24 nov 15, 12:51:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114172 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #285 Dátum: 12 aug 23, 09:20:26 »

jó az anime meg manga, az mindkettő meghazudtolja a típus erősségeket. pl ash charizardja lenyomta gery blastoisát., pedig ha azonos szinten vannak erősen esélytelen vagy. nem nézek ft-t nézek elég hülyeséget így is.
azért van neki fix 6ja hogy nobook mint én, fel bírjon készülni rá. de az is nagy poén hogy egész generation 1, 3-ba nincs egyetlen dark pokemon se. (mármint kantoba)
új generációba (5ösbe), van már 3as harc, meg 3as rotációs harc, utóbbinál mindig az első pokemon támad, míg elöbbinél a szélsők kettőt tudnak.
anime offos első kérdésed nem értem, de amúgy venosauron kívül üti a másik kettőt a fürge villám, csak stats és egyéb miatt egyből meghal ő is.
hát dragon rage szerintem nagy hiba játékokba hogy csak 40fixet üt. de még így is többet ér mint twister.
ja és yellowba, sodáért!!!! adja oda hypermarketbe a szomjas az ice beamet ami a top5 támadásba van nálam ez vicces!
top 5: flamethrower, icebeam, thunderbolt, psyhick, surf
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #286 Dátum: 12 aug 23, 10:10:14 »

Shiro, ezekért a kérdéseidért találták fel az úgynevezett hackelt poke játékokat. Rengeteg patchelt játék létezik, némelyik jobb, másik kevésbé. Sokat kipróbáltam már ilyen például a GBA-s ShinyGold, ami nem mellesleg hyperszuperre sikerült MosolyogMosolyog
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #287 Dátum: 12 aug 23, 17:01:51 »

Blackbe már van 3v3 csata is illetve rotációs is. Amúgy most én is szólozok, főleg hogy rájöttem mennyire a boxos malacra tervezték a játékot. Egy Gym van aminél gondom lehet majd az összes többi nekem kedvez.
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #288 Dátum: 12 aug 23, 19:00:46 »

A Boxos malac attól még továbbra is a legrosszabb lesz a szememben. Gyenge védelem, gyenge sebesség és zsinórban a harmadik Tűz/Harci típus. Egy kis eredetiség nem ártana már a készítőktől. Nekem továbbra is a Fű Kigyó marad a kedvencem az ötödik generációban, mert a sebesség jó dolog  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #289 Dátum: 12 aug 23, 23:41:12 »

Eredetinek nem eredeti de én szeretem a Fire/fighting párosítást Mosolyog
Naplózva

Bastian
Moderátor

« Válasz #290 Dátum: 12 aug 24, 14:18:38 »

Jó párosítás az egyszer biztos, de háromszor egymás után zsinórban egy csirkénél, egy majomnál és egy disznónál már sok.  smirksweat
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #291 Dátum: 12 aug 24, 15:34:24 »

én valahogy előnybe részesítem játék szempontjából az egy típusúakat, azokat nem bírják 4xes sebzéssel leütni egyből.
bár ha a 2 típus üti egymást, pl steel/dragon akkor figyelem felkeltő. az a baj a malaccal a lassúsága mellé elég rusnya is.
elolvastam a redet tartalmazó mangát, hát eléggé fail hogy gary kezdője ellen 3 pokemonnal nyer; diszkvalifikálnám.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #292 Dátum: 12 aug 24, 20:02:58 »

Mármint Garynek egy kezdője volt csak és Red meg három pokémonnal verte le?
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #293 Dátum: 12 aug 24, 20:07:29 »

lényegébe ez így volt, 1 szem manga fejezet mindjárt linkelem  Pojén
http://www.mangareader.net/458-28238-2/pokemon-adventures/chapter-40.html

mégse, elnéztem de feláldozta érte 2 pokéját tehát 3al verte meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 24, 20:54:36 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #294 Dátum: 12 aug 25, 12:54:18 »

Mondjuk ritkán üt ki egy Snorlax egy Machampot  ikszdé
Ninetalest meg csak visszahívta Gary mégis Charizard kiütése után vége lett a meccsnek, vagy tévedek?  Gondolkozik
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #295 Dátum: 12 aug 25, 14:04:12 »

nem tévedsz és pikachu is mibe alélt el? kb semmit nem tett az asztalra, bezzeg mikor mutatják a győztes teamet semmi baja sincs; játssza a táppénz csalót mint Yoda.
de a manga teamje kicsit erősnek mondható, bár animében sem szűkölködött az imbákkal: Muk, Lapras, Charizard.
azért a mangás redé erősebb: poliwrath, gyarados, snorlax, és saurja sokkal erősebb mint az önfejű nem irányítható charizard.
de amugy snorlax ha tanulhat flying típust így kiüthet egy machampot se perc alatt. sokkal életszerűbb(játékhoz igazodik amúgy a manga, mint a gyengus anime).

animébe is mi volt már chikorita falhoz csapta charizardot ostoraival, epic fail  ikszdé
vagy mikor pikachu megsebzi onixot.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 19:49:48 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Bastian
Moderátor

« Válasz #296 Dátum: 12 aug 30, 18:36:59 »

Ilyennek kellene lennie az animének és akkor nem lenne gond.   Kúl

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=d-X03D3tSVU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=d-X03D3tSVU</a>

Yamael, amúgy próbáltad már a B&W2-ben az a tornát vagy mit, ahol a korábbi teremvezetőkkel és bajnokokkal lehet küzdeni?  Gondolkozik
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #297 Dátum: 12 aug 30, 19:15:48 »

nem, és le is töröltem az összes pokemon gamet, nem volt valami nehéz sajnos a b&w2
(mikor betámadt a dragon típus ]gonosznak az új dragonja], 1 szem pokemonnal vertem el ami a leggyengébb volt jelen pillanatban)

de leütöttem volna mindet azzal a steel legendaryval, az egy szörnyeteggé vált  Pojén
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #298 Dátum: 12 szep 09, 19:48:16 »

Egy kis magyarázat pokémon anime-manga-gamére Nevet : A játék volt először. Ennek a főszereplője Red volt és a riválisa Green. Az anime nagy valószínűséggel azért nem Redről szól mert a játékban már végig követtük történetét. Következett az anime. Ash eredetileg nem pikachut kapott volna hanem egy clefairy :DD de már pikachu vált a nintendo és a rajongók kedvencévé Nevet . Aztán úgy a firered kijöttének környékén elkezdődött a manga. Redről szól (biztos azért, hogy ne hiányoljuk Nyelvesít ) ebben visszatér Green is és megjelenik Blue is. Red először bulbasaurt választotta de már ezelőtt is voltak pokémonjai első fő  pokéja egy Poliwag volt. A manga végén a ligában megküzd Oak Blueval, Red pedig Greennel. de a manga később folytatódik ami a többi játék főszereplőiről szól
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #299 Dátum: 12 szep 09, 19:59:01 »

wtf a játék előbb került ki mint a manga és anime? hát ezt legmerészebb álmomba nem hittem volna  Pojén
bár való igaz a red régi mint az országút, amit én először láttam játékot a crystal volt, kb 12-14éve (de akkor már ment a pokemon a tévébe az tuti, csak full ismeretlenek voltak miben jothoi senkikkel van tele)

de még mindig tartom magam ahhoz hogy ash egy csiki-csökevény,
és azt miért hagyták hogy elbukjon a ligán, meg hogy charizard miatt veszít aki a legerősebb lénye volt...Aztán nyert egy kamu ligán ahol odakent egy dragonite-et, kb gyengébb csapattal mint amilye volt előző ligán  ikszdé

csak annyit bírok mondani wtf, nem bírom elhinni hogy a játék volt előbb :+-aDAS:
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins