A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 márc 09, 20:56:31 » |
|
Ja VBA-n csak nyomd fojamatosan a szóközt igen létezik ilyen hogy hamachis szerver a safari parkban egy házban (ezzel sokat segítettem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 márc 09, 23:01:24 » |
|
Köszi szépen! Pedig már egypárszor végigvittem a játékot... Amúgy, sztetek gyengte team ez itt(most végeztem a 6.gymmel): 43 Charizard, 32 Pidgiotto, 29 Gloom, 35 Vaporeon, 33 Golbat, 34 Nidoking
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 márc 14, 09:46:27 » |
|
a jelenlegi csapatom Blackben: Typhlosion lv.100 Feraligatr lv.100 Tauros lv.100 Infernape lv.63 Shyny Charizard lv.70 Gengar lv.76 Éppen az online ligára készülök ami mellesleg holnap le szal valamit csinálnom kell, hogy legyen 100-s csapatom
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 márc 15, 21:51:57 » |
|
Letöltöttem a Pokémon Blacket, de a DeSmeMe-vel nem tudom elindítani. Valaki tudna mondani hozzá másik emulátort vagy elmagyarázni, hogyan indítsam el?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 márc 16, 12:31:17 » |
|
Van hozzá patch, talán azzal fut. No$Gba-n még az se segít, a Black és a White a két játék amit sose tudtam/tudok elindítani. Folyton kifagy mindkettő. Emerald-ba a jelenlegi csapat: Dodrio lvl40 Manectric lvl39 Gyarados lvl39 Alakazam lvl39 Vibrava lvl43 6. pokénak talán Heracross vagy Pinsir jöhetne. Ha valaki tud esetleg egy elfogadható pokét, akkor ötleteket szívesen fogadok, bár milyen típusú lehet. Szerk.: Nem te vagy a hülye, én nem írtam oda . A játékhoz kell Szerk.2: Bagon-t lehet fogni? Már 1 órája itt rohangálok a Meteor Falls-ba, de semmi eredménye... Persze Golbat-ot és Solrock-ot lehet találni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 15:31:07 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 márc 16, 12:52:31 » |
|
Mostanában én is Emeraldozok. De én csak repülő pokémonokkal fogom kivinni, mint kis cél. Különben lehet, hogy én vagyok hülye, de most a játékhoz vagy az emuhoz kell a patch?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 márc 17, 22:31:35 » |
|
kinek van igazi ds-e és rá pokémonos játék? Annak küldhetek kezdőket meg harcolhatunk is
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 márc 18, 13:46:06 » |
|
Na emerald-ba leütöttem az elit négyest, elkaptam Groudon-t és Kyogre-t, meg persze Rayquaza-t. Annyi lenne a kérdésem, hogy Ho-oh-t és a többieket merre lehet elkapni? És merre lehet a legjobban fejlődni? Felszeretném húzni a csapatot lvl100-ra. Victory Road-nál próbálkozom, de már 50 fölött szenvedés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 márc 18, 14:00:55 » |
|
Őket csak cheatel elkapni sajnos. ligában lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 márc 20, 20:01:14 » |
|
Hát akkor őket se fogom beszerezni... azért kár értük.
Elkezdtem a Leaf Green-t. Szeretném ezt is végigtolni. Fire Red mentésem eltűnt, úgyhogy azt is végig kell majd vigyem. Ruby-t és Sapphire-t is végig fogom játszani, majd a Crystal-t is. Azt olvastam/mondják, hogy a legjobb rész, majd elválik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 márc 20, 20:29:30 » |
|
nekem fireleaf mindig megakadt elsö pokeliga után, de leaf green nem. adok egy tippet azoknak akik lusták mint én, de a hatékonyságra mennek, 1 pokemont huzzanak végig, amihez kikeresnek némi jó támadást az erösebb fajták ellen. pl ha blastoisod van, raksz rá egy icebeamet és minden pokemon ami fü 1 hit ko lesz, game végére kb 100at ellehet érni:D (+icebeam elég imbán lekapja dragon bossok hpját, összes 1 ütés)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Beton használó
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 márc 21, 14:11:33 » |
|
Fire Red és azoknál be kell szerezni 60 pokét hogy folytathasd (az alap 151-ből)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 márc 21, 19:25:04 » |
|
igen azt értem, leaf greenbe is összeszedtem ott átis engedett de firered valamiért kifagyott mindig
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 ápr 13, 21:20:18 » |
|
király a holnapi con miatt szerezhetek blackbe pár eventet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|