Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1515 Dátum: 12 feb 23, 15:31:48 » |
|
Amúgy már magamat rajzolom.*-* És magaddal kezdted? Vagy valaki már kész van? Aysee nekem is ismerős... Bár én 2007ben regeltem, jóval utána álltam neki ténylegesen fórumozni, szóval ott sok idő kimaradt nálam.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1516 Dátum: 12 feb 23, 15:36:15 » |
|
Ayseet szerintem a 2009 előtt regisztráltak mind ismerik. :3 Azt a leányzót nem lehet nem ismerni. Élőben talizott vele valaki? :]
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1517 Dátum: 12 feb 23, 15:41:03 » |
|
Majd beavatlak ha eljön az idő. Jó képek lesznek ebben biztos vagyok. :3 Sok lehetőség van benned. Meg legalább a te arcodat nem kell ps-elni, mert amúgy szép rózsás a bőröd. :3 Én is küldtem képeket Rikunak és animéset szintén. Temi: Igen összejöttek, szerintem akkor is már azért fújt rád Morita, mert féltékenykedett a múltra vagy nem tudom. Amúgy szerintem ez mindenkit sokkolt. Én élőben nem ismertem őket, de nem nagyon tudom elképzelni hogy festhettek. Aysee-t csald vissza. *.* Jó ötlet. :3 Akkor csak fél évvel vagy idősebb nálam. :3 Nem is tudtam, hogy Avril is feldolgozta az Imagine-t. Bár ki nem. Cher Lloyd-féle verzió jobban tetszik, de ez is bejött. Amúgy én is szeretem Avrilt csak nem szoktam nagyon reklámozni. Ja és tökre hasonlít a húgomra. :3 Aysee volt a nagy NaruHina szellemi vezető. Szerintem innen senki, akik ide írogatunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 12 feb 23, 15:44:36 » |
|
Hali! Rikan, fogadok, hogy Ichigo ként rajzolod le magad. Jó lett a családfa Ritli! ^^ Sensei! Hogy tehetted ezt? most mindenki titulus nélkül marad. Aysee neve ismerős nekem, de nem beszéltem vele sokat,sőt szinte csak néha-néha olvasgattam őt.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 12 feb 23, 15:49:29 » |
|
Nem marad senki titulus nélkül, ott a profilotok, amibe olyat írtok amilyet szeretnétek Az a taglista teljesen feleslegessé vált.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1520 Dátum: 12 feb 23, 15:50:25 » |
|
Sevanna: Elképzelhető... Csak úgy fura... Érted... Két évvel idősebb tőlem... Féltékeny volt rám (?)... Aztán Xenivel összejön, aki tőle négy évvel fiatalabb... Nekem ez volt a legnagyobb sokk. Mondjuk ha idősebbek lettek volna, Xeni húsz-huszonkettő, Morita meg huszonnégy-huszonhat, talán nem döbbentett volna le mindenkit ennyire... Én nem is akartam látni.... Nem tudom, hogy reagáltam volna, de ezer százalék, hogy jobban kiakadtam volna, mint amúgy.... Megpróbálom rávenni, fene tudja majd, hogy mennyire lesz kedve... Majd mondom, hogy visszavárjuk! Korban is? o.O Vagy csak fórumon? Úúúúh! *.* Végre valaki, aki szereti Avrilt...! x3 Én majd ha végre megkapnám a MultiJobtól a játszóházi melót, akkor tudnék márciusban vásárolni Lavigne kisasszony üzletében, az Abbey Dawnban! *_* Annyira király cuccokat tervezett.......! (Azt hiszem, befogom... xD Avrilről annyit tudok pampogni, hogy az leírhatatlan. :'3) Bezonyám, akkora nagy NaruHina fan, hogy érthető a vezetői poszt. Én igeeeeen! ^^ Bár lehet, Ti is találkoztatok már vele, csak nem tudtátok, ki ő. Pl. animeconokon 90%-ban előfordult. Szia Zizi! Úgy érzem, Ayseet komolyan mindenki ismeri, még ha nem is beszélgetett vele, de eléggé "ismert".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:52:57 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1521 Dátum: 12 feb 23, 15:58:14 » |
|
Ááá teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom milyen képet küldjek. Kicsi fiam, még várj azzal hogy elkészülsz! Én Aysee-ra emlékszem, néha váltottunk itt a fórumon pár szót, de nem sokat. Akit sajnálok hogy elment, igaz nem ismertem nagyon de mégis az Kaihaku R. Kumori. Modi lett majd hirtelen el is tünt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1522 Dátum: 12 feb 23, 15:59:48 » |
|
Én se tudom mit küldjek. Elküldtem neki a Lancelotot ,de azt mondta hülyén nézne ki. :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 12 feb 23, 16:01:43 » |
|
Minagi sama: Milyen képről van szó? o.O Hátha tudok segíteni. ^^ És milyen véleményed van/volt a jányomról? :3 Putir: Wtf? Milyen pic? o.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 12 feb 23, 16:02:16 » |
|
Hehhe én beírtam alámba, hogy Dani a karbantartóm, de így hogy nincs kint a titulusa nem akkora poén. Bár igaznak igaz. Temi: hát nekem úgy tűnt akkor. De a hátterét nem ismerem az eseményeknek, szóval lehet félreértettem. A korkülönbségre inkább nem mondok semmit. De így jellemre eléggé különbözőnek tűntek nekem. Mondjuk nem is tartott sokáig a kapcsolat, ahogy tudom. Igen visszavárjuk! *.* Ááá dehogy csak fórumon. Korban én a nagy öregek között vagyok, szóval sokkal fiatalabb lehetsz. :3 Avrilnak van üzlete? *.* Erről nem tudtam. Milyen stílusúak a cuccok? :3 Na ha egyszer feljutok Pestre benézek az fix. Én egyszer voltam csak con közelben, de nem taliztam vele. Ott volt, mert mi Klettával mentünk és ő vele talizott bent. De én lemaradtam róla. T_T Mini a cikkben a legalsó modell (Mihalik Enikő) tök úgy néz ki mint te. oO" *.* :3 http://blog.fotosarok.hu/2012/02/magyar-topmodellek-ala-natur-palvin-ebergenyi-srej-mihalik/Jaj Kumorit ne is említsd... :'( Én nagyon jóban voltam vele, órákat dumáltunk napi szinten. Nagyon szerettem. Neki nagyon sok komoly családi gondja volt és ezért tűnt el. És sajna úgy fest, hogy nem is tudta azóta sem megoldani, vagy nem tudom. MSN-en se volt több mint egy éve. És a win live-ja is már olyan mintha megszűnt volna az MSN címe v nem tudom. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1525 Dátum: 12 feb 23, 16:10:00 » |
|
Már megoldottam amint elküldtem a hsz-met rájöttem ki kell nekem. De köszönöm azért. >_< Ááá gyönyörű a haja. Nem is nézek ki így, ő szebb. De azért köszi. Én Avrilt még fény korábban szerettem mikor barna volt a haja és jó számokat csinált "rockerként". Nem tudom, őszinte legyek annyira nem ismertem, és nem ragadott meg, így véleményt nem tudok róla írni. De jó ha így össze tudtatok barátkozni. Szegény Kumori, nem tudtam erről, nagyon sajnálom. Igazából reménykedem hogy vissza tér ide egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 12 feb 23, 16:18:22 » |
|
Sevanna: Hát... Én inkább nem beszélnék erről a dolgukról... Együtt voltak, szerintem boldogok is és ennyi épp elég. :3 Megírtam neki üzenetben, remélem, válaszol nemsokára! ^^ Akkor leszek oly' tisztelettudó, hogy nem kérdezem meg a korodat. ^^ :3 Van ááám! *-* M.o.-ra márciusban jönnek a ruhái, cipői, táskái, stb...! x3 Tessék, itt van két link: www.youtube.com/watch?v=6OI893MRdkw www.youtube.com/watch?v=4N0NlwbtzpUEzeket érdemes megnézni, itt vannak a szerkói! :3 Ha minden igaz, még most is jár. Sőt, The Grenma koncertek 99%-án is jelen van. Velem együtt. xD Minagi sama: Hát igen, mikor punk-rocker volt, sokkal jobban lehetett imádni. A The Best Damn CD-je totálisan tükrözte azt, hogy összeházasodott Deryckkel..... Meg az akkori megjelenése... Mostanra, hogy már elváltak és újabb kapcsolata van, kicsit úgymond visszatért, bár a Goodbye Lullaby albumából látszik, hogy bőven felkavarta őt a válás. Az az album eléggé poposra sikeredett. Elméletileg most már visszatér a punkos énje, de a pop is megmarad. Szóval punk-pop énekes lesz. Tök fura... Mikor tavaly néztem az I'm with you számát, totálisan kiakadtam: WTF?! 17 éves volt?! Én is annyi vagyok! :| xD Mellette elbújatok... Szerintem érdemes Ayseeval találkozni, sokat beszélni, mert egy hihetetlenül aranyos, kedves és barátságos leányzó, bár van, hogy túlzásba viszi a dolgokat: pont ezért is lehet őt annyira szeretni! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 12 feb 23, 16:27:45 » |
|
Nahh további Avril témával kéretik átmenni a Zene topicba Aysee témával meg a dumába szerintem. (bár nem akarok ünneprontó lenni, de nem ide való ) Seva a vén mademoiselle Kéne már neked unoka Meg dédunoka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 12 feb 23, 16:50:00 » |
|
Bocsánat, ha Avrilről van szó...! :'3
Téééééényleg.... Ha valaki keresztanya szeretne lenni, ahhoz vérrokonságnak kell lenni? o.O Vagy nem muszáj, mint a valóságban? :3 Én szívesen lennék ker.anya! *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 16:55:08 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1529 Dátum: 12 feb 23, 16:51:10 » |
|
Keresztanyának lenni a valóságba se kell vérrokonnak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|