25 máj 20, 00:23:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961568 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #570 Dátum: 12 feb 20, 12:42:34 »

Hellóbelló!  Nevet

Komoly levelet fogalmaztam meg egyetlen leányomnak. Remélem elfogadja majd döntésemet. (amiről persze csesztem kikérni férjem tanácsát mivel ő robotprogramozáson vagy min van ikszdé)

A családfa nagyon jó lett, as expected. :3 Beírom mindjárt én is alámba a gyerekeimet. :3

Társasozásban én is benne vagyok. *.* Kiskoromban nem szerettem, mert annyira gyűlöltem veszíteni, hogy inkább nem játszottam.  ikszdé Most is utálok, de érett és komoly ember vagyok úgyhogy méltósággal viselem a vereséget.   Kúl

Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #571 Dátum: 12 feb 20, 12:44:43 »

Mit csinálsz szegény lányoddal? Ohh My God Ki akarod tagadni? Vagy házasságba akarod kényszeríteni? Ohh My God Te gonosz gonosz nyanya...
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #572 Dátum: 12 feb 20, 12:49:13 »

Juj én is akarok társasozni, olyan régen társasoztam már. O.o

Nem, biztos nem akarja kitagadni, csak feltételeket szabott, amiket köteles betartani, különben kirúgják a fészekből. Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #573 Dátum: 12 feb 20, 12:52:35 »

"Lányom, minden reggel köteles vagy kacsajelmezben 3x körbefordulni a konyha közepén." ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sevanna
VIP

« Válasz #574 Dátum: 12 feb 20, 12:55:18 »

Neem a házasságáról van szó. Nem tagadtam ki, ilyet sose tennék. :3 De feltételeket szabtam az örökségével kapcsolatosan. Beláthatjátok meg kell győződnünk a férjemmel a vőlegény állhatatosságáról.  Pontosan
Amúgy igen gonosz vagyok, én vagyok Faustine márkiné abból a régi rajzfilmből.  Nevet

xDDD ez jó, micsoda feltétele a családban maradásnak. DE inkább ne adjatok ötleteket. Mi van, ha megijed és lelép egy színésszel.  Ohh My God
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #575 Dátum: 12 feb 20, 12:59:48 »

Pedig tök jó szabály. ikszdé Lehet én is bevezetem. Nevet Ördögi

Atyám, örökség. Wátdöfákk Erről nekünk is kell intézkedni. ikszdé

Ja egyébként a kezdő hsz-ből kimaradt valami. Az van benne, hogy csak úgy lehet belépni a családba, hogy valaki gyereke vagy tanítványa leszel. A házasság útján való csatlakozás nincs benne. Akár családtaggal, akár egy másik családon kívülivel áll össze.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 13:01:47 írta Ritli » Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #576 Dátum: 12 feb 20, 13:18:00 »

Anyu, én miért nem kaptam ilyen levelet? Vagy egyértelmű, hogy MINDEN engem illet? Nevet
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #577 Dátum: 12 feb 20, 15:13:36 »

Loah, neked mint jó bátynak a későbbiekben támogatnod kell, valamint szüleinket is, ha már hajlott korban érnek.
Anyu, köszönöm hogy mindenben kiállsz mellettem, és segítesz bölcs tanácsaiddal.  Szeretet Apa pedig remélem élvezte a robotprogramozást, és este együtt vacsorázhatunk már. Nevet Addig is külön költöm el ebédem . Bon appetit!  Nevet
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #578 Dátum: 12 feb 20, 15:19:10 »

Nincs ötletem címerre, légy kreatív, de mondjuk legyen benne tomoe vagy címerállatnak mondjuk oroszlán vagy tudom is én.

Nem véletlen van ám hozzájuk vállszíj meg pisztolytáska, régen sem kézben hordták a nyilakat, ott volt a tegez, na, de inkább nem ragozom tovább.

Egy nagy fenét! Legyen szarvas, én vagyok a fórumszarvas ikszdé tessék csak rátenni Ördögi a címer közepére, a többi dolog mehet hátra Durci mellesleg lassan megtanulok Russiat idézni ikszdé a hang már megvan, most már csak a varázsszavakat kell kikeresnem Pirul még visszaolvasgatok, és szerkesztgetek ide ha jónak látom ikszdé

Ja és Zizi mindjárt kiírlak Pirul
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #579 Dátum: 12 feb 20, 15:21:08 »

Na és mi van a te drága sensei-eddel Lille? Mindenkivel törődsz csak vele nem. Sír Hát ezt érdemlem bölcsességeimért, törődésemért és hozzáértő útmutatásaimért cserébe? Johhny Depi
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #580 Dátum: 12 feb 20, 15:25:06 »

Ha ő nem is, én törődök veled, nagymami xD Ha kell, viszek neked az erdőbe piát, és kiszedlek a farkas gyomrából is  Pirul
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sevanna
VIP

« Válasz #581 Dátum: 12 feb 20, 15:26:42 »

Drága fiam azért nem kaptál, mert most leányomnak volt lerendezetlen ügye. Kérője akadt és mint jó gyermek hozzám fordult jó tanácsért. :3 És én engedélyeztem a házasságot, de kikötöttem, hogy a birtokainkból rá eső részt nagykorúságáig gondozzuk apátokkal, a nemes herceggel.  Nevet
Amúgy ezüstöm, -aki a ps mellett az illem terén is nagyfokú felkészültségről tett tanúbizonyságot- szólt, hogy igazából a vőlegénynek kellett volna nekem írnia.  Ördögi Nevet És ebben igaza is van úgyhogy sajna ez -100 szimpátia pont.  Neeem ikszdé Ördögi

Ja és most jut eszembe vmi amin jót röhögtem... vagyis őőő megsértődtem, mégpedig az amit Hiei mondott a családomról.  ikszdé
Úgyhogy sajnos Rita fel fogom szólítani nemes férjuramat, hogy hívja ki párbajra Hieit.  Ördögi ikszdé A csata helyszínét és egyéb körülményeit majd ők eldöntik, megengedem.  ikszdé

Kislányom persze este együtt eszünk. :3 Én már hajlott korba értem.  ikszdé ikszdé Nyelvesít Jöhet a pénz!  ikszdé

Szarvasos címer jó ötlet. ^^
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #582 Dátum: 12 feb 20, 15:27:19 »

Majd én letépem a farkas fejét és lenyomom a vadász száján. Az én világomban a hősöknek leáldozott.
Szevanna én nem állok szóba minden jött mentel. Egyeztessen a titkárommal.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 15:28:03 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #583 Dátum: 12 feb 20, 15:27:26 »

héy! a tanítvány dolga kiszedni a farkas gyomrából a mesterét, hogy elismerje, nem holmi unokának Durci ugyan kérlek, olyan hasfelmetszést csinálok neki, hogy utána visszavarrom, és ha Ritli sensei jól van, akkor megtartom a farkast Durci
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #584 Dátum: 12 feb 20, 15:31:35 »

Flexee, ugye tudod, hogy te egy szarvas vagy? xD mit csinálsz a farkassal? felhízlalod, és miután eléri a vágósúlyt, megeszed? xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins