Én annyira eszméletlen lusta vagyok, ott vagyok a riválisom elleni harcnál de egyszerűen lusta vagyok végig megcsinálni mármint a 2. harcnál a Firered-ben mert azt a nemzetközi kódexet megkaptam vagyis ez a johto liga.
Lassacskán el kéne kezdenem az Emeraldot is csak az a baj h abból alig ismerek pokémonokat, szinte semmit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Sokadik egy kis informationt szolgáltatnál nekem erről a
kyuremről? Én nekem a pokémonok addig ismerősek amit magyar szinkronnal megnéztem a johto ligáig amit lefordítottak tehát asz'em a 3. évadig akkor utána se kép se hang.
Persze nem azt kérem h fogald össze az azóta történteket csak tudni akarom mi vagy ki ez a kyurem h ilyen nagy dolognak számít h bekerül a B/W következő részébe mint főszereplő.
ui.: na végre végigjátszottam a a Pokémon FireRed-et.... ilyen pokémonokkal:
~ Charizard lvl 63 /
képességek: Dragon Claw, Strength, Flamethrower, Overheat
~ Dragonite lvl 62 /
képességek: Outrage, Blizzard, Fly, Safeguard
~ Raichu lvl 62 /
képességek: Facade, Hyper Beam, Shock Wave, Thunder
~ Blastoise lvl 64 /
képességek: Surf, Waterfall, Bite, Rock Smash
~ Venasaur lvl 66 /
képességek: Cut, Solarbeam, Razorleaf, Sleep Powder
~ Mewtwo lvl 70 /
képességek: Swift, Psychic, Solarbeam, Dream Eater
(ez utólagos)Meg ha lesz még majd időm vmikor belinkelem a játékomat h megmutassam miket fogdostam össze.

Na itt van a link a saját karakteremhez... nyugodtan megnézhetitek a "gépbe" lévő pokémonjaim meg amik jelenleg vannak nálam, bár már nincsen mit küldetést csinálni de pokémonokat gyűjteni azt még lehet.
http://www.filedropper.com/karakterem