hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #435 Dátum: 12 feb 19, 19:29:02 » |
|
Úú, tök tuti lett a családfa.^^ A kérdőjelek helyére kerül majd valaki? Bogi, nem az unokatesóm vagy, hanem az unokahúgom. Az tudtommal nem ugyanaz. Vagy igen? Amúgy igen, a nagynénéd vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #436 Dátum: 12 feb 19, 19:30:33 » |
|
Heo, küldött egy privátot most már értek mindent! Lehetek ^^ féltestvére? xD Amúgy, ne sz*ass, hogy Chakra lett Hiei TANÍTVÁNYA! o.O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 12 feb 19, 19:31:34 » |
|
Sevanna, lehetek a nagyfiatok? (Igen, meggondoltam magam - most már van olyan népszerű a topic, hogy megérdemeljétek, hogy csatlakozzak )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #438 Dátum: 12 feb 19, 19:31:58 » |
|
Miből tart mégegyszer kinyitni? annyiba fájna, hogy pngbe mentettem el és romlana a minőség Zizi: féltestvér? én benne lennék, csak akkor kellenének nevelőszülők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #439 Dátum: 12 feb 19, 19:32:31 » |
|
hanii: Jaj, bocsi, rosszul láttam. o.O
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #440 Dátum: 12 feb 19, 19:33:08 » |
|
Zizi-nek elküldtem a megfelelő hozzászólásokat p.ü.-ben úgyhogy meg fogja tudni oldani a logikai csomót. Ritli, gratulálok, nekem nagyon tetszik. (Majd megtanítalak rá. ) Zizi, na látod ezt nem tudom, de, ha jól látom ^^-nek nincsenek szülei, szóval szerintem, ha ő is beleegyezik, akkor igen, ezen még holnap elgondolkodok, akkor kerül majd rögzítésre az új szabályzat is meg, minden egyéb.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #441 Dátum: 12 feb 19, 19:33:38 » |
|
Zizi: de csak tiszteletbeli xD az igazi én vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #442 Dátum: 12 feb 19, 19:34:16 » |
|
Javított: Heo tedd a kezdő hsz-be légyszi. A további család alakulásokat holnap szerkesztem bele. De szóljatok róla pü-ben, hogy ne felejtsem el A ? helyére nem tudom kerül-e valaki Nem biztos Seva és az én titkos szüleim helye. (de az is lehet, hogy törlöm onnan Ja és heo ha már az első hsz-nél jársz, beírhatod a nevem mellé, hogy anyakönyvvezető vagy mi a fene vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 19:37:04 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #443 Dátum: 12 feb 19, 19:37:20 » |
|
Jó sok csaj van! o.O Egyébként, Heo leszel a mesterem?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #444 Dátum: 12 feb 19, 19:38:55 » |
|
Lol, nem is tudtam, hogy Sevanna és CsziDani egy pár. o.O
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #445 Dátum: 12 feb 19, 19:39:16 » |
|
szerintem első helyen legyen mavis és zeref avagy ördög és angyal ^^ vagy Cart', mint a fórum megteremtője
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 19:41:47 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #446 Dátum: 12 feb 19, 19:39:26 » |
|
Nagyon jó lett Ritli! heo, nagyon remélem, minden ilyesmit eltanulok tőled, szépen lassan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #447 Dátum: 12 feb 19, 19:48:06 » |
|
Ritli, beraktam a képet Családunk néven linkként. Beírtam a neved mellé.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #448 Dátum: 12 feb 19, 19:48:31 » |
|
Az első pár vagy Ádám és Éva legyen, vagy Uranos és Gaia én a 2. mellett tartom a voksomat bár felmerülhet, hogy az első emberpár Chuck Norris és Magdi anyus volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #449 Dátum: 12 feb 19, 19:52:26 » |
|
Ez nem igaz, Chuck Norris egyedül is képes gyereket nemzeni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|