Bastian
|
|
« Válasz #420 Dátum: 13 okt 10, 19:11:37 » |
|
Akkor majd meséljél, hogy milyen. Hajlandó lettem volna venni egy 3DS XL-t és hozzá az X-t, de ha ez kitudódna otthon, elég annyi, hogy picit szorulnék.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #421 Dátum: 13 okt 12, 16:22:17 » |
|
Sárkány tehetetlen a tündér ellen?
Sárkánynak adni egy Iron Tailt.
Iron Tail 100-as fizikai.
1 Sárkánypok fizikai támadása általában nagyobb, mint a speckó. 2 A sárkányok általában gyorsabbak a tündéreknél. (3. Én a PikeDB-n 3 tündér támadást láttam, de azoknak sincs sebzése)
Szóval a gyorsan és nagyot elv üt bármit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #422 Dátum: 13 okt 12, 19:57:19 » |
|
Csupán az a bibi, hogy az Iron Tail pontossága 75%. A Sárkányok inkább Flash Cannont fognak futtatni, ami speckó, viszont a Tündéreknek valószínűleg nagy a speckó védelmük. Ha bevállalják az Iron Tailt, akkor a Tündérek meg kontráznak a Baby-Doll Eyes-l, ami mindig elsőként hajtódik végre és csökkenti a Fizikai Támadását az ellenfélnek. Sebességügyileg egyenlőre nem tudunk biztosat, lévén az összstatokat nem számolták még ki. Viszont akadnak Tündérek a Prankster képességgel. Egy prioritással rendelkező Thunder Wave a Sárkányokra és ez a probléma és megoldódott. Azért akadnak erős Tündér mozdulatok: http://serebii.net/xy/attacks.shtml
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 12, 19:58:00 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #423 Dátum: 13 okt 18, 22:20:24 » |
|
Megjött a játék első benyomásra, eléggé az élre tört a játékok közt 1 órát játszottam kb de már 3 kezdőm van xD a grafika ugye persze messze a legjobb eddig, gyönyörű, talán a legjobban a külvilágban a víz ábrázolása tetszik. Nagyon bírom a pokék mozgását Torchic odafut, karmol aztán tök aranyosan visszaszalad xD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #424 Dátum: 13 okt 20, 20:20:52 » |
|
A három kezdő és az Exp.Share túlzottan is leegyszerűsítették a játékot. Ha hozzávesszük a Mega Evolúciót, akkor a kihívás szót nem is merem használni, mert nem létezik. Azt kell mondanom egy Challange Mode nem ártana a játéknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 13 okt 22, 16:56:44 » |
|
Az Exp share nem olyan jó... Sőt igazából én nem szeretem. A három kezdő pedig az eventnek köszönhető, nem könnyebb a játék velük. Nem sokkal erősebbek mint az alap pokék, sokszor gyengébbek is de a hatalmas hátrány abban van, hogy három típus van csak belőle (mármint a főtípusok) így egy csapatban nem olyan nyerő több.
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #426 Dátum: 13 okt 23, 17:39:21 » |
|
Ha a végső formájukban gondolkodik az ember, akkor egy Blaziken, Venusaur, Greninja hármas máris lefed 6 különböző típust. ^^ Igazából szinte az összes Walkthrough, amit nézek olyan, hogy mindenki overleveled pedig csak a trénerekkel küzdenek. A többit az Exp.Share megoldja nekik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 17:45:59 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 13 okt 23, 21:13:20 » |
|
De az EXP elosztódik. De mind1 is, én nem szeretem, Most a csapatom 2 tűz 1 fű, 1 szikla, 1 harcos és egy vízből áll
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #428 Dátum: 13 okt 23, 21:47:43 » |
|
Kikből áll a csapatod? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 13 okt 26, 11:33:33 » |
|
Nah rég írtam már ide Tekefonomon most Fire redel játszom de gépen szeretnék elkezdeni egy olyat kiprobálni amit még nem játszottam ki végül ezzek közzül kell választanom Diamond and Pearl/Black and White/ Black and White 2/ vagy a Soul Silver de ott Redig jutottam nem tudom utána meddig folytatódna a játék Valaki melyiket ajánlaná igazán vagy nincs sok különbség köztük ? Igazából az érdekelne melyik hosszú és nem túl monoton ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #430 Dátum: 13 okt 27, 23:15:21 » |
|
Nem tudom ismered-e, vagy tetszenek e neked ezek az új lényeg, szerintem pont a heartgold meg soulsiver és firered a csúcs. Red a fő bossa a soulsilvernek legjobb tudásom szerint, elvileg 80 körüliek vannak neki ha egyről beszélünk.
Mindegyik eléggé dizájnos (a 3 amit írsz) mivel újabbak, bármelyiket játszhatod sok eltérés nincs. Bár b&w2 előtt mégis ajánlom az egyet akkor lesz némi történeti fogalmad is végig, meg amúgy sztoriba elég jó a black and white (a legjobb ezek közül nálam) meg jó hosszú is, de könnyített pl ez elődeihez képest hogy jóval több medikus van szétszórva, nem 3 darab a centereken kívül.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 13 okt 28, 20:19:27 » |
|
Ismerek pár új lényt ,de a régebb generációsok mindig is favorit marad mivel tudom ki jó és előnyös Akkor szerintem elkezdem a b&w első részét a tanácsod szerint érdekesnek tűnik egy két tanács milyen pokemonokat ajánlanál amiket mindenképp fogjak be? A medikus dolgon meg meglepődtem végre hogy nem csak centerekbe vannak !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #432 Dátum: 13 okt 28, 21:07:24 » |
|
A Black and White 1 nálam a favorit jelenleg, szóval talán én is tudok segíteni. ^^
Akkor egy hosszú lista azoknak a pokémonoknak az első vagy egyetlen szintjéről, akiket hasznosnak találtam: Lillipup, Panpour, Munna, Pidove, Blitzle, Drilbur, Tympole, Throh, Sawk, Venipede, Cottonee, Petilil, Sandile, Darumaka, Scraggy, Sigilyph, Yamask, Archen, Solosis, Ducklett, Frillish, Joltik, Ferroseed, Litwick, Axew, Cryogonal, Mienfoo, Pawniard, Durant, Deino.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #433 Dátum: 13 okt 28, 21:38:19 » |
|
Hát ezt tényleg nagy segítség tudok majd válogatni köszönöm (ha véletlen elakadok akkor tudok kihez fordulni) Régebbi pokémonok nincsenek benne amúgy? UI: A listát megnéztem abból leszűrve elégé bírhatod a Harc típusú lényeket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 28, 21:42:27 írta Zohan-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 13 okt 28, 22:09:29 » |
|
Drilbur-t és Archen-t nagyon ajánlom. Bár az első szintjükön gyengék, átalakulás után szinte verhetetlenek (nem onlineról van szó). Black 2-vel játszok már egy pár hete. Randomizer-t is használok, mostanság nagyon rászoktam . Excadrill a legerősebb a csapatomban. Earthquake, Iron Head, Swords Dance és Rock Slide amit megtanítottam neki. Hozzáteszem van itt Mewtwo, Zekrom és Kyurem is. Max 2-3 szint különbségekkel. Glaceon-t próbálok vadászni, Leafeon már van. Őket most használnám először. Valaki ötleteket, hogy mit érdemes nekik tanítani? Leafeon ezeket tudja: Swords Dance, Leaf Blade, Magical Leaf, Giga Drain Androidra van egy nagyon jó DS emulátor, Drastic a neve. Nem egy olcsó darab, de szerintem megéri. Eddig az összes DS játékot teljes sebességgel futtatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|