24 nov 16, 07:40:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816021 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1515 Dátum: 12 feb 23, 15:31:48 »

Amúgy már magamat rajzolom.*-* ikszdé
És magaddal kezdted? Nevet Vagy valaki már kész van? ikszdé

Aysee nekem is ismerős... Gondolkozik Bár én 2007ben regeltem, jóval utána álltam neki ténylegesen fórumozni, szóval ott sok idő kimaradt nálam. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1516 Dátum: 12 feb 23, 15:36:15 »

Ayseet szerintem a 2009 előtt regisztráltak mind ismerik. :3 Azt a leányzót nem lehet nem ismerni. Nyelvesít Élőben talizott vele valaki? :]
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1517 Dátum: 12 feb 23, 15:41:03 »

Majd beavatlak ha eljön az idő.  Nevet Jó képek lesznek ebben biztos vagyok. :3 Sok lehetőség van benned. Meg legalább a te arcodat nem kell ps-elni, mert amúgy szép rózsás a bőröd. :3

Én is küldtem képeket Rikunak és animéset szintén.  Pontosan

Temi: Igen összejöttek, szerintem akkor is már azért fújt rád Morita, mert féltékenykedett a múltra vagy nem tudom.  ikszdé Amúgy szerintem ez mindenkit sokkolt. Én élőben nem ismertem őket, de nem nagyon tudom elképzelni hogy festhettek.  smirksweat
Aysee-t csald vissza. *.* Jó ötlet. :3
Akkor csak fél évvel vagy idősebb nálam. :3

Nem is tudtam, hogy Avril is feldolgozta az Imagine-t. Bár ki nem.  ikszdé Cher Lloyd-féle verzió jobban tetszik, de ez is bejött. Amúgy én is szeretem Avrilt csak nem szoktam nagyon reklámozni.  Pirul ikszdé Ja és tökre hasonlít a húgomra. :3

Aysee volt a nagy NaruHina szellemi vezető.  Nevet Szerintem innen senki, akik ide írogatunk.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #1518 Dátum: 12 feb 23, 15:44:36 »

Hali!
Rikan, fogadok, hogy Ichigo ként rajzolod le magad. Nevet
Jó lett a családfa Ritli! ^^
Sensei! Hogy tehetted ezt? most mindenki titulus nélkül marad.  Ohh My God  Nevet

Aysee neve ismerős nekem, de nem beszéltem vele sokat,sőt szinte csak néha-néha olvasgattam őt.
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1519 Dátum: 12 feb 23, 15:49:29 »

Nem marad senki titulus nélkül, ott a profilotok, amibe olyat írtok amilyet szeretnétek Mosolyog Az a taglista teljesen feleslegessé vált.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1520 Dátum: 12 feb 23, 15:50:25 »

Sevanna: Elképzelhető... Hmm? Csak úgy fura... Érted... Két évvel idősebb tőlem... Féltékeny volt rám (?)... Aztán Xenivel összejön, aki tőle négy évvel fiatalabb... Nekem ez volt a legnagyobb sokk. Mondjuk ha idősebbek lettek volna, Xeni húsz-huszonkettő, Morita meg huszonnégy-huszonhat, talán nem döbbentett volna le mindenkit ennyire... Én nem is akartam látni.... Nem tudom, hogy reagáltam volna, de ezer százalék, hogy jobban kiakadtam volna, mint amúgy....

Megpróbálom rávenni, fene tudja majd, hogy mennyire lesz kedve... :/ Majd mondom, hogy visszavárjuk! Nevet

Korban is? o.O Vagy csak fórumon? Nevet

Úúúúh! *.* Végre valaki, aki szereti Avrilt...! x3 Én majd ha végre megkapnám a MultiJobtól a játszóházi melót, akkor tudnék márciusban vásárolni Lavigne kisasszony üzletében, az Abbey Dawnban! *_* Annyira király cuccokat tervezett.......! (Azt hiszem, befogom... xD Avrilről annyit tudok pampogni, hogy az leírhatatlan. :'3)

Bezonyám, akkora nagy NaruHina fan, hogy érthető a vezetői poszt. Nevet Én igeeeeen! ^^ Szeretet Nevet Bár lehet, Ti is találkoztatok már vele, csak nem tudtátok, ki ő. Nyelvesít Pl. animeconokon 90%-ban előfordult. Pojén

Szia Zizi! bye bye Úgy érzem, Ayseet komolyan mindenki ismeri, még ha nem is beszélgetett vele, de eléggé "ismert". Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 15:52:57 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1521 Dátum: 12 feb 23, 15:58:14 »

Ááá teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom milyen képet küldjek.  Sír Kicsi fiam, még várj azzal hogy elkészülsz!

Én Aysee-ra emlékszem, néha váltottunk itt a fórumon pár szót, de nem sokat.
Akit sajnálok hogy elment, igaz nem ismertem nagyon de mégis az Kaihaku R. Kumori. Modi lett majd hirtelen el is tünt.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1522 Dátum: 12 feb 23, 15:59:48 »

Én se tudom mit küldjek.
Elküldtem neki a Lancelotot ,de azt mondta hülyén nézne ki. :\
Naplózva
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1523 Dátum: 12 feb 23, 16:01:43 »

Minagi sama: Milyen képről van szó? o.O Hátha tudok segíteni. ^^
És milyen véleményed van/volt a jányomról? :3

Putir: Wtf? Milyen pic? o.o Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #1524 Dátum: 12 feb 23, 16:02:16 »

Hehhe én beírtam alámba, hogy Dani a karbantartóm, de így hogy nincs kint a titulusa nem akkora poén.  ikszdé Bár igaznak igaz.  Nevet

Temi: hát nekem úgy tűnt akkor. De a hátterét nem ismerem az eseményeknek, szóval lehet félreértettem.  Nevet A korkülönbségre inkább nem mondok semmit.  smirksweat ikszdé Pirul
De így jellemre eléggé különbözőnek tűntek nekem. Mondjuk nem is tartott sokáig a kapcsolat, ahogy tudom.

Igen visszavárjuk! *.*

Ááá dehogy csak fórumon. Korban én a nagy öregek között vagyok, szóval sokkal fiatalabb lehetsz. :3

Avrilnak van üzlete? *.* Erről nem tudtam. Milyen stílusúak a cuccok? :3 Na ha egyszer feljutok Pestre benézek az fix.  Pirul

Én egyszer voltam csak con közelben, de nem taliztam vele. Ott volt, mert mi Klettával mentünk és ő vele talizott bent. De én lemaradtam róla. T_T

Mini a cikkben a legalsó modell (Mihalik Enikő) tök úgy néz ki mint te. oO" *.* :3
http://blog.fotosarok.hu/2012/02/magyar-topmodellek-ala-natur-palvin-ebergenyi-srej-mihalik/

Jaj Kumorit ne is említsd... :'(  Én nagyon jóban voltam vele, órákat dumáltunk napi szinten. Nagyon szerettem. Neki nagyon sok komoly családi gondja volt és ezért tűnt el. És sajna úgy fest, hogy nem is tudta azóta sem megoldani, vagy nem tudom.  Neeem MSN-en se volt több mint egy éve. És a win live-ja is már olyan mintha megszűnt volna az MSN címe v nem tudom. :S Szomorú
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1525 Dátum: 12 feb 23, 16:10:00 »

Már megoldottam amint elküldtem a hsz-met rájöttem ki kell nekem. De köszönöm azért.

>_< Ááá gyönyörű a haja. Nem is nézek ki így, ő szebb.  De azért köszi.  Pirul

Én Avrilt még fény korábban szerettem mikor barna volt a haja és jó számokat csinált "rockerként".

Nem tudom, őszinte legyek annyira nem ismertem, és nem ragadott meg, így véleményt nem tudok róla írni. De jó ha így össze tudtatok barátkozni.

Szegény Kumori, nem tudtam erről, nagyon sajnálom. Igazából reménykedem hogy vissza tér ide egyszer.
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1526 Dátum: 12 feb 23, 16:18:22 »

Sevanna: Hát... Én inkább nem beszélnék erről a dolgukról... Együtt voltak, szerintem boldogok is és ennyi épp elég. :3 Nevet

Megírtam neki üzenetben, remélem, válaszol nemsokára! ^^

Akkor leszek oly' tisztelettudó, hogy nem kérdezem meg a korodat. ^^ bow :3

Van ááám! *-* M.o.-ra márciusban jönnek a ruhái, cipői, táskái, stb...! x3
Tessék, itt van két link: www.youtube.com/watch?v=6OI893MRdkw www.youtube.com/watch?v=4N0NlwbtzpU
Ezeket érdemes megnézni, itt vannak a szerkói! :3

Ha minden igaz, még most is jár. Nevet Sőt, The Grenma koncertek 99%-án is jelen van. Nyelvesít Velem együtt. xD Nevet

Minagi sama: Hát igen, mikor punk-rocker volt, sokkal jobban lehetett imádni. :/ A The Best Damn CD-je totálisan tükrözte azt, hogy összeházasodott Deryckkel..... Meg az akkori megjelenése... Mostanra, hogy már elváltak és újabb kapcsolata van, kicsit úgymond visszatért, bár a Goodbye Lullaby albumából látszik, hogy bőven felkavarta őt a válás. Az az album eléggé poposra sikeredett. Elméletileg most már visszatér a punkos énje, de a pop is megmarad. Szóval punk-pop énekes lesz. Tök fura...

Mikor tavaly néztem az I'm with you számát, totálisan kiakadtam: WTF?! 17 éves volt?! Én is annyi vagyok! :| xD Mellette elbújatok... Mosolyog

Szerintem érdemes Ayseeval találkozni, sokat beszélni, mert egy hihetetlenül aranyos, kedves és barátságos leányzó, bár van, hogy túlzásba viszi a dolgokat: pont ezért is lehet őt annyira szeretni! :3 Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1527 Dátum: 12 feb 23, 16:27:45 »

Nahh további Avril témával kéretik átmenni a Zene topicba Nyelvesít Aysee témával meg a dumába szerintem. (bár nem akarok ünneprontó lenni, de nem ide való Nyelvesít)

Seva a vén mademoiselle Nevet Kéne már neked unoka ikszdé Meg dédunoka. Nevet
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1528 Dátum: 12 feb 23, 16:50:00 »

Bocsánat, ha Avrilről van szó...! :'3

Téééééényleg.... Ha valaki keresztanya szeretne lenni, ahhoz vérrokonságnak kell lenni? o.O Vagy nem muszáj, mint a valóságban? :3 Én szívesen lennék ker.anya! *.*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 16:55:08 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1529 Dátum: 12 feb 23, 16:51:10 »

Keresztanyának lenni a valóságba se kell vérrokonnak lenni. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins