spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 12 feb 19, 00:31:21 » |
|
A számokkal az emberek csodákra képesek  De én nagyon nem szeretem a mateket 
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 12 feb 19, 00:33:33 » |
|
hamisjoe, ajánlom figyelmedbe a tömeg spektrométert, ahol van fény ott működik, a tengerek mélye nem ilyen hely, a csillagok ellenben igen.
Csak én azt sehol sem látom hogy ez 13123123 fényév távolra levő bolygóra is működik, ha igen akkor meg sem szólaltam 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 12 feb 19, 00:41:31 » |
|
Ha tudjuk, hogy milyen messze van, akkor jön onnan fény, tehát látjuk. Az már más kérdés, hogy a nagy távolságok miatt amiket mi látunk az már mind a múlt. Például van olyan fevétel is ahol azt látjuk ahogyan két csillag egyesül és hogy mi ebben a pláne, hogy mindez több, mint 5 millió éve történt, de mi még csak most láttuk meg.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 12 feb 19, 00:46:43 » |
|
Minagi, Kaposvárra természetesen, hova máshova.  Jöhet más is, bezsúfollak titeket a sufniba ha házra nincs pénz 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 12 feb 19, 00:48:28 » |
|
heo: Az igen  Feltéve ha igaz, mert elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyet számokkal alátámasztani 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 12 feb 19, 00:55:31 » |
|
Nem fogom neked levezetni, de, ha érdekel, akkor kérdezz a fizika tanárodtól, ő sokat fog tudni erről a témáról és általában szeretnek is róla beszélni. Ritli vigyázz, mert a szavadon foglak. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 12 feb 19, 01:16:03 » |
|
Jaj nem is vagy messze. Kb 200 km-re, 2 óra és ott vagyok nálad, viszek neked sütit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 12 feb 19, 01:18:52 » |
|
Sütiiii! Éljen!  Főzök neked cserébe valami fincsi kaját, amit kérsz.  Heo, csak nyugodtan. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 12 feb 19, 01:26:50 » |
|
Bármi jó amit csak tudsz főzni. Igazából most kedvem lenne brownit sütni már vagy 2-3 éve nem csináltam. Egyébkén miét menekülnek el a szomszédaid? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 01:29:38 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 12 feb 19, 01:29:29 » |
|
Annyit beszélgettünk ételekről, hogy megkivántam egy kis sütit, azt hiszem holnap (Azaz ma.  ) csinálok egy kis minyont vagy zserbó golyót. Lassan csorog a nyálam.  Látom nem csak én akarok sütit csinálni. A brownie az csokis, ugye? Szerk.: Közben találtam receptet a brownie-hoz, elég egyszerűnek tűnik, én is kipróbálom a közeljövőben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 01:56:19 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 12 feb 19, 03:44:59 » |
|
falsejancsi
Van ilyen albedó cucc (fényvisszaverő képesség) ami függ a felszín és vagy a légkör színétől, a fényforrás távolságától.
A valamilyen szín, az valamilyen gáz vagy kőzet. a felszíne szemmel láthatólag változó, vagy stabil kinézetű, vannak e rajta kráterek, azok milyen alakúak milyen a pályája mely objektumok gravitációja hat rá, mire hat az ő gravitációja.
Ezek alapján ki lehet számítani a méretőket távolságukat anyagi összetételüket, gravitációs terüket..stb
Valamint kb egy tucat űrszondát röpítettek a kozmoszba, amik direkt úgy állítottak, hogy a bolygók mellett haladjanak el, és küldjék szépen, a képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 12 feb 19, 11:00:26 » |
|
Minagi nem menekülnek a szomszédaim  Ha mégis nem tudom miért. Remélem nem előlem.  Bár nem hiszem mert a legközelebbi ember aki árulja a házát 5-6 háznyira van tőlem  De ő már nem tudom hány éve...  Brownie... azt barátnőm szokott csinálni én még sose sütöttem. Viszont nekem még sose jutott.  Pedig úgy szeretném megkóstolni. És minyon  Az az egyik kedvencem. De csak a fondános.  Húú ne beszéljetek ennyit sütikről. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 12 feb 19, 11:10:26 » |
|
Kész is van a palacsinta, persze a folyosó nagyja még alszik. Nővéremnek hátas farkassal elkldtem a tegnapi kínálat mindegyikéből egyet, várom a cukorkát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 12 feb 19, 11:13:52 » |
|
A brownie az csokis, ugye? Szerk.: Közben találtam receptet a brownie-hoz, elég egyszerűnek tűnik, én is kipróbálom a közeljövőben.
Ha gondolod én is elküldhetem a receptem... Bár az interneten ugyan úgy van százával. De azok nem az igaziak.  Ritli, ilyen nálunk is megtalálható, árulják a házat már vagy 10 éve de semmi hír. Én utálom a szomszédjaimat, hegyen lakom így nincs sok szerencsére, de lejjebb a völgyben most egyre több ember költözött és nagyon idegesít hogy mikor jövök haza mindenki jön fel a Mercijével. Nincs meg az a nyugodt sétám mint ami kiskoromban volt. -.-' A kedvencem meg hogy mindenki GPS rendszer használt térkép helyett (pedig elő kéne venni néha), és van egy behajtani tilos tábla, ahonnan fel lehet hozzánk jutni, de mivel elvileg az rövidebb a GPS arra fele vezeti a népet, és a hegy közepén mindenki rájön... hogy ez nem az igazi út, olyankor meg próbálnak vissza menni, akkor is bénáznak egy sort. >_< Tavaly egy hotelba szeretet volna mennie egy párocska (valentin nap volt) és ők is eljátszották ezt, a kocsijuk majndem az árokba csúszott a sok bénázás közepette... de segítettünk neki.  Utálom mikor süthetnékem van, de nem tudom össze hozni. T_T Juj heo, mostanában pont arra gondoltam hogy mennyire ennek egy kis palacsintát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 12 feb 19, 12:52:22 » |
|
Haza értem, kezdődhet az ebéd főzés.  Minagi, szívesen küldök neked is palacsintát, de neked is csak gondolati síkon tudom elküldeni. Egyébként jöhet az a recept, kíváncsi vagyok az igazi brownie-ra. Seva, a V130212_14.51 videón nagyon nagy ahogy "elbújsz", olyan kis aranyos. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 13:01:13 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|