Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 12 feb 19, 19:07:35 » |
|
Erről a nagyapa dologról miért az jut eszembe, hogy viszem neki az erdőbe a piát, piros csukláyban, és mire odaérek, megette a farkas? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #421 Dátum: 12 feb 19, 19:08:37 » |
|
Sabaku  Amúgy épp a családalapítás a téma. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 12 feb 19, 19:09:26 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 19:10:50 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 12 feb 19, 19:10:21 » |
|
Na, visszatértem a kajálásból.  Finom makaróni...még most is érzem az ízét a számban...  Mostmár szerencsére nem vagyok árva.  Egyébként észrevettétek már, hogy a fórumon ez a legnépszerűbb klub? (Legalábbis itt van a legtöbb oldal/hozzászólás. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 19:14:43 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 12 feb 19, 19:11:25 » |
|
Az ilyeneket a duma topicba, ha kérhetném!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 12 feb 19, 19:14:09 » |
|
Ez a topic több sebből vérzik. Hiei szerint a Duma topicba kéne ezeket beszélni. Tényleg, olyan, mintha ez egy Duma topic 2.0 lenne. Hol itt az értelem? Honnan tudom, hogy hova való az írásom? Ide, vagy oda? De, ha ez Duma topic 2.0 akkor nem is lenne rá szükség mert ott van a Duma topic 1.0. Viszont, ha oda írunk elveszünk a tömegben, ami egyébként sincs jelen. hmm... belegabalyodtam.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 12 feb 19, 19:16:59 » |
|
Olvass vissza olyan 5 oldalt, és megérted 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 12 feb 19, 19:22:03 » |
|
mai nap akar még valaki párzani? mert ha nem akkor becsukom a paintet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 12 feb 19, 19:23:25 » |
|
Miből tart mégegyszer kinyitni? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #429 Dátum: 12 feb 19, 19:23:50 » |
|
Alakul a családfa. Megjegyzés? Kimaradt valaki valahonnan?  *Link törölve*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 19:32:18 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 12 feb 19, 19:24:49 » |
|
Ritli,nagyon jó a családfa, de Sabaku Sabaku, nem Subaku. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 12 feb 19, 19:25:54 » |
|
Hoppá  Na mindjárt kijavítom... Gomen 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 12 feb 19, 19:26:02 » |
|
Zizi: A Duma topic egy fajta chat ha úgy vesszük, napi dolgokat oszt meg ott az ember vagy hirtelen gondolatokat, mint pl amit M. Bogi írt, hogy mit evett és hogy mennyire ízlett neki, ami kicsit sem kötődik ehez a témához jelenleg. Itt egy család, egy közösség alakul ki. Amiből ha úgy alakul még szoros barátság is lehet, mert nem egyszer előfordult az ilyesmi ezen a fórumon. Menj vissza a 23. oldalra és ott olvasd el Hiei szép kis hozzászólását, ott mindent megtalálsz amit szeretnél.  (Én nem tudok olyan jól linkelgetni mint Heo T_T )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 12 feb 19, 19:27:10 » |
|
Miért írnak el mindig?  Monjuk régen én is néha u-val írtam le hallás alapján, de mióta nicknevem, mindig jól íram 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 12 feb 19, 19:27:30 » |
|
hanii, egyébként én miért is az unokatesód vagyok?  Ha te az anyám (Minagi) testvére vagy, akkor te a nagynéném vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|