24 nov 14, 00:25:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 113907 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #90 Dátum: 12 ápr 16, 13:35:38 »

egy erős pokemon többet ér mint 6 majdnem erős

Csak ugyebár azt az egyet 100-ra felhúzni iszonyat  nehéz  De pl.: platinumbana victory road-on egyszerűbb 6 60-ast kiképezni mint egy 100-ast  mert bizony 60-as szinten még jól kapnak xp-t a 40-44-es pokemonoktol 
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #91 Dátum: 12 ápr 16, 15:26:07 »

A pvp-n igazából az számít hogy legyen egy erős mérgeződ, meg egy akivel köveket meg tüskéket pakolsz. Kell egy k. erős támadó, a többi lehet elemi.

A HM meg azért kell hogy eljuss a térképen helyekre nem a csatákra.

http://www.youtube.com/watch?v=etLrqBrZi1g

Ez meg egy jó példa hogy mire mennek ki a PvP-k
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #92 Dátum: 12 ápr 16, 19:14:42 »

mewtwo nem nagy szám én első genben (yellow) 59 primapeval szarrá vertem...
Amúgy én már nevezhetném magam pokémon mesternek ikszdé már majdnem az összes RPG-t végigvittem 3x Nevet már csak a fire red hiányzik természetesen EREDETIBEN!! Én amúgy mindegyiket egész könnyen végigvittem a legnehezebb a Heart Gold/Soul Silver/Gold/Crystal/Silver volt Nevet amúgy nekem a kedvencem a black nagyon sok izgalom volt benne a terület is igazán tetszett és a kezdők is nagyon bejövősek Nevet amúgy én a leggyengébb gennek a 2.-t tartom... kevés pokémon volt benne és azok sem igazán tetszettek a kezdők egész jók voltak de a harmadik alakjuk nem tetszett egyedül Typhlosion volt még türhető Nevet
Mellesleg már felrobbanok annyira várom a B/W 2-t ikszdé bow
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #93 Dátum: 12 ápr 16, 19:30:40 »

hát ez a pvp, sok mulik a luckon meg critic hiten, ez a pali amúgy egy dologba bízik a thunder wave-be, ami paralizál. Beraksz ellene összesnek egy berryt, gg ennek a tagnak Nevet

miaz hogy fikázzátok mewtwot ti hozzá nem értők, legmenőbb arc  Pojén. amugy ja heart goldba egyetlen nehézség a kingdra, összes többi boss egy kalap ratyi, még red is. amúgy szerintem csak első generáció a jó, meg esetleg gold, silver összes többibe undormányok a kezdők, aza  baj ellőtték a jó formákat sorozat elején.

Ui akkor én balfasz vagyok, és egyszerű ember; mellesleg blackben 75ös zebstrikám volt game feléig, aztán áttértem reshiramra ami 100at elérte második felébe. Egyetlen izgulós rész volt mikor elite fourba egyik britkol egy ghost/groundot, az konkrétan tökéletes counter zebrára.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #94 Dátum: 12 ápr 16, 21:14:08 »

Reshiramot a fősztori legvégénél lehet elkapni, ami nem a játék fele. Attól hogy felszeretnél vágni nem kell másokat lenézni, mert így az ellenkezőjét éred el.

Én most így vittem végig legutóbb: Samurott-Levanny-Emolga-Cofagrigus-Infernape(áthozva)-Krookodile.

Nagyon nincs gyenge pontja a csapatnak.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #95 Dátum: 12 ápr 16, 22:00:33 »

reshirama  játék fele, utána vanmég tovább, többet közt elite 4 ujra. és nemszeretnék felvágni te oltottál le hogy jobbaknak 3 van, grat akkor én vállalom hogy nemértek hozzá, leirtam a véleményem teis a tiedet.

amúgy most figyeltem felrá, valaki látta piplup 3.formáját? valami büdös imba a vizi/acél keverék, gyakorlatilag minden támadást ver jól véd, kivéve ground-fight-electric, és ami a vicc hogy groundot győzi mivel vizi, valamint tanul flyingot is, marha erőssé tették ezzel a comboval.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #96 Dátum: 12 ápr 16, 22:55:50 »

Jó de utána már semmilyen nagy kihívás nincs főleg hogy 50-60as level közt jár mind a hat pokéd. Csak a plazmások felkutatása, a maradék legendás, elit4 megint és utána Cyntia. Persze vannak új trainerek menet közben, de azok is simán verhetőek. Nem tudom milyen hármasról beszélsz megint.

Empoleon: Viszont elég lassú és ha nincs repülő támadása,akkor a harcos simán leveri, vagy ha van is akkor outspeedelheti.

Szerk: Bulbapedia szerint nem is tud tanulni Flyingot csak Aeriel Acet. Így egy erősebb harcos simán kiüti. De azért így sem  rossz.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 16, 22:58:10 írta Kazekage sama » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #97 Dátum: 12 ápr 17, 13:03:49 »

amúgy meg azt a hármasat azért mondtam mert ha elfogy annak az egynek a pp-d meg az elixired meg az a másik amelyik vissza adja a pp-d (nem ugrik ne a neve smirksweat ) tehát ezért tartom jobbnak ha legalább három pokéd van
Ui: szeretitek a Mysteri dunengon sorozatot? Nevet én azt is imádom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 13:04:56 írta Hidetada » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #98 Dátum: 12 ápr 17, 13:08:51 »

Ezért duplát? amúgy mit dicsőíted empoleont yamael? a másik két kezdő lazán elverik. infernapem flamethrower-el nyírta ki egy gyorsabb poke lazán kinyírja de talán egy lassabb is ha a támadását túléli
A legjobb típus kombó még mindig a szellem sötét egy támadás sem szuper rá, 3-ra immunis
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 17, 13:23:24 írta A Sokadik » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #99 Dátum: 12 ápr 17, 19:36:38 »

hát most soloba viszem ezt a hercegpingvint, eléggé adja; amugy ezek a statok amiket láttok csak irányadók, ha kezeid közt neveled fel, értsd elsötöl szinttől, erősebb lesz sokkal

ez a diamond pearl tele van imba kombokkal, legendary is steel dragon wtf van itt Nevet

egyébként tanul 2 airt, peck meg drill peck. ezzekkel oltja lefele a fü ratyi teknöcöt. az a baja  szellem sötéttel egy erős pokemon, ami nálam tüzet jelent mint charizard egy hit kozza ugyanugy. de istenitem ezt a pingvint mert 5kivételével MINDEN támadás osztodik, miez ha nem tiszta nyers erő bye bye
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 12 ápr 18, 12:12:07 »

amúgy charizard már nem számít olyan erősnek Pojén sajnos már a BW-ben nem is ér sokat Hmm?
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #101 Dátum: 12 ápr 18, 16:19:51 »

CHarizard Télleg nem olyan erős most de nálam infernape-el holtversenyben a két kedvenc pokém
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 12 ápr 18, 18:53:32 »

nekem is Infernape a best sosem marad ki a csapatból Nyelvesít
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #103 Dátum: 12 ápr 18, 21:39:55 »

Infernape tényleg nagy ellett találva minden szempontból, de amúgy szerintem mindegyik generációból a tűz kezdők a legjobbak. Talán a másodiknál és harmadiknál nem tűnik ki annyira de a többinél egyértelműen.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #104 Dátum: 12 ápr 18, 22:21:59 »

Elsőből szerintme egyértleműen venesaur a legjobb, a híresztelések ellenére. Egy giga drain kell rá, frenzy plant, az a cucc, ami erősíti a grass-skilleket, meg egy erős általános támadás. Az enyém simán levert kábé bármiylen tűzpokemont (moltrest is) azonos szitnen kb. Most kicsit megég közben, nagy ügy.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins