24 nov 26, 17:20:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 826742 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #165 Dátum: 12 feb 18, 00:11:41 »

Hát, a klasszikus tartásnak a chakraáramláshoz van köze. De igazából mindegy, bárhogy lehet ugyanúgy. A macskák agya meg például alapból folyamatosan alfában van, járkálás, összegömbölyödve alvás, ugrás, futás, hisztizés közben is. Ők ennyire jól tolják.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #166 Dátum: 12 feb 18, 00:14:36 »

Oh akkor legyünk... Macskanőőőőő, te esetedben, Kis tigris. Nevet
Egyébként ezt nem is tudtam, de ha jól megfigyelem ezt a macskámon akkor elég reálisnak tűnik.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #167 Dátum: 12 feb 18, 00:18:17 »

Inkább leopárd. Az jobban megy hozzám, az összes macskafélét bírom, de a nagymacskák közül leginkább az ő stílusuk jön be. Mondjuk nem tudom mennyire éri meg állattá válni a folyamatos autómeditációért.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 00:22:17 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #168 Dátum: 12 feb 18, 00:26:27 »

Egyébként heo, nagyon jó kis közösség jött létre... vagyis... ami már meg volt, de mégis... mindegy. -.-

Azt hiszem értem mire gondolsz.

Én oroszlán lennék szívesen, abból is fekete, állítólag létezik, csak még soha sem sikerült elkapni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #169 Dátum: 12 feb 18, 00:36:34 »

Minden macskafélénél hasonló színváltozatok fordulnak elő. Sokáig nem hittek a foltos oroszlánban, vagy erdei oroszlánban sem, aztán egy darabig igen, mert előkerült pár, azóta megint nem. A fehér oroszlánt sokáig legendának tartották, ma sok állatkertben él. A királygepárd egyedi mintázatáért ugyanaz a géncsoport felelős mint a házi macskák cirmos mintázatáért, pedig a gepárd távolabb áll a legtöbb macskától genetikailag, mint azok egymástól. Elég valószínű, hogy időnként születik egy-két fekete oroszlán, vagy tigris is, csak ezek ritkák és még ritkábban látják őket.  Nevet

Viszont szerintem a berber oroszlán jellegzetes színeinél/megjelenésénél jobbat nem lehet kitalálni egy oroszlánnak, ha az egész fekete, nem elég hangsúlyos a sörény. Feketében is király lehet, de nekem oroszlánban ez az etalon.  
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #170 Dátum: 12 feb 18, 00:42:52 »

Nekem is az afrikai oroszlán a kedvencem, mert nekik van a legnagyobb sörényük, mármint a hímeknek. Az indiai oroszlán olyan, mint egy éretlen kamasz.

Ami tetszik még az a Liger, a Tigonon meg csak röhögni szoktam. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #171 Dátum: 12 feb 18, 00:55:00 »

A berber oroszlán nem csak általában az afrikai, hanem annak egy különösen impozáns alfaja.

Ezen kb a felső lehet leginkább.
EGy fokföldi oroszlán, vagy más afrikai fajták is mások azért igazán, mint egy indiai, meg sok a  keveredés, de a berber azért különleges, már csak azért is, mert kihalt az alfaj, de a vérvonal nem, úgyhogy egyrészt az állatkertek visszatenyésztették maguknak keverékekből, másrészt a természetben is előfordulnak tipikus berber megjelenésű hímek. Különösen nagyok is, a sörényüknél mindig meg van ez a szép átmenetes szín szőkkébőúl szénfeketébe, amúgyis hatalmas a sörényük, a hasukon a hátsó lábakig nyúlik, a hátuknak vagy a feléig, és alábaikon (elöl, meg néha hátul is) mindig megvannak azok a szőrbojtok, ami még impozánsabbá teszi az összhatást. Minden hím oroszlán igazán király, de ők mindig kedvencek maradnak nálam.  Pontosan

A liger tényleg sokkal királyabb, mint a tigon, de azok aranyosak. Kicsit oylanok, mint egy nagy házimacska.. mi is az a tigrisszerű fajta? Toyger?
Amúgy a ligerekben azt is bírom, hogy a vízben csíkos a bundájuk, a szárazföldön semmit nem ltáni kb. a mintájukból. Nagyon durva ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 00:58:19 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #172 Dátum: 12 feb 18, 01:14:19 »

Ha házimácskaszerű állat, akkor inkább hiúz, esetleg hegyi oroszlán (puma).

Viszont most már én is megyek "időt pocsékolni".
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:16:39 írta heo » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #173 Dátum: 12 feb 18, 01:18:12 »

Oké, akkor jóéjt neked is. Én meg megpróbálom hazsnosan tölteni az időt, és kipróbálom, meddig tudok egyhuzamban éren maradni. Kb. hétfőre tippelek, annál tovább nem hiszem, hogy bírom Nevet

A hiúzokkal kapcsolatban amúgy a sok hülyeséget bírom, amit a középkoriak összehgordtak róluk. Szerintük például drágakövek jöttek belőlük hátul egyéb dolgok helyett, superman látásuk volt, meg miegyéb. De ők legalább nem oylan álszentek, mint a hermelinek, akik merő szűziességből a fülükön át fogantak. A keresztényeknek nem csak a family guyban jutott eszükbe ez a gondolat, hogy csak a hermelineknél nem vették paráználkodásnak, vagy az embereknek is ajánlották, azt nem tudom Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:21:31 írta STM » Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #174 Dátum: 12 feb 18, 01:29:52 »

Jó estét és jó éjt akik már alszanak bye bye

A nekem is a nagymacskák közűl az egyik kedvencem az oroszlán. Szerintem az egyik legszebb állat, vagyis köztük a hímek. A sörényükkel valóban azt a benyomást keltik, hogy ők a vadon királyai, bár úgy is viselkednek, hisz általában a nőstények dolgoznak Mosolyog És még a sörényüket szépen kiegészíti a pamacsos farkincájuk.
Érdekes, eddig még nem hallottam fekete oroszlánról, biztos nagyon szép lehet. A nőstényt feketében úgy tudom elképzelni, mint a fekete párduct, csak nagyobb testalkattal.

Én is úgy tudom, hogy a toyger.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 01:31:41 írta spero » Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #175 Dátum: 12 feb 18, 08:33:50 »

9 nap, 1 óra és 10 percet töltöttem itt. háhááháh ikszdé Ez nem elég...
Amúgy most remélem nem baj, ha nem olvasok vissza, amúgy én a WoWba Human vagyok, csak nem játszok vele. ikszdé

Lennél a tanítványom?  Nevet

Amúgy ti milyen természetfeletti lények lennétek, vagy mutánsok? ikszdé

nekem a farkasember tetszik ikszdé
Naplózva

spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #176 Dátum: 12 feb 18, 08:50:44 »

Én sárkány Pojén Tudnák repülni, tüzet okhádni és hatalmas méretemmel mindent lerombolnák, úgy, mint Süsü ikszdé
Na és ha fingatós ételt ennék, hátulról is tudnák tüzelni Ördögi
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #177 Dátum: 12 feb 18, 10:14:46 »

Egek O,o hát élet az van. mi az mindenki tanul?? :/
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #178 Dátum: 12 feb 18, 10:17:18 »

Mindenki alszik. Vagy napozik, csodás 3 fokban lehet kifogok menni megint az arcomat napoztatni mert hiányzik kicsit a napfény.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #179 Dátum: 12 feb 18, 10:19:58 »

Én spec nemrég keltem, még enni is fáradt vagyok.ikszdé Pedig itt van mellettem két nutellás kenyér és egy vanília pudingos meg durranó cukros Milka.ikszdé Apámék meg olyan hangosan horkolnak, hogy már a zenétől fáj a fülem amit betettem, hogy ne halljam. Powa ez a reggel.:3
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins