Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 júl 14, 10:29:30 » |
|
te olyanokat soroltálfel ami nekem eszembese jutott :'X és igazadvan ezek tényleg azok amiktől az ember néha betud depizni -.- pl az Itachi-s dolog.. na basszus szegény kölyök.. -.-
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 júl 19, 19:56:26 » |
|
A mangában, amiko Jiraya meghal... az anime-re nem emlékszem, de tom h elbőgtem magam rajta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 júl 20, 09:44:18 » |
|
szerintem az mikor naruto azt hiszi h meghal sasuke amikor hakuval harcoltak
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 júl 23, 13:05:15 » |
|
Húúú... még nem sokat láttam, mert még csak az 50. rész környékén járok, de... Amikor Sasuke és Naruto Hakuval harcolnak... Narutonak sikerül kitörnie a tükrök közül, és azt hiszi, hogy Sasuke meghalt... Odamegy Sakuráékhoz, Sakura pedig odaszalad Sasukéhoz, és ott sír... Ott én is sírtam... Meg Haku gyerekkorán, és amikor Zabuza és Haku meghalnak... Nekem ezek voltak a sírós részeim...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 júl 23, 15:47:49 » |
|
Minden Lee rehabilitációs rész, meg mikor veszít gaara ellen és látja Gai hogy még eszméletlenül is védi Lee a ninja útját. Bár sírós jelenet az kicsit túlzás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 júl 23, 20:18:33 » |
|
Húúú... még nem sokat láttam, mert még csak az 50. rész környékén járok, de... Amikor Sasuke és Naruto Hakuval harcolnak... Narutonak sikerül kitörnie a tükrök közül, és azt hiszi, hogy Sasuke meghalt... Odamegy Sakuráékhoz, Sakura pedig odaszalad Sasukéhoz, és ott sír... Ott én is sírtam... Meg Haku gyerekkorán, és amikor Zabuza és Haku meghalnak... Nekem ezek voltak a sírós részeim... Az animébe nekem is az eddig a legszomorúbb:Mikor Zabuza mondja Kakashinak hogy vigye Hakuhoz és aztán havazik de rájuksüt a nap na és Kakashi mikor mondja hogy talán követheted te is ahova ő megy .Ami engem a Lees részekben megfogott az az amikor gai mondja hogy akkor ő is vele hal és mikor másnap reggel Tsunade már nincs a széken és a füzetben az 50 átlett húzva 58-ra ha jól láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 júl 27, 17:19:11 » |
|
na a szomorú részeket aztán sorolhatom.. mivel én nagyon könnyen sírok tehát most azokat a részeket sorolom ahol sírtam xD Sasuke megmenti narutot hakutól és "meghal" Sarutobi halála és temetése Sasuke vs. Naruto harc vége, amikor leesik Sasuke fejpántja Chiyo halála is nagyon jól meg lett oldva az animében, szintén sírógörcs Jiraiya halálán mlg a mangában is sírtam, ha az animében még zenét is raknak alá ..... Itachi halála, amikor megpöcköli Sasuke homlokát és azt mondja : sajnálom Sasuke, de nem lesz legközelebb na én ott nagyon leakadtam... nagyon várom már, h odaérjen az anime ja és ha rossz kedvem van néha attól is szomorú leszek hogy belegondolok milyen volt sasuke a sima naruto 3. részében, és milyen most..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gamabunta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 júl 28, 19:19:40 » |
|
sztem a legmeghatóbb az a rész volt amikor a sima narutoban a shikamaru a chouji (nem tom hogy írják bocsi én is idges szoktam lenni az ilyenekre) meg az ino apja összefognak hogy kiűzzék a hang és homok ninjákatkonohából és a 3. arról beszél hogy akármennyire széttaposhatja orochimaru konohát de akkor is újra virágozni fog vagy valami ilyesmi meg utána a 3. temetése nem vok egy érzelgős tipus főleg nem a mesék esetében de ott elsírtam magam
|
|
|
Naplózva
|
Meg akarsz ölni? Tépj egy számot és állj be a sorba!
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 júl 28, 22:06:29 » |
|
sztem a legmeghatóbb az a rész volt amikor a sima narutoban a shikamaru a chouji (nem tom hogy írják bocsi én is idges szoktam lenni az ilyenekre) meg az ino apja összefognak hogy kiűzzék a hang és homok ninjákatkonohából és a 3. arról beszél hogy akármennyire széttaposhatja orochimaru konohát de akkor is újra virágozni fog vagy valami ilyesmi meg utána a 3. temetése nem vok egy érzelgős tipus főleg nem a mesék esetében de ott elsírtam magam
OFF: Az ANIME NEM MESE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gamabunta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 júl 29, 09:06:01 » |
|
OFF: Az ANIME NEM MESE de mivel nem názek más animéket csak meséket ezért írtam így
|
|
|
Naplózva
|
Meg akarsz ölni? Tépj egy számot és állj be a sorba!
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 júl 29, 09:10:37 » |
|
ahh, inkább legyen a sasuke vs. naruto harc annál a sziklás tónál... az tényleg happy end... meg talán, mikor sasuke le akarta döfni narutot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raptor33
Újonc
Nem elérhető
Hyuga Neji
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 aug 04, 01:20:50 » |
|
Én nagyon kivoltam borulva mikor Jiraiya meghalt majdnem sírtam is, az egyik kedvenc szereplőm volt, a másik legszomorúbb rész az volt mikor a 3.-at temették
|
|
|
Naplózva
|
--!HYUGA NEJI!--
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 aug 04, 08:23:18 » |
|
Ami még nagyon szomórú volt ,amikor a harmadik harcol oroval és elkezdi mondani neki hogy minden egyes embert szeret a faluból ,és mutat képeket ,az anyira megható volt .(ez volt az animébe a mangába nem tudom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 aug 04, 09:17:11 » |
|
Nekem egyértelműen Itachi halála volt T.T igazából nem volt megható meg ienek, de persze kedvenc szal az ő halálánál lettem nagyon szomorú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 aug 20, 18:50:37 » |
|
Ayaka sztem nagyon is megható volt..!!! az a homlok pöckölés.. meg amikor mondja h nem lesz legköszelebb , és sasuke sír miközben visszaemlékezik az utolsó szavakra..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|