24 nov 23, 09:56:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 850 851 [852] 853 854 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1551830 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12765 Dátum: 16 feb 02, 08:10:42 »

Sokan már a poroltós jelenetnél köszönték az élményt. Elég pokolhoz hasonlítható érzés.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12766 Dátum: 16 feb 02, 11:56:54 »

Új X akták első 2 rész. A fanboy mosolya végig az arcomon Nevet  ha nem követik el azt a hibát amit eddig hogy semmi nem történik akkor még lehet ebből valami Nevet Főleg hogy jó alaphangot ütöttek meg. vagyis. Ez egy picit spoiler. Ráébresztik Mulderéket hogy amit 10 évig csináltak az FBI-nál az figyelemelterelés volt és színház csak nekik. Kitalált összeesküvések és régen halott tervek után nyomoztatták őket csakhogy a valódi terv mehessen szépen csendben. Szóval eddig cool.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12767 Dátum: 16 feb 02, 19:38:29 »

Flashben most indítom el a 10. részt. lehet, hogy meghal Barry, mivel már rajta kívül 2 Flash is van a Földön. Bár az is biztos, ha Wally felveszi a jelmezt akkor droppolom is a sorozatot.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12768 Dátum: 16 feb 02, 19:44:25 »

Nekem kicsit már így is érik a kasza. Egyszerűen nehéz elhinni, hogy ez ugyanaz a sorozat, mint amit tavaly néztem.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12769 Dátum: 16 feb 02, 19:46:36 »

A comicban ugyebár meghal Barry és Wally egyike lesz a Flasheknek. Ha van vér bennük, akkor megölik Barryt, ami mondjuk nekem nem jönne be, de Kaze erről lehet átláthatóbb képet tudna festeni.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 00:02:05 írta Ishida » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #12770 Dátum: 16 feb 02, 23:50:12 »

Jay, Barry, Wally, Bart a sorrend. Biztos nem fogják kinyírni, maximum valahogy Kid Flash/Impulse lesz Wallyból. Amúgy Earth 2 Wells lánya is speedster a képregényekben.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12771 Dátum: 16 feb 03, 10:31:21 »

Micsudi láttad az Expanse 8. részét? A Tycho-állomás egyszerűen brutális ahogy kinéz.Még mindig elképesztő hogy milyen méretekben építkeznek odakint az emberek.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12772 Dátum: 16 feb 03, 11:26:05 »

Tök vicces, hogy ebből a hszból máris tudom, hol jár most a történet, ha nem írták nagyon át a könyvet. ikszdé Amúgy Julie Mao itt is meghal az elején?
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12773 Dátum: 16 feb 03, 11:29:42 »

Julie most halt meg a 8. részben  >.<# mondjuk semmi para,mert egy büdös perce nem volt csak mindenki utána nyomozott.
De most találkozott Holden csapata és Miller,szóval valami nagyon fog itt történni.
Egyébként,megrendelték a 2. évadot!
Itthon megjelent a könyv magyar nyelven? Csak mert amikor először mondtad,utána néztem,de nem találtam.

Kijött az Archer 7. évadának előzetes,és szokás szerint,fenomenálisra sikerült.Akinek ismerős a Magnum,az nem téved,mert az előzetes fullra azt idézi.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ss3moRVQaXk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ss3moRVQaXk</a>
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 11:37:29 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12774 Dátum: 16 feb 03, 13:22:31 »

Engem sokkolt a kiscsaj halála olyan értelemben hogy a kurva életbe ezzel már megint nem vagyunk beljebb! Azon az állomáson valami biológiai "fegyver? entitás?" kinyírt mindenkit a hajón is és most az Eros-on is ott van. Nem kéne elhúzni onnan mielőtt az állomást is megfertőzi az az izé ? És ha a lopakodóhajó nem a fekáé nem OPA-s nem marsi nem földi akkor legalábbis publikusan akkor mi a rák van most ikszdé  még 2 rész van hátra ha semmit nem tudok meg és várhatok egy évet a folytatásra akkor még angolul is el fogom olvasni a 2. könyvet.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12775 Dátum: 16 feb 03, 13:23:37 »

Ja, a könyvben úgy volt, hogy Julie a legelején szerepelt csak. Utána a közepe felé a holttestét találták meg, meg később kiderült a múltja is. Én amúgy ezen eléggé kiakadtam, mert reméltem, hogy Miller rátalál, esetleg össze is jönnek. xD (Lehet a sorozatban semmi ilyen dolog nincsen, de a könyvben van egy ilyen szál, hogy a faszi látatlanban rákattan a csajra.)

Most kicsit belezavarodtam az időrendbe, az Eros állomáson voltak már? Ezt a pontot nem hiszem, hogy kihagynák a sorozatból, mert annak a helynek nagyon központi szerepe van az egész történetben.

Amúgy nem lepődj meg, ha zombikat látsz. A könyvben voltak. Na, többet nem spoilerezek.

Három könyv jelent meg eddig magyarul, ez az első rész:

http://moly.hu/konyvek/james-s-a-corey-leviatan-ebredese

A háromból eddig az első és a második kb. egy szinten volt kurva jó, a harmadik kicsit gyengébb lett, főleg mert az első 200 oldalon lófasz se történt. Utána már felpörögtek a dolgok.

Egyébként mindegyikről írtam a fórumon a könyves topicba, az elsőről egy hosszú kritikát, nagyon a hatása alá kerültem annak a könyvnek. Keresd vissza őket, ha van kedved.

---

Szerk:

Közben írt Micsudi is, látom már, hogy hol tart a dolog nagyjából. Bár vannak úgy nézem eltérések. De mik lesznek még itt. Nevet Csak várjatok.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 13:24:43 írta Aes Sedai » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12776 Dátum: 16 feb 03, 13:59:14 »

Köszi Aes, az első részt el is mentettem,majd megrendelem.Baromira kíváncsi vagyok rá mert engem meg a sorozat húzott be nagyon.

A sorozatban is benne van hogy Miller beleszeret Julie-ba és hogy emiatt folytatja a nyomozást.
Az Erosra már eljutottak,ott futott össze Holden és Miller,pont Jule szobája előtt egy lövöldözés keretében.Amúgy tuti,hogy valami idegen faj lesz.

Valaki nézi rajtam kívül a Black Sailst? a 3. évad eddig istenbaszta király,pedig még csak a 2. résznél tartunk  >.<#
Edward Teach (Feketeszakáll) megjelenésére már évek óta vártam.Brutális egy fazon az egyszer biztos.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 03, 14:03:13 írta Capac » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12777 Dátum: 16 feb 03, 14:12:35 »

Nyugi, Julie-nek van egy huga, az nagyon jó csaj, csak kicsit kattant. ikszdé

De akkor Julie hulláját megtalálták már? Az egész első könyvben az az egyik legütősebb jelenet.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #12778 Dátum: 16 feb 03, 14:18:46 »

Jep megtalálták.De annyira nem volt nagy cucc,mivel k.rva sötét van végig amíg rajta van a kamera  >.<#
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12779 Dátum: 16 feb 03, 14:24:08 »

Azért anyumnak nem tetszett annyira ikszdé  nem volt épp bíztató látvány (együtt nézzük családi program). Kicsit a Mass Effect Husk-okra emlékeztetett :/
Naplózva

Oldalak: 1 ... 850 851 [852] 853 854 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins