rondár
|
|
« Válasz #10845 Dátum: 14 nov 30, 16:14:35 » |
|
Aes: nem mindegyik kalauz Legends-es. Anno kifejezetten filmekhez is adtak ki hiteles forrásnak számító "enciklopédiákat", melyekből kiderült sok háttér információ az olvasók számára (például az, hogy a fénykardok színét a kristály befolyásolja). Azokban is le volt írva, hogy a rohamosztagosokat toborozzák. Nem azonosak a klónokkal. Ez megmagyarázza, hogy miért lettek ennyire siralmasak a klónokhoz képest, hogy még ewokok is képesek lezúzni őket kövekkel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 16:15:51 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10846 Dátum: 14 nov 30, 17:38:59 » |
|
Én úgy tudom, hogy minden eddigi forrást kirúgtak a kánonból, kivéve az eddigi 6 filmet, meg valami animált izét, ami mostanában indult/indul. Mondjuk abban igazad lehet, hogy ami csak a filmekhez kötődik, arra lehet ez nem vonatkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10847 Dátum: 14 nov 30, 18:02:20 » |
|
Én ezt nem értem, volt (van) egy jól kiterjedt univerzuma az SW-nek (filmek, könyvek, játékok...stb) most pedig az egész java része hülyeség?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 18:06:06 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #10848 Dátum: 14 nov 30, 18:36:20 » |
|
Kikukázták az EU-t, mint kontinuitási lehetőséget, de azért ötleteket örömmel átemelnek majd belőle - ahogy az előzménytrilógia is tette -, de sajnos ezzel a húzással minden más EU mű is hitelét vesztette, amit pedig imádtak a rajongók (pl. James Luceno, Drew Karpyshyn és Timothy Zahn regényeit illeti).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 18:38:33 írta rondár »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10849 Dátum: 14 nov 30, 22:28:17 » |
|
Ja, az egészet kitörölték kb.
Igazából azzal még ki tudnék egyezni, ha mondjuk teljesen új történetet írnának, de az univerzum ugyanaz maradna. Szóval új karakterek, meg cselekmények lennének, de legalább a bolygók, technológiák, háttértörténetek, stb. az nem változna. A Régi Köztársaság korát pl. simán hagyhatták volna érintetlenül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10850 Dátum: 14 dec 01, 16:24:08 » |
|
Aes légyszi ne töröld. Twd új rész "élménybeszámoló" A büdös tetves k*rva g*ci életbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10851 Dátum: 14 dec 01, 16:39:22 » |
|
Még nem láttam, de le lettem spoilerezve. Este nézem csak meg, próbálom összeszedni magam, hogy végig bírjam nézni. K*rvára ki vagyok akadva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10852 Dátum: 14 dec 01, 17:02:28 » |
|
Én csak azt remélem, hogy valakit az AMC-ből kirúgnak a spoiler miatt. Komolyan, osztálytársammal megszerettünk volna nézni valamit az interneten, ami helyből a facebookot hozza be, mint utoljára bezárt lap, és ott virít a legtetején ez az orbitális nagy "poén" lelövés. Hát nem csoda, hogy szét van oltva az a post.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10853 Dátum: 14 dec 01, 17:09:33 » |
|
Na csak nem meghalt a deszka szöszi vagy mi történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10855 Dátum: 14 dec 01, 17:17:03 » |
|
Se melle, se esze nem nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10856 Dátum: 14 dec 01, 17:18:35 » |
|
Hát felőlem Rick vagy Noah is meghalhatott volna, a spoiler a legnagyobb sértés a nézőnek amit el lehet követni ellene. :|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10857 Dátum: 14 dec 01, 17:26:16 » |
|
Se melle, se esze nem nem volt.
Amúgy mi értelme annak, hogy már csak azért is fikáztok egy személyt vagy egy karaktert, hogy másokba belekössetek és ezzel vitát generáljatok? Máshogy nem megy a feszültség levezetése?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10858 Dátum: 14 dec 01, 17:28:06 » |
|
Elég undorító és szánalmas dolog. Nekem, Aesnek és Catnek a szívéhez nőtt a kiscsaj, mert szerettük a karakterét, erre féreg módon, úgy hogy kb 2 órája láttam a részt és még mindig idegbeteg vagyok miatta, nyomatják a faszságot.
Így is pumpálom a cigit 3 óra óta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 01, 17:28:40 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10859 Dátum: 14 dec 01, 17:34:12 » |
|
Én is ugyanúgy kaptam a spoilert, mint Cat. Egyszerűen képtelen vagyok elkezdeni nézni a részt. Este jön a húgom, majd vele együtt talán könnyebb lesz. A sok Trónok Harca tapasztalat segít kicsit legalább. A hatereknek meg a k*rva anyját. Most tényleg nincs jobb dolgotok? Nekünk rajongóknak igenis fontos ez. Miért baszódik el minden shipping amit szeretek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|