Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 12 feb 23, 19:01:33 » |
|
Szeretetre méltó sok mindent mondtak már a nagyfaterre, de ezt még pont nem hallottam xD Ma is tanultam valami újat... Pedig az. Legalábbis én szeressem. De mindenki más gyűlölje! Mert ő azt élvezi. Szija tanítványom jó filmezést! Zizi: azt mondta hangulatfüggő lesz az avája. Gondolom mérges a hsz vihar miatt Vagy más okból.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 12 feb 23, 19:03:58 » |
|
Nem véletlen hívnak sötét nagyúrnak. Nem csak tégedxD Vagy 3 csajt is buhahahahahaaaaa. Ne aggódj garantálom, hogy soha életedben nem fogod elfelejteni:D Ha megtennéd majd a sötétnagyúr emlékeztetni fog ráxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 12 feb 23, 19:05:22 » |
|
Aysee ez nem tartozik ide szóval hanyagoljátok a témát!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 12 feb 23, 19:06:51 » |
|
Bakker Sevaaaaaaaaaaa ez a horoszkóp tényleg te vagy! Ezt most rólad írták konkrétan? Mert olyan Durvaaaaaaaa Bikás nincs? :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 19:07:29 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 12 feb 23, 19:08:36 » |
|
Hiei: Végül is idetartozik amúgy, mert ő is volt ezen a fórumon, sőt, a szeretőm volt vagy mim. xD *pislog, ő nem követett el semmit!* És.... Ne piszkáld Anyuuuut! xD De.... Meséld el ezt az etetést... o.O WTF?! Miről maradtam én le? :'D
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 12 feb 23, 19:11:29 » |
|
Seva ez tényleg durva xD Azt a sztorit meg én is akarom hallani.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 12 feb 23, 19:11:50 » |
|
Nem érdekel, hogy ki vagy mi volt ő. Ezen a fórumon nem fogja egymást szapulni és köpködni két fórumozó. Fikázni se fogtok senkit. Az az időszak elmúlt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 12 feb 23, 19:12:47 » |
|
Oké, nem szóltam. A másikra válaszolsz majd, ha nem utáltál meg?
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 12 feb 23, 19:14:02 » |
|
Veee, de kár, hogy lemaradtam az egészről, pont nem láttam mi volt az előzmény.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 12 feb 23, 19:14:58 » |
|
Mi van? Miért utáltalak volna meg? Eddig is utáltalak én mindenkit utálokxD A kérdésedre válaszolva:D Aemy meg pár csajé még pár évvel ezelőtt mikor a szolgáim voltak Conon megetetettek evő pálcikával valami kínai kaját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 12 feb 23, 19:15:17 » |
|
Hiei-sensei mindenkit utál, kivéve önnmagát és Baachant. xD Ne vedd magadra, ilyen az alapszoftvere ui: mondtam. tényleg ki jön tavasszal conra?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 19:16:00 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 12 feb 23, 19:16:07 » |
|
Egyik conon, mikor a banda együtt szórakozott, Donóka eljátszotta a kínai kajánál, hogy nem tud pálcikával enni, és még sosem evett kínait. Megszántam és megetettem. Persze, miután már jóllakott, közölte, hogy csak átvert.
A poén: nem esett le, hogy előtte együtt voltunk kínaizni és ramenezni, és simán evett pálcikával..
Azóta ezzel piszkál. Kb 4-5 éves történet.
Anyád p*csája a szolgád :DDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 12 feb 23, 19:19:21 » |
|
Hiei: Akárki akármennyire szól rám, én azonnal ilyen fejjel -> nézek és beparázok, hogy tuti megutált... Szóval tessék nekem elnézni... Ezt is meg hogy gonosz voltam. :'3 Téged etettek meg? xD Mi okból? Nem tudtad használni? Sabaku: Na, már ezt is tudom...! Köszönöm eme informéjsönt, megjegyeztem. ^^ Aemy: Ezzzzázzz, de tudok. B) Akkor jól éreztem, hogy nem tudott enni. Vagy... mi?! xD Tudott? xD Én sem tudok pálcikával enni. (Y) Első, második, harmadik próbálkozásra elküldöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|