Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 aug 23, 09:20:26 » |
|
jó az anime meg manga, az mindkettő meghazudtolja a típus erősségeket. pl ash charizardja lenyomta gery blastoisát., pedig ha azonos szinten vannak erősen esélytelen vagy. nem nézek ft-t nézek elég hülyeséget így is. azért van neki fix 6ja hogy nobook mint én, fel bírjon készülni rá. de az is nagy poén hogy egész generation 1, 3-ba nincs egyetlen dark pokemon se. (mármint kantoba) új generációba (5ösbe), van már 3as harc, meg 3as rotációs harc, utóbbinál mindig az első pokemon támad, míg elöbbinél a szélsők kettőt tudnak. anime offos első kérdésed nem értem, de amúgy venosauron kívül üti a másik kettőt a fürge villám, csak stats és egyéb miatt egyből meghal ő is. hát dragon rage szerintem nagy hiba játékokba hogy csak 40fixet üt. de még így is többet ér mint twister. ja és yellowba, sodáért!!!! adja oda hypermarketbe a szomjas az ice beamet ami a top5 támadásba van nálam ez vicces! top 5: flamethrower, icebeam, thunderbolt, psyhick, surf
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 aug 23, 10:10:14 » |
|
Shiro, ezekért a kérdéseidért találták fel az úgynevezett hackelt poke játékokat. Rengeteg patchelt játék létezik, némelyik jobb, másik kevésbé. Sokat kipróbáltam már ilyen például a GBA-s ShinyGold, ami nem mellesleg hyperszuperre sikerült
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 aug 23, 17:01:51 » |
|
Blackbe már van 3v3 csata is illetve rotációs is. Amúgy most én is szólozok, főleg hogy rájöttem mennyire a boxos malacra tervezték a játékot. Egy Gym van aminél gondom lehet majd az összes többi nekem kedvez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 aug 23, 19:00:46 » |
|
A Boxos malac attól még továbbra is a legrosszabb lesz a szememben. Gyenge védelem, gyenge sebesség és zsinórban a harmadik Tűz/Harci típus. Egy kis eredetiség nem ártana már a készítőktől. Nekem továbbra is a Fű Kigyó marad a kedvencem az ötödik generációban, mert a sebesség jó dolog
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 aug 23, 23:41:12 » |
|
Eredetinek nem eredeti de én szeretem a Fire/fighting párosítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 aug 24, 14:18:38 » |
|
Jó párosítás az egyszer biztos, de háromszor egymás után zsinórban egy csirkénél, egy majomnál és egy disznónál már sok.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 aug 24, 15:34:24 » |
|
én valahogy előnybe részesítem játék szempontjából az egy típusúakat, azokat nem bírják 4xes sebzéssel leütni egyből. bár ha a 2 típus üti egymást, pl steel/dragon akkor figyelem felkeltő. az a baj a malaccal a lassúsága mellé elég rusnya is. elolvastam a redet tartalmazó mangát, hát eléggé fail hogy gary kezdője ellen 3 pokemonnal nyer; diszkvalifikálnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 aug 24, 20:02:58 » |
|
Mármint Garynek egy kezdője volt csak és Red meg három pokémonnal verte le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 aug 24, 20:07:29 » |
|
lényegébe ez így volt, 1 szem manga fejezet mindjárt linkelem http://www.mangareader.net/458-28238-2/pokemon-adventures/chapter-40.htmlmégse, elnéztem de feláldozta érte 2 pokéját tehát 3al verte meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 24, 20:54:36 írta Yamael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 aug 25, 12:54:18 » |
|
Mondjuk ritkán üt ki egy Snorlax egy Machampot Ninetalest meg csak visszahívta Gary mégis Charizard kiütése után vége lett a meccsnek, vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 aug 25, 14:04:12 » |
|
nem tévedsz és pikachu is mibe alélt el? kb semmit nem tett az asztalra, bezzeg mikor mutatják a győztes teamet semmi baja sincs; játssza a táppénz csalót mint Yoda. de a manga teamje kicsit erősnek mondható, bár animében sem szűkölködött az imbákkal: Muk, Lapras, Charizard. azért a mangás redé erősebb: poliwrath, gyarados, snorlax, és saurja sokkal erősebb mint az önfejű nem irányítható charizard. de amugy snorlax ha tanulhat flying típust így kiüthet egy machampot se perc alatt. sokkal életszerűbb(játékhoz igazodik amúgy a manga, mint a gyengus anime). animébe is mi volt már chikorita falhoz csapta charizardot ostoraival, epic fail vagy mikor pikachu megsebzi onixot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 19:49:48 írta Yamael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 aug 30, 18:36:59 » |
|
Ilyennek kellene lennie az animének és akkor nem lenne gond. Yamael, amúgy próbáltad már a B&W2-ben az a tornát vagy mit, ahol a korábbi teremvezetőkkel és bajnokokkal lehet küzdeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 aug 30, 19:15:48 » |
|
nem, és le is töröltem az összes pokemon gamet, nem volt valami nehéz sajnos a b&w2 (mikor betámadt a dragon típus ]gonosznak az új dragonja], 1 szem pokemonnal vertem el ami a leggyengébb volt jelen pillanatban) de leütöttem volna mindet azzal a steel legendaryval, az egy szörnyeteggé vált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 szep 09, 19:48:16 » |
|
Egy kis magyarázat pokémon anime-manga-gamére : A játék volt először. Ennek a főszereplője Red volt és a riválisa Green. Az anime nagy valószínűséggel azért nem Redről szól mert a játékban már végig követtük történetét. Következett az anime. Ash eredetileg nem pikachut kapott volna hanem egy clefairy :DD de már pikachu vált a nintendo és a rajongók kedvencévé . Aztán úgy a firered kijöttének környékén elkezdődött a manga. Redről szól (biztos azért, hogy ne hiányoljuk ) ebben visszatér Green is és megjelenik Blue is. Red először bulbasaurt választotta de már ezelőtt is voltak pokémonjai első fő pokéja egy Poliwag volt. A manga végén a ligában megküzd Oak Blueval, Red pedig Greennel. de a manga később folytatódik ami a többi játék főszereplőiről szól
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 szep 09, 19:59:01 » |
|
wtf a játék előbb került ki mint a manga és anime? hát ezt legmerészebb álmomba nem hittem volna bár való igaz a red régi mint az országút, amit én először láttam játékot a crystal volt, kb 12-14éve (de akkor már ment a pokemon a tévébe az tuti, csak full ismeretlenek voltak miben jothoi senkikkel van tele) de még mindig tartom magam ahhoz hogy ash egy csiki-csökevény, és azt miért hagyták hogy elbukjon a ligán, meg hogy charizard miatt veszít aki a legerősebb lénye volt...Aztán nyert egy kamu ligán ahol odakent egy dragonite-et, kb gyengébb csapattal mint amilye volt előző ligán csak annyit bírok mondani wtf, nem bírom elhinni hogy a játék volt előbb :+-aDAS:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|