Spoiler!
Na én is megnéztem az (a régi) új Star Warst. Egyszer nézhető volt. Nekem túl kiszámítható volt. Története majd remélem a másik két résszel lesz neki, mert itt igen egyszerűre és néha régi módira sikerült.
Han Solo fia egy arab bevándorló volt. Luke meg mikor megfordult hangosan kifakadt belőlem a moziban, hogy ez bizony be van baszva.
Az általam előre gyűlölt bantut meglepő módon megkedveltem nagyon hamar. Még azt is elkezdtem magamban emészteni, ha esetleg Jedi lesz belőle. A csaj is jó választás volt tetszett. Jó volt, hogy Piton megsérült és úgy harcolt a sunával. Ráadásul a csaj nem igazán forgatta azt a kardot csak izomból csapkodott. A negatívum, hogy Piton nem vágta izomból fához az erejével. Ennek ellenére a veresége így nekem nem meglepő. Az már igen, amennyiben nem a midiklóriánok nemzették, hogy miért tanulja meg pár óra alatt használni az erőt. Bár gyanítom lecsúszott Luke lánya lesz.
Örülök, hogy maradtak a régi hajók és felszerelések és nem hívták Sitheknek őket, hanem kitaláltak inkább egy harmadik nevet. Így nem csináltak hülyét a legrégebbi verzióból.
Csubakka lehetett volna legmenőbb az egészben, mikor azt hittem felrobbantotta magát Solo halála után. Erre nem így lett. Ma már nem tudják, hogy kell badassé válni:(
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Jah igen és Voldemort miért olyan nagy?
Jah még annyi, hogy Dart Vaderék a régiben is a harmadik birodalomról lettek mintázva. Így ne lepődj meg, hogy itt is náci érzeted volt.
Tényleg jó lett volna, ha önálló történetet találnak ki és nem remakelik a régit. Így csak egyszer nézhető lett.