24 nov 15, 22:41:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114314 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Bastian
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 13 okt 10, 19:11:37 »

Akkor majd meséljél, hogy milyen.  Mosolyog
Hajlandó lettem volna venni egy 3DS XL-t és hozzá az X-t, de ha ez kitudódna otthon, elég annyi, hogy picit szorulnék.  smirksweat
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #421 Dátum: 13 okt 12, 16:22:17 »

Sárkány tehetetlen a tündér ellen?

Sárkánynak adni egy Iron Tailt.

Iron Tail 100-as fizikai.

1 Sárkánypok fizikai támadása általában nagyobb, mint a speckó.
2 A sárkányok általában gyorsabbak a tündéreknél.
(3. Én a PikeDB-n 3 tündér támadást láttam, de azoknak sincs sebzése)

Szóval a gyorsan és nagyot elv üt bármit.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #422 Dátum: 13 okt 12, 19:57:19 »

Csupán az a bibi, hogy az Iron Tail pontossága 75%. A Sárkányok inkább Flash Cannont fognak futtatni, ami speckó, viszont a Tündéreknek valószínűleg nagy a speckó védelmük.

Ha bevállalják az Iron Tailt, akkor a Tündérek meg kontráznak a Baby-Doll Eyes-l, ami mindig elsőként hajtódik végre és csökkenti a Fizikai Támadását az ellenfélnek. Sebességügyileg egyenlőre nem tudunk biztosat, lévén az összstatokat nem számolták még ki. Viszont akadnak Tündérek a Prankster képességgel. Egy prioritással rendelkező Thunder Wave a Sárkányokra és ez a probléma és megoldódott. Azért akadnak erős Tündér mozdulatok: http://serebii.net/xy/attacks.shtml
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 12, 19:58:00 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #423 Dátum: 13 okt 18, 22:20:24 »

Megjött a játék Nevet első benyomásra, eléggé az élre tört a játékok közt Nevet 1 órát játszottam kb de már 3 kezdőm van xD a grafika ugye persze messze a legjobb eddig, gyönyörű, talán a legjobban a külvilágban a víz ábrázolása tetszik. Nagyon bírom a pokék mozgását Nevet Torchic odafut, karmol aztán tök aranyosan visszaszalad xD
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Bastian
Moderátor

« Válasz #424 Dátum: 13 okt 20, 20:20:52 »

A három kezdő és az Exp.Share túlzottan is leegyszerűsítették a játékot. Ha hozzávesszük a Mega Evolúciót, akkor a kihívás szót nem is merem használni, mert nem létezik. Azt kell mondanom egy Challange Mode nem ártana a játéknak. :/
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #425 Dátum: 13 okt 22, 16:56:44 »

Az Exp share nem olyan jó... Sőt igazából én nem szeretem. A három kezdő pedig az eventnek köszönhető, nem könnyebb a játék velük. Nem sokkal erősebbek mint az alap pokék, sokszor gyengébbek is de a hatalmas hátrány abban van, hogy három típus van csak belőle (mármint a főtípusok) így egy csapatban nem olyan nyerő több.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #426 Dátum: 13 okt 23, 17:39:21 »

Ha a végső formájukban gondolkodik az ember, akkor egy Blaziken, Venusaur, Greninja hármas máris lefed 6 különböző típust. ^^ Igazából szinte az összes Walkthrough, amit nézek olyan, hogy mindenki overleveled pedig csak a trénerekkel küzdenek. A többit az Exp.Share megoldja nekik. :/
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 17:45:59 írta Bastian » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #427 Dátum: 13 okt 23, 21:13:20 »

De az EXP elosztódik. De mind1 is, én nem szeretem, Most a csapatom 2 tűz 1 fű, 1 szikla, 1 harcos és egy vízből áll
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #428 Dátum: 13 okt 23, 21:47:43 »

Kikből áll a csapatod? ^^
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #429 Dátum: 13 okt 26, 11:33:33 »

Nah rég írtam már ide Nevet Tekefonomon most Fire redel játszom de gépen szeretnék elkezdeni egy olyat kiprobálni amit még nem játszottam ki végül ezzek közzül kell választanom Diamond and Pearl/Black and White/ Black and White 2/ vagy a Soul Silver de ott Redig jutottam nem tudom utána meddig folytatódna a játék Mosolyog Valaki melyiket ajánlaná igazán vagy nincs sok különbség köztük ?  Igazából az érdekelne melyik hosszú és nem túl monoton ? 
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #430 Dátum: 13 okt 27, 23:15:21 »

Nem tudom ismered-e, vagy tetszenek e neked ezek az új lényeg, szerintem pont a heartgold meg soulsiver és firered a csúcs.
Red a fő bossa a soulsilvernek legjobb tudásom szerint, elvileg 80 körüliek vannak neki ha egyről beszélünk.

Mindegyik eléggé dizájnos (a 3 amit írsz) mivel újabbak, bármelyiket játszhatod sok eltérés nincs.
Bár b&w2 előtt mégis ajánlom az egyet akkor lesz némi történeti fogalmad is végig, meg amúgy sztoriba elég jó a black and white (a legjobb ezek közül nálam) meg jó hosszú is, de könnyített pl ez elődeihez képest hogy jóval több medikus van szétszórva, nem 3 darab a centereken kívül.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #431 Dátum: 13 okt 28, 20:19:27 »

Ismerek pár új lényt  ,de a régebb generációsok mindig is favorit marad mivel tudom ki jó és előnyös Nevet

Akkor szerintem elkezdem a b&w első részét a tanácsod szerint érdekesnek tűnik   Nevet egy két tanács milyen pokemonokat ajánlanál amiket mindenképp fogjak be? 

A medikus dolgon meg meglepődtem végre hogy nem csak centerekbe vannak ! Mosolyog
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #432 Dátum: 13 okt 28, 21:07:24 »

A Black and White 1 nálam a favorit jelenleg, szóval talán én is tudok segíteni. ^^

Akkor egy hosszú lista azoknak a pokémonoknak az első vagy egyetlen szintjéről, akiket hasznosnak találtam:
Lillipup, Panpour, Munna, Pidove, Blitzle, Drilbur, Tympole, Throh, Sawk, Venipede, Cottonee, Petilil, Sandile, Darumaka, Scraggy, Sigilyph, Yamask, Archen, Solosis, Ducklett, Frillish, Joltik, Ferroseed, Litwick, Axew, Cryogonal, Mienfoo, Pawniard, Durant, Deino.
Naplózva

Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #433 Dátum: 13 okt 28, 21:38:19 »

Hát ezt tényleg nagy segítség tudok majd válogatni köszönöm (ha véletlen elakadok akkor tudok kihez fordulni) Nevet

Régebbi pokémonok nincsenek benne amúgy?

UI: A listát megnéztem abból leszűrve elégé bírhatod a Harc típusú lényeket Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 28, 21:42:27 írta Zohan-san » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #434 Dátum: 13 okt 28, 22:09:29 »

Drilbur-t és Archen-t nagyon ajánlom. Bár az első szintjükön gyengék, átalakulás után szinte verhetetlenek (nem onlineról van szó).
Black 2-vel játszok már egy pár hete. Randomizer-t is használok, mostanság nagyon rászoktam Mosolyog.

Excadrill a legerősebb a csapatomban. Earthquake, Iron Head, Swords Dance és Rock Slide amit megtanítottam neki. Hozzáteszem van itt Mewtwo, Zekrom és Kyurem is. Max 2-3 szint különbségekkel.

Glaceon-t próbálok vadászni, Leafeon már van. Őket most használnám először. Valaki ötleteket, hogy mit érdemes nekik tanítani?
Leafeon ezeket tudja: Swords Dance, Leaf Blade, Magical Leaf, Giga Drain

Androidra van egy nagyon jó DS emulátor, Drastic a neve. Nem egy olcsó darab, de szerintem megéri. Eddig az összes DS játékot teljes sebességgel futtatta.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins