Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #540 Dátum: 12 feb 19, 23:16:23 » |
|
Lehet próbálkozni, de egy Démonherceggel nem lesz ilyen egyszerű dolgod;) Nem utolsó sorban pedig túlságosan szeretsz, hogy ezt megtedd
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #541 Dátum: 12 feb 19, 23:21:12 » |
|
Ez egy elég naiv gondolat, egy Démonherceghez, nem-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #542 Dátum: 12 feb 19, 23:30:55 » |
|
Kedves családom! Kérdezni szeretnék 1 fontost! Melyik a jobb aláírás, ez vagy ez? (tudom, hogy egyik se egy tünemény, de így jó oszt, kész )
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #543 Dátum: 12 feb 19, 23:34:33 » |
|
Szerintem az "ez" nevű. Igazából az első, de még szebb lenne, ha kiirkálnád a családi kapcsolatokat is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #544 Dátum: 12 feb 19, 23:39:00 » |
|
Szerintem a második, ott az arc sokkal... vadabb, és hitelesebb, az elsőnél olyan mintha csak a kezébe tette volna valaki az AK-t és azt se tudja mit kezdjen vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 12 feb 19, 23:40:10 » |
|
Megmutatnád, hogy kell azt az url-es matyit csinálni mert nem megy
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #546 Dátum: 12 feb 19, 23:44:01 » |
|
Az "url-es matyi" alatt mire gondolsz Zizi? (Inkább privátba küld el.)
Van abban igazság amit mondasz asszony, de a másodikon túl hosszú a keze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 23:47:23 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #547 Dátum: 12 feb 19, 23:46:28 » |
|
Ezzel egyet értek férjem uram, emiatt nekem is volt dilemmám, de gondolom Zizi azt kitudja javítani (ha akarja:).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #548 Dátum: 12 feb 19, 23:47:19 » |
|
Már megoldottam! ^^ Nézd az aláírásom! ^^ Majd kijavítom, de most egyelőre vegyük úgy, hogy Luffy henge no jutsut alkalmaz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #549 Dátum: 12 feb 19, 23:52:35 » |
|
Látom, egész jó lett, egyébként imádom a Kalasnyikovot, úgyhogy büszke vagyok rád ifjú "padaláválóm".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 12 feb 19, 23:56:07 » |
|
Köszönöm. Én is szeretem a fegyvereket, viszont nem szívesen vennék a kezembe egyet se. Egyrészt mert veszélyes, másrészt mert nem bírnám őket felemelni. Tényleg, van ötleted címerre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #551 Dátum: 12 feb 19, 23:58:06 » |
|
Lehet próbálkozni, de egy Démonherceggel nem lesz ilyen egyszerű dolgod;) Nem utolsó sorban pedig túlságosan szeretsz, hogy ezt megtedd Ugyanmár ebben a topicban reklámoztad, hogy csoda, hogy még életben vagy és, hogy halálra kínozlak. Szóval ne játszd most a nagymenőt. Amúgy valóban nem ölnélek meg. Max megkínozlak (természetesen véletlen balesetből kifolyólag). Hmm én egyszer voltam kommandósoknál "gyárlátogatáson" Tök király volt egy csomó stukker végigtaperoltunk Fogtam AK-t, shotgunt, uzi-t, pisztolyokat, meg egy csomó mást. De rohadt nehezek, nem tudom hogy lehet őket huzamosabb ideig tartani
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #552 Dátum: 12 feb 20, 00:04:03 » |
|
Nincs ötletem címerre, légy kreatív, de mondjuk legyen benne tomoe vagy címerállatnak mondjuk oroszlán vagy tudom is én.
Nem véletlen van ám hozzájuk vállszíj meg pisztolytáska, régen sem kézben hordták a nyilakat, ott volt a tegez, na, de inkább nem ragozom tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #553 Dátum: 12 feb 20, 00:08:56 » |
|
Természetesen nem úgy értettem, hogy a kezükben tartva futnak át Kanadába. De persze én csak egy gyenge nő vagyok nem egy Izom Tibor ezért érzem lehetetlennek a dolgot. Főleg hogy a védőfelszerelés se éppen pihekönnyű. Én meghalnék benne. De ez elég nagy off itt, úgyhogy hanyagoljuk.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #554 Dátum: 12 feb 20, 00:10:43 » |
|
Hmm, már van is egy remek ötletem rá! Viszont most megyek, mert má elmúlt éjfél! Hali!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|