Sevanna
|
 |
« Válasz #570 Dátum: 12 feb 20, 12:42:34 » |
|
Hellóbelló!  Komoly levelet fogalmaztam meg egyetlen leányomnak. Remélem elfogadja majd döntésemet. (amiről persze csesztem kikérni férjem tanácsát mivel ő robotprogramozáson vagy min van  ) A családfa nagyon jó lett, as expected. :3 Beírom mindjárt én is alámba a gyerekeimet. :3 Társasozásban én is benne vagyok. *.* Kiskoromban nem szerettem, mert annyira gyűlöltem veszíteni, hogy inkább nem játszottam.  Most is utálok, de érett és komoly ember vagyok úgyhogy méltósággal viselem a vereséget. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #571 Dátum: 12 feb 20, 12:44:43 » |
|
Mit csinálsz szegény lányoddal?  Ki akarod tagadni? Vagy házasságba akarod kényszeríteni?  Te gonosz gonosz nyanya...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #572 Dátum: 12 feb 20, 12:49:13 » |
|
Juj én is akarok társasozni, olyan régen társasoztam már. O.o Nem, biztos nem akarja kitagadni, csak feltételeket szabott, amiket köteles betartani, különben kirúgják a fészekből. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #573 Dátum: 12 feb 20, 12:52:35 » |
|
"Lányom, minden reggel köteles vagy kacsajelmezben 3x körbefordulni a konyha közepén." 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #574 Dátum: 12 feb 20, 12:55:18 » |
|
Neem a házasságáról van szó. Nem tagadtam ki, ilyet sose tennék. :3 De feltételeket szabtam az örökségével kapcsolatosan. Beláthatjátok meg kell győződnünk a férjemmel a vőlegény állhatatosságáról. Amúgy igen gonosz vagyok, én vagyok Faustine márkiné abból a régi rajzfilmből. xDDD ez jó, micsoda feltétele a családban maradásnak. DE inkább ne adjatok ötleteket. Mi van, ha megijed és lelép egy színésszel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #575 Dátum: 12 feb 20, 12:59:48 » |
|
Pedig tök jó szabály.  Lehet én is bevezetem.  Atyám, örökség.  Erről nekünk is kell intézkedni.  Ja egyébként a kezdő hsz-ből kimaradt valami. Az van benne, hogy csak úgy lehet belépni a családba, hogy valaki gyereke vagy tanítványa leszel. A házasság útján való csatlakozás nincs benne. Akár családtaggal, akár egy másik családon kívülivel áll össze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 13:01:47 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #576 Dátum: 12 feb 20, 13:18:00 » |
|
Anyu, én miért nem kaptam ilyen levelet? Vagy egyértelmű, hogy MINDEN engem illet? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #577 Dátum: 12 feb 20, 15:13:36 » |
|
Loah, neked mint jó bátynak a későbbiekben támogatnod kell, valamint szüleinket is, ha már hajlott korban érnek. Anyu, köszönöm hogy mindenben kiállsz mellettem, és segítesz bölcs tanácsaiddal.  Apa pedig remélem élvezte a robotprogramozást, és este együtt vacsorázhatunk már.  Addig is külön költöm el ebédem . Bon appetit! 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #578 Dátum: 12 feb 20, 15:19:10 » |
|
Nincs ötletem címerre, légy kreatív, de mondjuk legyen benne tomoe vagy címerállatnak mondjuk oroszlán vagy tudom is én.
Nem véletlen van ám hozzájuk vállszíj meg pisztolytáska, régen sem kézben hordták a nyilakat, ott volt a tegez, na, de inkább nem ragozom tovább.
Egy nagy fenét! Legyen szarvas, én vagyok a fórumszarvas  tessék csak rátenni  a címer közepére, a többi dolog mehet hátra  mellesleg lassan megtanulok Russiat idézni  a hang már megvan, most már csak a varázsszavakat kell kikeresnem  még visszaolvasgatok, és szerkesztgetek ide ha jónak látom  Ja és Zizi mindjárt kiírlak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #579 Dátum: 12 feb 20, 15:21:08 » |
|
Na és mi van a te drága sensei-eddel Lille? Mindenkivel törődsz csak vele nem.  Hát ezt érdemlem bölcsességeimért, törődésemért és hozzáértő útmutatásaimért cserébe? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #580 Dátum: 12 feb 20, 15:25:06 » |
|
Ha ő nem is, én törődök veled, nagymami xD Ha kell, viszek neked az erdőbe piát, és kiszedlek a farkas gyomrából is 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #581 Dátum: 12 feb 20, 15:26:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #582 Dátum: 12 feb 20, 15:27:19 » |
|
Majd én letépem a farkas fejét és lenyomom a vadász száján. Az én világomban a hősöknek leáldozott. Szevanna én nem állok szóba minden jött mentel. Egyeztessen a titkárommal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 20, 15:28:03 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #583 Dátum: 12 feb 20, 15:27:26 » |
|
héy! a tanítvány dolga kiszedni a farkas gyomrából a mesterét, hogy elismerje, nem holmi unokának  ugyan kérlek, olyan hasfelmetszést csinálok neki, hogy utána visszavarrom, és ha Ritli sensei jól van, akkor megtartom a farkast 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #584 Dátum: 12 feb 20, 15:31:35 » |
|
Flexee, ugye tudod, hogy te egy szarvas vagy? xD mit csinálsz a farkassal? felhízlalod, és miután eléri a vágósúlyt, megeszed? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|