25 máj 30, 13:21:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PoKémon (GameBoy és Nintendo DS)  (Megtekintve 129394 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A Sokadik
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #30 Dátum: 12 feb 21, 14:02:52 »

mennyiért vásároltad a ds-ed? én jó üzletet csináltam. Megvettem a haverom ds-ét 5k-ért és hozzá pár játékot szintén 5 k-ért. a platinumot 4000-ért vettem.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #31 Dátum: 12 feb 21, 20:06:47 »

hát én 3ds-t vettem 65000-ért akkor amikor kijött de szerintem megérte mert nagyon király ikszdé
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Morause
Vendég
« Válasz #32 Dátum: 12 feb 25, 13:29:18 »

Én is szívesen vennék DS-t meg Gameboy Advance-t is... így megszerezhetném az összes Pokémon játékot és ha unatkoznék vhol előkapnám vmelyiket azt csá... bár már ezekre nincs szükség, láttam egy ismerösöm a telefonjára letöltött emulátort és azon keresztül játszott a GBA pokémonnal (aszhem emeraldal). Gondolom ugyanezt DS verziós pokémonokkal is meglehet csinálni! Úgyhogy úgy gondoltam majd a közel jövőben veszek 1 okos telefont.

Na meg képzeljétek, sikerült legyőznöm végre azt az átkozott riválisom a Pokémon ligában firered-ben... most jönnek azok a liga utáni részek, habár bevallom nem volt könnyű harc a 4. trainer ellen aki Dragonite-ot használ, mikor ellene harcoltam ilyen pokémonjaim voltak:

~ Charizard (lvl. 53)
~ Blastoise (lvl. 60)
~ Venasaur (lvl. 54)
~ Pigeot (lvl. 51)
~ Raichu (lvl. 51)
~ Dragonite (lvl. 57)

Annyira erős volt h 3 pokémonom kiiktatta, meg rohadt sokat potizott ezért néha lemartam a fejemről a bőrt. Érdekes módon a 4 bajnok sokkal erősebb volt mint a riválisom a végén.Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:13:02 írta Morause » Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #33 Dátum: 12 feb 25, 14:05:01 »

GBA-t én is vennék. Mostanában nézegettem az egyik netes aukciós portálon, 5 ezer körül vannak, úgyhogy veszek egyet. Pokemon játékot nem ad el valaki GBAhoz?

Mert gépen is poén emulátorral, a telóm meg valamért nem akarja működtetni a GBA Emulatort, Sony Ericsson Xperia X8..
De mégis más fogni a kezemben a GBA-t, és játszani azon Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:06:15 írta ChroN » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #34 Dátum: 12 feb 25, 14:26:03 »

Kicsit elakadtam az Emerald-ban... Már megvan az 5. jelvényem és nem tudom merre kéne menni. Vagyis a következő edzőterem megvan csak az odajutással van problémám... A láthatatlan kaméleon állja el az utam és nem tudom merre lehet az a tárgy amivel látom.
Fossil-t se tudtam szerezni mivel véletlen acro bike-ra nyomtam és a sivatagban nem tudok felmenni a toronyba... Ezt valahogy lehet orvosolni?
Illetve kéne valami jó repülő pokémon amit idáig meg tudok szerezni. Van egy Taillow-om és egy Wingull-om, de nagyon gyengék... Salamence-t szeretnék szerezni, de ehhez egyrészt kéne szereznem egy Bagon-t amit nem tudom merre lehet szerezni, pontosabban Meteor Falls-ba/nál, de nem tudom merre van. Másrészt Bagon-t 50lvl-re kéne húznom ami nem könnyű dolog vagyis itt még nem az. Ötleteket várok.

Eddig a csapat:
-Tentacruel (lvl 30)
-Kadabra (lvl 33)
-Lairon (lvl 34)
-Numel (lvl16)

Numel-t nemrég fogtam, mert kell egy tűz pokémon és kipróbálom milyen.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #35 Dátum: 12 feb 25, 14:45:54 »

Tudjátok, az 1. hsz amit topik nyitáskor nem dísznek írtam le... persze az eleje kezdőknek van de a végén  a mentést és a pokedream honlapja az nagy hasznot tud nyújtani, mivel a mentés beállítására ahhoz van szükség hogyha utána néz az ember akkor gépen hogyan lehet cserélni pokémon és ezzel akár egyes pokémonokat is átlehet fejleszteni.

Tehát ebben az esetben laci1005 neked is figyelmedbe ajánlom az 1. hsz-embe az utolsó linket a pokedream honlapjáról... amúgy kérdésedre a válaszom itt van: POKÉDREAM.
A bal sarokban válaszd ki melyik területen vagy... nézd meg mi a teendő és sok sikert! kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 14:47:42 írta Morause » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #36 Dátum: 12 feb 25, 15:01:55 »

Ez mind szép és jó, de ezzel van egy kis bökkenő... Fogalmam sincs merre voltam, ahol a kaméleon volt, mert azóta 6x elmentem onnan és nem tudom merre lehet visszamenni. Ebből kifolyólag nem tudom a helység nevét és gondoltam valaki gyorsabban ad választ, minthogy nekem kelljen órákat keresgetnem.
A második dolog, hogy az angol tudásom egyenlő a 0-val. Mire megértem a szöveget lemegy a nap. Sajnos németet kell, hogy tanuljak aminek semmi hasznát se veszem (na meg nem is tudok németül).
Persze lapozgatom majd össze meg vissza az oldalt hátha okosabb leszek Mosolyog
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #37 Dátum: 12 feb 25, 15:05:27 »

Ez esetben ha nem megy az angol figyelmedbe ajánlom ezt:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL467F443BAF3C602B&feature=plcp

Én is ettől a faszitól nézem el h hol mit merre kell, persze a pokémonjaim magam választom csak a játék menetre figyelek és a harcokat azt általában átugrom. Bár elméletileg ismerned kéne ezeket a végigjátszásokat is hisz a FireRed-es pokémonjaid is azt mondtad tőle nézted.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 19, 12:36:10 írta Morause » Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #38 Dátum: 12 feb 26, 13:37:27 »

Hivatalosan is be jelentették az új pokemon játékokat. Igen játékokat a Pokemon black illetve white 2-t. itt kyurem lesz a főszerepben és 2 igen 2 formája is van http://serebii.net/kyuremforms2.jpg alig várom

"A Nintendo Europa mai hivatalos bejelentése alapján 2012 ŐSZÉN már kapható lesz a BW 2 Európában! Pontos dátumot még nem tudni, de legalább már idén játszhatunk majd a Black és White folytatásával."

Forrás: bagszipoke.hu

https://twitter.com/#/NintendoUK
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 17:08:54 írta A Sokadik » Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #39 Dátum: 12 márc 03, 07:37:35 »

ezt nem gondoltam volna ikszdé rajtam kívül is van akkora fan itt a fórumon, hogy bagszipokét meg serebiit néz? Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #40 Dátum: 12 márc 03, 08:03:08 »

Én annyira eszméletlen lusta vagyok, ott vagyok a riválisom elleni harcnál de egyszerűen lusta vagyok végig megcsinálni mármint a 2. harcnál a Firered-ben mert azt a nemzetközi kódexet megkaptam vagyis ez a johto liga.

Lassacskán el kéne kezdenem az Emeraldot is csak az a baj h abból alig ismerek pokémonokat, szinte semmit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Sokadik egy kis informationt szolgáltatnál nekem erről a kyuremről? Én nekem a pokémonok addig ismerősek amit magyar szinkronnal megnéztem a johto ligáig amit lefordítottak tehát asz'em a 3. évadig akkor utána se kép se hang.

Persze nem azt kérem h fogald össze az azóta történteket csak tudni akarom mi vagy ki ez a kyurem h ilyen nagy dolognak számít h bekerül a B/W következő részébe mint főszereplő.

ui.: na végre végigjátszottam a a Pokémon FireRed-et.... ilyen pokémonokkal:

~ Charizard lvl 63 / képességek: Dragon Claw, Strength, Flamethrower, Overheat
~ Dragonite lvl 62 / képességek: Outrage, Blizzard, Fly, Safeguard
~ Raichu lvl 62 / képességek: Facade, Hyper Beam, Shock Wave, Thunder
~ Blastoise lvl 64 / képességek: Surf, Waterfall, Bite, Rock Smash
~ Venasaur lvl 66 / képességek: Cut, Solarbeam, Razorleaf, Sleep Powder
~ Mewtwo lvl 70 / képességek: Swift, Psychic, Solarbeam, Dream Eater (ez utólagos)

Meg ha lesz még majd időm vmikor belinkelem a játékomat h megmutassam miket fogdostam össze. Mosolyog

Második ui.:

Na itt van a link a saját karakteremhez... nyugodtan megnézhetitek a "gépbe" lévő pokémonjaim meg amik jelenleg vannak nálam, bár már nincsen mit küldetést csinálni de pokémonokat gyűjteni azt még lehet.

http://www.filedropper.com/karakterem ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 12:17:52 írta Morause » Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #41 Dátum: 12 márc 03, 19:25:42 »

Morause hát Kyuremről nem lehet valami sokat tudni egyenlőre. Ő egy 5. generációs legenedás poké. Típusa jég és sárkány (kicsi furának tartom, hogy pont ez a két párosítás ikszdé ) a pokémon blackben és whiteban lehet elfogni 75-s szinten. Született néhány elmélet a Pokémon BW 2 miatt többek között az, hogy kyurem egy majin buu szerű pokémon úgy gondolják néhányan, hogy képes beszívni más pokémonokat és az alakjukat felvenni. Egyenlőre nem lehet tudni, hogyan lesz az egész de idővel majd kiderül Nevet
remélem segített Mosolyog
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #42 Dátum: 12 márc 04, 07:26:22 »

Kösz az infót, ebből is látszik h még nem fogytak ki ötletekből a készítők... de azért bevallom h így a legendás pokémonokról jut eszembe, mivel én az 1. generáció nagy rajongója vagyok megnézném h még mindig Mewtwo és Mew a legerősebb az összes közül vagy már simán leverik az újjak mint entei meg hasonlók.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 10:24:31 írta Morause » Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #43 Dátum: 12 márc 04, 09:42:57 »

hát entei szerintem pont nem amúgy ikszdé a 3. generációból Groudon, kyorge és rayquaza szerintem már legyőznék őket (nekik egy ember akkora, hogy minden testrésze felférne a szemére ikszdé ) meg még van egy pár ami valószínűleg legyőzné őket
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #44 Dátum: 12 márc 04, 10:05:27 »

Hát, mivel Mew meg Mewto bármiylen technikát meg tud tanulni, szerintem bármelyiket van esélyük legyőzni a megfelelő tréninggel. De aztán nem biztos.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins