heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 12 feb 18, 12:14:16 » |
|
Ha mutáns lennék, akkor a fényt tudnám irányítani. Ha természet feletti lény, akkor valószínűleg én lennék heosphoros. (Igen, a nevem is innen van.  ) Egyébként jó reggelt mindenkinek, öröm itt látni ilyen sok embert újra.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 12 feb 18, 12:31:18 » |
|
Még mindig a természetfeletti lényen agyalok  Igazából a vámpír tetszene, ha nem lenne ez a nyálas vámpírőrület manapság. Az alap vámpírok a jók. De inkább nem lennék az.  Megvan. Leszek sith  Egy twilek sith  Vagy ez nem ér?  Akkor lennék valami elementál. Mondjuk tűz. Vaaaagy... valami mágus... vaaaagy... nem tudom. Túl sok jó dolog van  Ohh ohh vagy driád vagy nimfa  Azok is jók.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 12:34:35 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 12 feb 18, 12:42:36 » |
|
Legyél valami össze gyúrt hibrid izé... kicsit ebből, kicsit abból. Elég érdekes lenne. O.o Áh a vámpírok nem az igaziak, nem az őrület miatt, csak annyira nem... az igaziak. >_< Ezt megmondtam. Nem láthatod magad a tükörben, így hogyan tudnád lefotózni magad csókos szájjal? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 12 feb 18, 12:50:28 » |
|
Hát elég fura génkezelt kis izé lennék  Am nemtom a driád most nagyon megtetszett, hogy eszembe jutott :3 Mindig kedveltem őket. Csak túl jó szándékúak  Egy picit gonoszkás driád lennék.  Én nem hiszek a vámpírok gyengeségeiben. Tükör, kereszt, hagyma...  Egyedül a napfényt tartom logikusnak, a többi ilyen kitaláció nevetséges  Szóval azért nem a legrégebbi alap legendát tartom a menőnek  De nem is a legújabb nyálasat 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 12 feb 18, 12:53:10 » |
|
Tekintve, hogy örökké élsz szerintem egy minőségi portré is megtenné. Milyen furcsa, hogy egyik lány sem akar szirén lenni.  Szívesen lennék még Ihan-rii is. (Star Craft 4E.  )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 12 feb 18, 13:01:19 » |
|
Szeretem a vizet, de azért annyira nem, hogy benne éljek szóval a szirén kilőve. Meg láb párti vagyok, nem uszony  (vagy ha az alap madártestű szirénről van szó, az meg főleg nem lennék, még rosszabb  ) Szerk: Találtam egy tök jó driádos képet *__* Valami ilyen akarok lenni link
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 13:12:28 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 12 feb 18, 13:21:03 » |
|
Oh nem is rossz. ha beírod hogy cghub.com ott találsz még ilyen jó kis fantázia képeket. Kerestem most hogy mi lennék, de nem találom a kedvenceimet. -.- Nekem most valahogy semmilyen fantázia lény nem jut az eszembe. -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 12 feb 18, 13:48:14 » |
|
Én meg még lennék, egy oroszlán ember hibrid lény fekete kiadásban  Így a sötétben csak a sárga szemeim látszanának... milyen szép is lenne  Amúgy meg a pokemonok közűl is akad érdekes teremtmény 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 13:48:47 írta spero »
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 12 feb 18, 14:01:35 » |
|
Ritli, kicsit olyan, mint egy erdei/fa tündér, nekem tetszik.
spero, te tulajdonképpen egy szfinx lennél ezek szerint. Az sem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 12 feb 18, 14:13:54 » |
|
Igen csak nem épp akkora, ami egyiptomban van, az még a korom sötétben is látszanaXD Bár most meglennék sáránynak is, hogy befűtsek a hónak 
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 12 feb 18, 14:15:08 » |
|
Ha természetfölötti lény lehetnék, szívesen lennék elda, boszorkány, vagy valamelyik természeti jelenséggel kapcsolatos "szellem". Ezt a képet még régebben találtam, azóta is a kedvencem, valahogy így akarnék kinézni. http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/loncastory/uploads/warrior-angel2.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 14:16:02 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 12 feb 18, 14:25:14 » |
|
Engem az a kép mindig egy valkűrre emlékeztet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 12 feb 18, 14:26:24 » |
|
Nekem is a valkűr jutott eszembe róla  És nem ér a szfinxes dolgot én akartam írni!  heo mindig utánoz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 12 feb 18, 14:27:34 » |
|
Én shinigami lennék.  De nem olyan mint ami a blícsben van mert az buzis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 12 feb 18, 14:29:14 » |
|
Az a csaj nem angyal, ha az lenne ismernénk, de sosem láttuk. Bizonyára imposztor. Valami kis cafka aki, hasonlítani akar ránkxD Shinigami lennél, de nem leszel mert kis csoszvatt vagy:( Hiányzik belőled az elhívatottság. Ráadásul a gyenge elméd miatt megviselnének az évezredek.
Putir rólad amúgy mindig az jut eszembe, hogy puvás vagy. Te vagy Pudvás Putir a bohóc. Heoha Putir belép a családba ő lesz a bohóc Pudvás a bohócxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 14:32:59 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|