24 nov 15, 03:53:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 114046 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
ozhefozhef
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 12 aug 06, 14:12:58 »

x) Megvan, Saffron cityibe nem tudtam bejutni eddig vmiért, de megvan miért TEA Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #181 Dátum: 12 aug 07, 11:00:58 »

Hát öcsém, a black meg a hearthgold játékokkal játszottam de egyszerűen nem volt türelmem végig vinni, a legtöbb pokémonról azt se tudtam milyen típus. Az zavart a legjobban hogy majdnem mindegyik legalább két típusba sorolható volt és az nagyon bezavart, sokat elvett az időmből hogy a PokeDream-en nézegessem őket, hogy ki milyen típus, hogyan alakul át, milyen képességekkel rendelkezhet stb. szerintem maradok a GBA verziónál mert azoknál (az emeraldot leszámítva) képben vagyok.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #182 Dátum: 12 aug 07, 12:08:55 »

Én is teljesen így vagyok vele... B&W2-t próbálgattam, de olyan pokék vannak, hogy köszönöm én abból nem kérek.

Az Emerald egész jóra sikeredett, már 3x végigtoltam.
Jelenleg a Leaf Green-nel játszok, tűz pokékkal akarom kivinni.
Viszont történt valami fura dolog... Charmander szépen átfejlődött Charmeleon-á és azóta össze-vissza támad. Pl. Ember-el szeretnék támadni, erre Metal Claw-al támad. Valamikor nem is támad... Esetleg tudja valaki ez mitől lehet?
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #183 Dátum: 12 aug 07, 12:15:19 »

azok amiket trade útján szereztél azok nem engedelmeskednek mindig, pl mikor lehet cserélni mr mimeot abrára na az is gyakran szívatott engem. 4-5-6 jelvény után azonban ez megszűnik, és főleg akkor eszetlenkedett a kezeim közt mikor nem első pokemonom volt, hanem cseréltem harc közben. De ha nem traded akkor fogalmam sincs, talán annyira modern változata a leafnek hogy benne van charmaleon meg charizard fajankósága  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
ozhefozhef
Újonc
*

« Válasz #184 Dátum: 12 aug 07, 12:36:17 »

Kivittem a fireredet egy nem túl kemény csapattal x) :
Venesaur Lv 54
Articuno Lv 53
Seadra Lv 55
Pidgeot Lv 52
Raichu Lv 52
Flaeron Lv 44
A pokémon játékok ha jól tudom kettessével jönnek ki.
A 2 között sok a különbség vagy van egyáltalán?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #185 Dátum: 12 aug 07, 13:04:31 »

Yamael: ezt kifelejtettem, hogy trade-elt Nevet. Akkor ez a gubanc... Furcsa mód ez az első alkalom, hogy ilyet csinál, pedig egy párszor már trade-eltem a játék elején.

ozhefozhef: Pár egyedi pokémon a különbség. Pl. Fire Red-ben Growlithe-ot tudsz fogni, Leaf Green-ben pedig Vulpix-et.
Nem akarok hülyeséget mondani, de talán 20-30 különböző pokémon van fejlődésekkel együtt.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #186 Dátum: 12 aug 07, 13:15:21 »

ebe a trade-be valahogy be tudnál avatni 2 bővebb mondatba? valamint egy keresztkérdés: fireredből pl tudnék küldeni b&w2-be pokemont? vagy kellenek hozzá hülye orbok ? Mert egy charmander, meg mondjuk egy piakchu simán erősebb mint az újak.

amúgy akkor van gubanc a tradebe ha elején tartasz vagy nagyon nagy szintű, mert írja a jelvények után hogy mennyi lvlig tradelhetsz vagy parancsolahtsz asszem...
Naplózva

A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #187 Dátum: 12 aug 07, 13:32:40 »

Elindítottam két GBA emulátort, mind a kettőnél eljutottam addig, hogy Oak ad 5 labdát. Utána Center emelete és simán kicseréltem a Bulbasaur-om (6lvl) Charmander-re (5lvl).
Aki esetleg nem tudná, hogy emulátornál hogyan kell cserélni: VBA Link nevezetű emulátor szükséges hozzá. Abból is az 1.72, mert az 1.8 kifagy. Nem kell vele semmit csinálni, mert a fent leírt módon működik.

A csere azért volt fontos, mert tűz pokékkal akarom végigvinni és szeretnék majd egy Entei-t is befogni, aminél ugyebár elengedhetetlen a Bulbasaur kezdő.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #188 Dátum: 12 aug 07, 14:02:59 »

szóval charmander kikapott gerytől de gáz  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 22:52:29 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #189 Dátum: 12 aug 07, 18:29:52 »

... Aki esetleg nem tudná, hogy emulátornál hogyan kell cserélni: VBA Link nevezetű emulátor szükséges hozzá. Abból is az 1.72, mert az 1.8 kifagy. Nem kell vele semmit csinálni, mert a fent leírt módon működik. ...
Nekem nem fagyott ki a 1.8, nem hiába írtam az 1. hsz-be hogy 1.8 verziót töltsetek le mivel a másikba meg nem volt ez a funkció hogy két klienset elindítva összetudod őket kötni mintha ha két külön GB lenne. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 18:31:14 írta Morause » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #190 Dátum: 12 aug 07, 22:54:03 »

leaf greenbe mégis hogy kapsz entait? nem juthatsz johtora ha jól emlékszem. ellenben silverből, goldból, heartgoldból juthatsz kantoba az igaz.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Morause
Vendég
« Válasz #191 Dátum: 12 aug 07, 22:59:06 »

De juthatsz, előbb verd le a Pokémon ligát, utána gyüjts össze azt hiszem 64 vagy mennyi különböző pokémont (az átalakulás is beleszámít) és akkor enged olyan helyekre ahol johto pokémonokat befoghatsz, de használd az első hsz-t ott van a pokedream honlapja. Azon belül a végigjátszás segít neked ezekben.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #192 Dátum: 12 aug 07, 23:20:25 »

én végigtoltam már leafet, de enteit sose láttam, bár nincs is a vágyaim közt Nevet
a johto legendaryk gyengék lugia meg hooh kivételével, szinte csak az első szériát csipem. Azok közül is mewtwo az ace.
amugy 60 poke kell a szivárvány szigetekhez. (asszem) (végig játszás meg nem szép dolog elveszti a varázsát a gamma)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #193 Dátum: 12 aug 08, 13:39:24 »

Én az átalakulások meg a pokék lelőhelyei miatt szoktam nézegetni. A sztorihoz valóban nem kell.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #194 Dátum: 12 aug 08, 21:28:25 »

jaja az fontos, de ha megnyitod a poket bulbapedián, akkor kidobja milyen verzióba hol találod  kacsint
ez a Cobalion mekkora egy tank. befogtam b&w2-be minden támadása normal attack, benyomsz két sword dancet ami 2x2vel növeli ezt; teljesen verhetetlen lény!
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins