Temii Sabakuval és haniival szervezünk neked leánybúcsút és nincs ellenvetés haniiék részéről Engem meg kihagynátok büdös kölykök? Vagy én nem vagyok már leány nem is vagyok jó? Bááár Sabaku-chan te is férjnél vagy már Vagy én már nagymama vagyok azért nem vagyok jó? Pedig tök király arc vagyok, csak feldobnám a party-t.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 12 feb 23, 18:37:16 » |
|
Aki nem iszik, azt kitagadjuk :DDDDDDDDDDD [/color]
Ez nem fog rajtam, gomen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 12 feb 23, 18:37:30 » |
|
Majd iszol forrásvizet Flexim. Bogi, jobb is, ha nem mondom, miket találtam ki. Meg hallottam már erről-arról leánybúcsúkkal kapcsolatban. Jah, meg volt egy olyan Simpson család rész is. A rendőr levetkőzött és a sörhasát ott mutogatta. Ááá kegyetlen volt. Dani már ki van éhezve. Anyu, persze te is kellesz ide. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 12 feb 23, 18:37:32 » |
|
De akkor ki csinálja a zenét? Na meg az első kijelentéshez iróniát képzeltem, mint aláfestő zene. Te túl normális vagy a másik kettőhöz képst Hiei: még jó, hogy én is nő vagyok, ezért nem lopom el a 'célközönséged'xD felx: neked? xD ha láttad a hull a pelyhest tudod, hogy a szarvas igenis iszik baa: asszed kihagynánk? :'(
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 12 feb 23, 18:39:10 » |
|
Dani: hűtsd le a hormonokat csávó, még nem szándékozom nagymama lenni. Azt meghagyom Ritlinek.
De egy kocsit az örömszülők szívesen elfogadnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:39:43 írta Aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 12 feb 23, 18:40:38 » |
|
Nyááá! *.* Köszönöm nektek, lányok! :333 MINDENKINEK! *-* Há-há-há-há-há, nekem már szerveződik a leánybúcsúm, Danciii. Blöööö! Azért eléggé bizarr lenne, ha valaki más nevét súgnád olyankor a fülembe... o.O Sz'al légyszi... Neee...! :'333 Neked egyelőre meg kell mondanom, hogy Aysee már a lányom. Elfogadod őt lányodként? *.* Az esküvő után jöhetnek a porontyok. :333 Úgyis nászút is lesz... A nem létező fizumat feláldozom és mehetünk egy bevásárlóközpontba! x3 Anyci, alap, hogy totál részeg leszek...... Néhai szokásaim közé tartozik. ^^ És... De már nagymama vagy! Ritli, neked IS ott kell lenned! Kötelező a részvétel! :3 Első, második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik alkalommal sikerült elküldeni az üzenetet. :"3
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 12 feb 23, 18:41:36 » |
|
a forrásvíz oké sok jéggel. heo intézkedj! az alkoholt mellőzném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 12 feb 23, 18:42:07 » |
|
Majd adok neked vodkát, észre se fogod venni hogy az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 12 feb 23, 18:42:52 » |
|
Sabaku-chan, simán kinézném belőletek olyan kis szemtelen bugrisok vagytok. Aemy csak abban reménykedek, hogy dédnagyi nem leszek még, mert az unokám már férjnél van. Bár gman kétlem, hogy csinál neki gyereket. Temi, akkor meg vagyok nyugodva. Nagyibuli.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 12 feb 23, 18:43:46 » |
|
Majd adok neked vodkát, észre se fogod venni hogy az. ne becsüld le az orromat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 12 feb 23, 18:44:12 » |
|
Anyám, az összes gyereket elköttetem. >_< Emiatt nem kell félni (bár ők nem tudnak róla). Még nem szeretnék nagymama lenni. Egyszerű, befogom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 12 feb 23, 18:44:35 » |
|
Hát, kösz Baachan -_-" ez most fájt majd kihagyunk mi? kassan: igazad van, a vodkanem alkohol. és kölönben is, külön gyomorba megy xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 12 feb 23, 18:44:48 » |
|
Dehogy anyu, téged sose hagynánk ki. De szerintem még üknagyi is leszel, ha ilyen tempóban haladnak a dolgok. Na, nekem se megy a küldözgetés, mindig beírtok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 12 feb 23, 18:45:28 » |
|
Há-há-há-há-há, nekem már szerveződik a leánybúcsúm, Danciii. Blöööö! Azért eléggé bizarr lenne, ha valaki más nevét súgnád olyankor a fülembe... o.O Sz'al légyszi... Neee...! :'333 Neked egyelőre meg kell mondanom, hogy Aysee már a lányom. Elfogadod őt lányodként? *.* Az esküvő után jöhetnek a porontyok. :333 Úgyis nászút is lesz... A nem létező fizumat feláldozom és mehetünk egy bevásárlóközpontba! x3 Ha én súghatom a füledbe Hiei nevét, akkor te cserébe súghatod az enyémbe azt, hogy: Scratchmen Apoo. Aysee. Szerető apád leszek, ha a hétvégék kivételével (leszámítva a szombatot és a vasárnapot) hívhatlak Fekete Mercédesznek.*.* Legénybúcsút meg asszem szolidra fogom, és négyszemközt töltöm el a legjobb barátommal, aki mindig mellettem van. Rájt Hend.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 12 feb 23, 18:46:54 » |
|
Ez az asszony, szívd még a vérem te is. Azért vagyok, nem tudtad? Én meg sem lettem hívva a tanítványom leánybúcsúztatójára? Ej, megyek a sarokba. Gyere kicsim menjünk filmet nézni, majd én megvigasztallak. Anyám, az összes gyereket elköttetem. >_< Emiatt nem kell félni (bár ők nem tudnak róla). Még nem szeretnék nagymama lenni.
Szegény fiam, akkor csak vaktölténnyel tüzel. Legénybúcsút meg asszem szolidra fogom, és négyszemközt töltöm el a legjobb barátommal, aki mindig mellettem van. Rájt Hend.
Minden férfi első barátnője.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|