STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #165 Dátum: 12 feb 18, 00:11:41 » |
|
Hát, a klasszikus tartásnak a chakraáramláshoz van köze. De igazából mindegy, bárhogy lehet ugyanúgy. A macskák agya meg például alapból folyamatosan alfában van, járkálás, összegömbölyödve alvás, ugrás, futás, hisztizés közben is. Ők ennyire jól tolják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #166 Dátum: 12 feb 18, 00:14:36 » |
|
Oh akkor legyünk... Macskanőőőőő, te esetedben, Kis tigris. Egyébként ezt nem is tudtam, de ha jól megfigyelem ezt a macskámon akkor elég reálisnak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 12 feb 18, 00:18:17 » |
|
Inkább leopárd. Az jobban megy hozzám, az összes macskafélét bírom, de a nagymacskák közül leginkább az ő stílusuk jön be. Mondjuk nem tudom mennyire éri meg állattá válni a folyamatos autómeditációért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 00:22:17 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #168 Dátum: 12 feb 18, 00:26:27 » |
|
Egyébként heo, nagyon jó kis közösség jött létre... vagyis... ami már meg volt, de mégis... mindegy. -.-
Azt hiszem értem mire gondolsz. Én oroszlán lennék szívesen, abból is fekete, állítólag létezik, csak még soha sem sikerült elkapni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 12 feb 18, 00:36:34 » |
|
Minden macskafélénél hasonló színváltozatok fordulnak elő. Sokáig nem hittek a foltos oroszlánban, vagy erdei oroszlánban sem, aztán egy darabig igen, mert előkerült pár, azóta megint nem. A fehér oroszlánt sokáig legendának tartották, ma sok állatkertben él. A királygepárd egyedi mintázatáért ugyanaz a géncsoport felelős mint a házi macskák cirmos mintázatáért, pedig a gepárd távolabb áll a legtöbb macskától genetikailag, mint azok egymástól. Elég valószínű, hogy időnként születik egy-két fekete oroszlán, vagy tigris is, csak ezek ritkák és még ritkábban látják őket. Viszont szerintem a berber oroszlán jellegzetes színeinél/megjelenésénél jobbat nem lehet kitalálni egy oroszlánnak, ha az egész fekete, nem elég hangsúlyos a sörény. Feketében is király lehet, de nekem oroszlánban ez az etalon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 feb 18, 00:42:52 » |
|
Nekem is az afrikai oroszlán a kedvencem, mert nekik van a legnagyobb sörényük, mármint a hímeknek. Az indiai oroszlán olyan, mint egy éretlen kamasz. Ami tetszik még az a Liger, a Tigonon meg csak röhögni szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 feb 18, 00:55:00 » |
|
A berber oroszlán nem csak általában az afrikai, hanem annak egy különösen impozáns alfaja. Ezen kb a felső lehet leginkább. EGy fokföldi oroszlán, vagy más afrikai fajták is mások azért igazán, mint egy indiai, meg sok a keveredés, de a berber azért különleges, már csak azért is, mert kihalt az alfaj, de a vérvonal nem, úgyhogy egyrészt az állatkertek visszatenyésztették maguknak keverékekből, másrészt a természetben is előfordulnak tipikus berber megjelenésű hímek. Különösen nagyok is, a sörényüknél mindig meg van ez a szép átmenetes szín szőkkébőúl szénfeketébe, amúgyis hatalmas a sörényük, a hasukon a hátsó lábakig nyúlik, a hátuknak vagy a feléig, és alábaikon (elöl, meg néha hátul is) mindig megvannak azok a szőrbojtok, ami még impozánsabbá teszi az összhatást. Minden hím oroszlán igazán király, de ők mindig kedvencek maradnak nálam. A liger tényleg sokkal királyabb, mint a tigon, de azok aranyosak. Kicsit oylanok, mint egy nagy házimacska.. mi is az a tigrisszerű fajta? Toyger? Amúgy a ligerekben azt is bírom, hogy a vízben csíkos a bundájuk, a szárazföldön semmit nem ltáni kb. a mintájukból. Nagyon durva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 00:58:19 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 feb 18, 01:14:19 » |
|
Ha házimácskaszerű állat, akkor inkább hiúz, esetleg hegyi oroszlán (puma).
Viszont most már én is megyek "időt pocsékolni".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:16:39 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 feb 18, 01:18:12 » |
|
Oké, akkor jóéjt neked is. Én meg megpróbálom hazsnosan tölteni az időt, és kipróbálom, meddig tudok egyhuzamban éren maradni. Kb. hétfőre tippelek, annál tovább nem hiszem, hogy bírom A hiúzokkal kapcsolatban amúgy a sok hülyeséget bírom, amit a középkoriak összehgordtak róluk. Szerintük például drágakövek jöttek belőlük hátul egyéb dolgok helyett, superman látásuk volt, meg miegyéb. De ők legalább nem oylan álszentek, mint a hermelinek, akik merő szűziességből a fülükön át fogantak. A keresztényeknek nem csak a family guyban jutott eszükbe ez a gondolat, hogy csak a hermelineknél nem vették paráználkodásnak, vagy az embereknek is ajánlották, azt nem tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:21:31 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 feb 18, 01:29:52 » |
|
Jó estét és jó éjt akik már alszanak A nekem is a nagymacskák közűl az egyik kedvencem az oroszlán. Szerintem az egyik legszebb állat, vagyis köztük a hímek. A sörényükkel valóban azt a benyomást keltik, hogy ők a vadon királyai, bár úgy is viselkednek, hisz általában a nőstények dolgoznak És még a sörényüket szépen kiegészíti a pamacsos farkincájuk. Érdekes, eddig még nem hallottam fekete oroszlánról, biztos nagyon szép lehet. A nőstényt feketében úgy tudom elképzelni, mint a fekete párduct, csak nagyobb testalkattal. Én is úgy tudom, hogy a toyger.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:31:41 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 feb 18, 08:33:50 » |
|
9 nap, 1 óra és 10 percet töltöttem itt. háhááháh Ez nem elég... Amúgy most remélem nem baj, ha nem olvasok vissza, amúgy én a WoWba Human vagyok, csak nem játszok vele. Lennél a tanítványom? Amúgy ti milyen természetfeletti lények lennétek, vagy mutánsok? nekem a farkasember tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 feb 18, 08:50:44 » |
|
Én sárkány Tudnák repülni, tüzet okhádni és hatalmas méretemmel mindent lerombolnák, úgy, mint Süsü Na és ha fingatós ételt ennék, hátulról is tudnák tüzelni
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 feb 18, 10:14:46 » |
|
Egek O,o hát élet az van. mi az mindenki tanul??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 feb 18, 10:17:18 » |
|
Mindenki alszik. Vagy napozik, csodás 3 fokban lehet kifogok menni megint az arcomat napoztatni mert hiányzik kicsit a napfény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 feb 18, 10:19:58 » |
|
Én spec nemrég keltem, még enni is fáradt vagyok. Pedig itt van mellettem két nutellás kenyér és egy vanília pudingos meg durranó cukros Milka. Apámék meg olyan hangosan horkolnak, hogy már a zenétől fáj a fülem amit betettem, hogy ne halljam. Powa ez a reggel.:3
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|