Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #450 Dátum: 12 feb 19, 19:55:19 » |
|
...bár felmerülhet, hogy az első emberpár Chuck Norris és Magdi anyus volt Ááá ezen felvisítottam. xD Elképzeltem őket... xDxDxDxDxD Ritli: Szép lett a családfa! Szerintem az első pár, az legyen... Zeusz és Héra!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #451 Dátum: 12 feb 19, 19:55:45 » |
|
Jut eszembe aláírásba jó lenne, ha mindenki feltüntetné a kapcsolatait, hogy más fórumozok is láthassák és csatlakozhassanak hozzá. Én is valamikor ráírom majd a képre a kapcsolatomat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #452 Dátum: 12 feb 19, 19:56:22 » |
|
Jó sok csaj van! o.O Egyébként, Heo leszel a mesterem? Elvállalom, leszek a mestered kicsiny harcos.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #453 Dátum: 12 feb 19, 20:01:50 » |
|
Na, visszatértem nagy szünet után, csak fürdeni voltam. Én az kérdőjel helyére Ádám és Évára szavazok, vagy talán Zeusz és Héra páros...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #454 Dátum: 12 feb 19, 20:05:34 » |
|
Öhm majd ha kész lesz a legelső hozzászólás ami leírja mi ez, ott majd utóiratban tüntesd fel heo, hogy aki családtag az az aláírásában tüntesse fel ki-kivel-mit-hogyan-miért...stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 12 feb 19, 20:06:22 » |
|
Rikudou-sennin+Juubi for president!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #456 Dátum: 12 feb 19, 20:12:38 » |
|
heo.: Köszi. Minagi.: Ez jó ötlet, mert én jelenleg lusta vagyok beírni, majd kicsit később. xD Loah.: Ne mondd már, hogy a Juubi csinálta Rikunak a gyereket! o.O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #457 Dátum: 12 feb 19, 20:13:55 » |
|
Micsoda remek szülőket találtok ki nekünk, de nem nem lesz egyik sem sajnálom Ha valaki mégis, akkor az fórumozó lesz aki befogad minket. Vagy Frici és Ingrid. Vagy Mátyi és Brünhilda. De biztos nem Chuck Norris, Éva, Zeusz vagy Cart
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #458 Dátum: 12 feb 19, 20:14:14 » |
|
nem kizárt. ki tudja mit műveltek azok ketten...11en :DD najó 2-en. még nem voltak szétválasztva am mikor teszed vissza Magdi anyus bankaii-t ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #459 Dátum: 12 feb 19, 20:15:21 » |
|
Kérdés: Szerintetek jó az, ami az aláírásomban van? Elég feltüntetés, ha csak belinkelem a témát, vagy írjam le rendesen a családot? A linkelést csak azért választottam, mert az aláírás-képemet imádom, ha meg nagy szöveg is jön hozzá, az meg túl magas lenne...várom a véleményeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #460 Dátum: 12 feb 19, 20:21:32 » |
|
Lányom illeszd be az alábbi szöveget az aláírásodba. ["url=http://imagerz.com/QEBDW0tvAwMHVQ4cEAVR]Családom[/url"] Annyit változtass rajta, hogy a " jeleket töröld ki belőle.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #461 Dátum: 12 feb 19, 20:22:05 » |
|
Lekésted, én már ajánlottam ezt neki pü-ben, de nem tetszett neki. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #462 Dátum: 12 feb 19, 20:23:22 » |
|
heo: Köszi Apa a kommentet, de maradok annál, ami most van, mert egy ilyen széles aláírás képnél nem néz ki jól, ha egy rövid szó van csak aláírva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 12 feb 19, 20:24:48 » |
|
Mennyit előrehaladt a klub míg mi Kékesen fürdettük egymást! Ha pedig valaki szeretne még egy kislányt, vagy éppen testvért, szeretnék a szűkebb családi köréhez csatlakozni, megtiszteltetés lenne.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #464 Dátum: 12 feb 19, 20:35:27 » |
|
Lille nekem lehetnél esetleg~ valakim, már fura, hogy egyedül vagyok itt a nagy kapcsolatok között. De megértem ha nem szeretnéd.^^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|