heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 feb 18, 23:23:28 » |
|
hanii, inkább a település nevét írd le, akár egyből a profilodba.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 feb 18, 23:33:04 » |
|
hanii: nekem nagyszüleim Cegléden, és Pesten lakom :DDD Emberek, visszatértem a büntiből ^^ Aztóta látom történt itt egy s más. Ha jól értelmezem a szabályzatot, 12 nappal már tag vagyok itt, ugye? :'D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 feb 18, 23:39:01 » |
|
Ha szeretnél belépni, akkor igen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 feb 18, 23:46:05 » |
|
Akkor jó lehetnék modjuk pandaállomány-jós. Apropó, pandák.Ma filozofáltam kicsit a szobában található két darab pandaplüss hatására. Ugye ők egy naggyon veszélyeztettett, különleges faj. A legyekhez meg külön gyilokezközt gyártanak. Na már most, mi van, ha egy párhuzamos dimenzióban ez fordítva van? Hogy a konyhába minipandák repkednek, tele van velük az istálló, minden ház kötelező tartozéka a pandacsapó, a piros gomba fehér pöttyökkel a pandaölő galóca, és a csillárra pandapapírt ragasztanak. A legyeknek meg külön tenyésztés programjuk van, és ha érkezik egy az állatkerbe, mindeki meg akarja nézni, és a youtube tele van cuki légybébis videókkal.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 feb 18, 23:50:03 » |
|
Mindenki milyen messze van. Hozzám miért nincs senki közel? Kedvedért akár a közeledbe költözöm. Sevanna, heo jól írta Visegrádon lakom, csodás hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 feb 18, 23:51:00 » |
|
Ez érdekes feltételezés. Én mostanában az időn, a világegyetemen és az élet-halálon szoktam gondolkodni. És már olyan szintre eljutottam, hogy beleborzongok, már csak ha kicsit is rágondolok. A települést nem osztom meg, amúgy meg már egy párszor említettem. Akit nagyon érdekel, hogy hol lakom, az max. pü-ben tudhatja meg. De kötve hiszem, hogy bárkit is annyira érdekelne. Sabaku: Akkor biztos keresztüljössz a városunkon, amikor mész a nagyszüleidhez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 23:54:05 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 feb 18, 23:54:28 » |
|
ha már világegyetem, akkor itt egy nagyon durva videó o.O ilyenkor kissé kisebbrendűségi komlpexusom támad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 feb 18, 23:59:12 » |
|
Sabaku, bent is vagy, de titulust még nem kapsz, mert nincs meg a 15 nap. Gondolom ettől még nem vagyok gonosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 feb 19, 00:00:56 » |
|
Jobb is, mert még nem találtam ki semmi jót. talán addigra megjön az ihlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 feb 19, 00:13:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 feb 19, 00:13:38 » |
|
Kedvedért akár a közeledbe költözöm. Juuuujjj tedd azt *-* Tök király lenne Az 5. szomszéd árulja a házát, szólok az érdekedben hátha ad kedvezményt Sabaku ez a pandás eszmefuttatás elég beteg volt. De legalább nevettem egy jót Pandapapír Szegény kis pandák
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 00:14:44 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 feb 19, 00:19:17 » |
|
Az ilyeneket utálom, ezek csak saccok, de tényként adják ki a nagyvilágba, egyáltalán nem bízok a csillagászokban, mert ne mondja már nekem hogy belenéz egy távcsőbe és megmondja hogy a 700 millió fényévre lévö bolygó 14% hdirogén, 50% Saiyan erö meg 123123 % egyéb blabalbalaból áll. Még azt se tudjuk mi van a tengerekben óceánaokban, elöször oda kéne bekukucskálnunk...
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 feb 19, 00:21:39 » |
|
Meg a pandacsapóval üldöznéd őket körbe az egész házon, az ablakpárkány meg tele lenne háton fekvő döglött pandákkal. A legyekt meg mindenki meg akará simizni és 2012 a légy éve lenne a WWF szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 feb 19, 00:27:29 » |
|
hamisjoe, ajánlom figyelmedbe a tömeg spektrométert, ahol van fény ott működik, a tengerek mélye nem ilyen hely, a csillagok ellenben igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 feb 19, 00:29:04 » |
|
Juuuujjj tedd azt *-* Tök király lenne Az 5. szomszéd árulja a házát, szólok az érdekedben hátha ad kedvezményt Ez nagyon kedves lenne tőled, dobj bele mindent ha tudsz. Csak hogy tudjam, hova is fogok költözni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|