25 márc 12, 14:28:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 884444 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
spero
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #300 Dátum: 12 feb 19, 00:31:21 »

A számokkal az emberek csodákra képesek kacsint De én nagyon nem szeretem a mateket Nyelvetnyújt
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #301 Dátum: 12 feb 19, 00:33:33 »

hamisjoe, ajánlom figyelmedbe a tömeg spektrométert, ahol van fény ott működik, a tengerek mélye nem ilyen hely, a csillagok ellenben igen.

Csak én azt sehol sem látom hogy ez 13123123 fényév távolra levő bolygóra is működik, ha igen akkor meg sem szólaltam Nyelvesít
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #302 Dátum: 12 feb 19, 00:41:31 »

Ha tudjuk, hogy milyen messze van, akkor jön onnan fény, tehát látjuk. Az már más kérdés, hogy a nagy távolságok miatt amiket mi látunk az már mind a múlt.
Például van olyan fevétel is ahol azt látjuk ahogyan két csillag egyesül és hogy mi ebben a pláne, hogy mindez több, mint 5 millió éve történt, de mi még csak most láttuk meg.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #303 Dátum: 12 feb 19, 00:46:43 »

Minagi, Kaposvárra természetesen, hova máshova. Nevet Jöhet más is, bezsúfollak titeket a sufniba ha házra nincs pénz ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #304 Dátum: 12 feb 19, 00:48:28 »

heo: Az igen Ohh My God Feltéve ha igaz, mert elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyet számokkal alátámasztani Nyelvesít
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #305 Dátum: 12 feb 19, 00:55:31 »

Nem fogom neked levezetni, de, ha érdekel, akkor kérdezz a fizika tanárodtól, ő sokat fog tudni erről a témáról és általában szeretnek is róla beszélni.

Ritli vigyázz, mert a szavadon foglak. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #306 Dátum: 12 feb 19, 01:16:03 »

Jaj nem is vagy messze. Kb 200 km-re, 2 óra és ott vagyok nálad, viszek neked sütit. Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #307 Dátum: 12 feb 19, 01:18:52 »

Sütiiii! Éljen! Nevet Főzök neked cserébe valami fincsi kaját, amit kérsz. Lesütöttszemek

Heo, csak nyugodtan. Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #308 Dátum: 12 feb 19, 01:26:50 »

Bármi jó amit csak tudsz főzni.  Pirul

Igazából most kedvem lenne brownit sütni már vagy 2-3 éve nem csináltam.

Egyébkén miét menekülnek el a szomszédaid?   Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 01:29:38 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #309 Dátum: 12 feb 19, 01:29:29 »

Annyit beszélgettünk ételekről, hogy megkivántam egy kis sütit, azt hiszem holnap (Azaz ma. Mosolyog) csinálok egy kis minyont vagy zserbó golyót. Lassan csorog a nyálam. Nevet

Látom nem csak én akarok sütit csinálni. A brownie az csokis, ugye?

Szerk.: Közben találtam receptet a brownie-hoz, elég egyszerűnek tűnik, én is kipróbálom a közeljövőben.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 01:56:19 írta heo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #310 Dátum: 12 feb 19, 03:44:59 »

falsejancsi

Van ilyen albedó cucc (fényvisszaverő képesség) ami függ a felszín és vagy a légkör színétől, a fényforrás távolságától.

A valamilyen szín, az valamilyen gáz vagy kőzet. a felszíne szemmel láthatólag változó, vagy stabil kinézetű, vannak e rajta kráterek, azok milyen alakúak milyen a pályája mely objektumok gravitációja hat rá, mire hat az ő gravitációja.

Ezek alapján ki lehet számítani a méretőket távolságukat anyagi összetételüket, gravitációs terüket..stb

Valamint kb egy tucat űrszondát röpítettek a kozmoszba, amik direkt úgy állítottak, hogy a bolygók mellett haladjanak el, és küldjék szépen, a képeket.

Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #311 Dátum: 12 feb 19, 11:00:26 »

Minagi nem menekülnek a szomszédaim ikszdé Ha mégis nem tudom miért. Remélem nem előlem. Ohh My God Bár nem hiszem mert a legközelebbi ember aki árulja a házát 5-6 háznyira van tőlem ikszdé De ő már nem tudom hány éve... >.<#

Brownie... azt barátnőm szokott csinálni én még sose sütöttem. Viszont nekem még sose jutott. Szomorú Pedig úgy szeretném megkóstolni. És minyon Ohh My God Az az egyik kedvencem. De csak a fondános. Pirul
Húú ne beszéljetek ennyit sütikről. >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #312 Dátum: 12 feb 19, 11:10:26 »

Kész is van a palacsinta, persze a folyosó nagyja még alszik.
Nővéremnek hátas farkassal elkldtem a tegnapi kínálat mindegyikéből egyet, várom a cukorkát. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #313 Dátum: 12 feb 19, 11:13:52 »

A brownie az csokis, ugye?
Szerk.: Közben találtam receptet a brownie-hoz, elég egyszerűnek tűnik, én is kipróbálom a közeljövőben.

Ha gondolod én is elküldhetem a receptem... Bár az interneten ugyan úgy van százával. De azok nem az igaziak.  Pirul

Ritli, ilyen nálunk is megtalálható, árulják a házat már vagy 10 éve de semmi hír. Én utálom a szomszédjaimat, hegyen lakom így nincs sok szerencsére, de lejjebb a völgyben most egyre több ember költözött és nagyon idegesít hogy mikor jövök haza mindenki jön fel a Mercijével. Nincs meg az a nyugodt sétám mint ami kiskoromban volt. -.-'
 A kedvencem meg hogy mindenki GPS rendszer használt térkép helyett (pedig elő kéne venni néha), és van egy behajtani tilos tábla, ahonnan fel lehet hozzánk jutni, de mivel elvileg az rövidebb a GPS arra fele vezeti a népet, és a hegy közepén mindenki rájön... hogy ez nem az igazi út, olyankor meg próbálnak vissza menni, akkor is bénáznak egy sort. >_< Tavaly egy hotelba szeretet volna mennie egy párocska (valentin nap volt) és ők is eljátszották ezt, a kocsijuk majndem az árokba csúszott a sok bénázás közepette... de segítettünk neki. Nyelvesít

Utálom mikor süthetnékem van, de nem tudom össze hozni. T_T

Juj heo, mostanában pont arra gondoltam hogy mennyire ennek egy kis palacsintát!
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #314 Dátum: 12 feb 19, 12:52:22 »

Haza értem, kezdődhet az ebéd főzés. Nevet

Minagi, szívesen küldök neked is palacsintát, de neked is csak gondolati síkon tudom elküldeni.
Egyébként jöhet az a recept, kíváncsi vagyok az igazi brownie-ra.

Seva, a V130212_14.51 videón nagyon nagy ahogy "elbújsz", olyan kis aranyos. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 13:01:13 írta heo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins