24 nov 14, 22:11:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 113983 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #165 Dátum: 12 júl 31, 15:58:08 »

Én mindig végigjátszással toltam mivel mindig elcsusszanok olyan apróságok mellett amik fontosak lehetnek pl. a firered-leafgreenben gondolom tudjátok hogy a berry tatyót meg a beleillő gyümiket a fűben találod meg, és csak egy kis jel miatt tudod hogy azok vannak. De én kezdőként álmomban sem gondoltam volna hogy fűre kattintva a megfelelő helyeken ilyen bogyókat szerezhetek, vagy mondjuk moonstone-t a bokorba meg hasonlók!
Ezért mindig végigjátszást használok csak nem mindig pontosan ugyanazt teszem mert saját módszeremmel próbálok megoldani mindent, mint a saját pokémonok válogatása, vagy hogy egy útvesztőben az út megkeresése! Maximum akkor használom ha elakadok megnézem mi újság, és városról városra megnézem mit lehet csinálni!
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 15:59:58 írta Morause » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #166 Dátum: 12 júl 31, 16:22:07 »

Valakinek sikerült elindítania a B&W2-t No$Gba-n? Nekem mindig összeomlik... Patch-eltem, össze meg vissza állítottam az emulátort youtube videók szerint, ilyen fix kód izét is használok, de semmi.
Illetve a Conquest se akar futni... A japán verzió működött. Az angolt leszedtem és elindul meg minden, de amikor írja, hogy nyomjam meg a start-ot, akkor ott lefagy. Aztán ezt is állítgattam, patch-eltem, 0 sikerrel. Most meg már a japán se akar elindulni... Valaki tudna segíteni?

Yamael: készítettek hozzá angol fordítást. Azt hiszem egyedül a párbeszédek nincsenek teljesen lefordítva. Azon kívül minden 100%-os.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #167 Dátum: 12 júl 31, 16:31:54 »

hát linkelhetnél angolt mert amiket elszedtem hibásak voltak. másik meg én desume-el elbírtam inditani a japánt, kár hogy beléptem egy házba ahol 1 cica féle volt a csaj előtt (még nem volt pokemon meg követett az a goku-tarzan keverék) aztán kifagytam Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #168 Dátum: 12 júl 31, 17:54:29 »

Desmume-val nekem is megy. Csak azzal meg az a baj, hogy nagyon lassú. Eltelik egy év, mire elérek odáig, hogy Pokémont tudjak választani.
Esetleg, ha valaki No$Gba-n működésre bírja, megoszthatná velem hogyan csinálta Mosolyog

Megy a PÜ. Nekem nem fagy ki.
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #169 Dátum: 12 júl 31, 19:47:12 »

No$gba-n nekem sem fut kifagy az intronál  DeSmuME-n tolom már clay leverése után járok
amúgy az angolosítás még nem teljes csomó párbeszéd nincsen lefordítva

Yamael: Hol olvastad azt hogy ha elkapsz egy pokét el kell engedned a kezdődet nuzlocke-ban?
most már látom
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 19:49:09 írta A Sokadik » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #170 Dátum: 12 júl 31, 19:54:50 »

linkelnél A Sokadik egy félig angol linket, nekem az is több mint a mennyország  ikszdé
de mér megint ez a 3 randa pokemon a kezdő, sírok!

ja és amivel én rendelkezem (amit úgy szedtem le hogy angol, de 0 angol szó van benne  smirksweat) az eddig 2ből 2x kifagyott, lehet  álom marad csupán nekem ez b&w2...
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 22:22:17 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #171 Dátum: 12 aug 01, 07:11:02 »

http://www.mediafire.com/?3tc1j6bd6mcbrct Tessék Yamael itten van
Sok szerencsét
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #172 Dátum: 12 aug 01, 19:07:40 »

meg is akadtam elég hamar, csacsi hiker nem enged át a 20as routon, pedig mindenkivel beszéltem, végén ráfanyalodom a végigjátszásra Nevet
Naplózva

A reményhal meg utoljára
ozhefozhef
Újonc
*

« Válasz #173 Dátum: 12 aug 02, 11:05:23 »

Sziasztok.
Tegnap kezdtem el játszani a Firered-del. Amit találtam új pokémon mindig elkaptam így most van egy csomó felesleges pokémon amikkel nem akarok semmit se kezdeni de bent vannak az első 6ban. Ezeket ki lehet vhogy cserélni azokra amit később kaptam el?? Gondolkozik
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #174 Dátum: 12 aug 02, 12:07:24 »

igen, pokécenterbe van számítógép ha jól emlékszem jobb oldalt a növér meg a pult mellett. Deposite-al elküldöd pcre ami nálad van, witdrawal meg berakod a pcröl. Vagy valami ilyesmi szavak  Pojén
Naplózva

A reményhal meg utoljára
ozhefozhef
Újonc
*

« Válasz #175 Dátum: 12 aug 02, 17:51:45 »

Köszi. Nevet Lenne még pár kérdésem
1. Most jöttem le a hajóról és a kapitánytól megkaptam a "cut"-ot. Ezt egy olyannal taníttassam meg amelyikkel harcolok is, vagy külön legyen egy favágó (asszem erre való) pokémonom amit magammal viszek ha épp kell.
2. Charmander-t és Squirtle-t kaphatok valahonnan ha nem azt választottam az elején?
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #176 Dátum: 12 aug 02, 18:05:02 »

Egész jó játék, azthiszem hosszú távon is folytatom majd Mosolyog)
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #177 Dátum: 12 aug 02, 19:54:50 »

nem kaphatsz singlebe, csak ah küldesz magadnak másikról (ehhez nem értek)
te döntsd el hogy a harcosnak hasznos e a cut, mert a HM eket nem bírod lecserélni, csak kitörölni arra is 1 emebr képes egész játékba. ugye a 4 skill kevés, és a cut a vége felé gyenge, szeritnem tarts külön egyet HM-ekre, egyik legjobb HM-es sandrew meg sandlash.

van pár pozitívum b&w2-be, pl repeleknél felajánlja hogy újat rak be, meg ha kiütik azt a pokemont aki átalakul attól még átváltozik. (bár ez lehet benne volt eddig is)

újra elakadtam, ha tudsz A Sokadik, segíthetsz: megszereztem a madaras jelvényt és minden út levan zárva amerre tudnék menni, a fő irányvonalon elite four feketéje blockol persze ha le lenne fordítva mitmondd talán továbbmehetnék  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 15:02:50 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
ozhefozhef
Újonc
*

« Válasz #178 Dátum: 12 aug 06, 12:58:05 »

Viridian Gym mitől nyílik ki? Úgy tűnik elsiklottam valami felett :/
Naplózva
Bastian
Moderátor

« Válasz #179 Dátum: 12 aug 06, 13:49:28 »

Előző hozzászólást nem idézünk!

Moderátor

Melyikkel játszol? Mindegy is, ha jól emlékszem a Viridian Gym az utolsó tornaterem és addig nem mehetsz oda, amíg a többi hét jelvényt meg nem szerezted hiába esik útba Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 06, 15:17:06 írta Aes Sedai » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins