Aes Sedai
|
|
« Válasz #10875 Dátum: 14 dec 03, 12:16:43 » |
|
Én nem is látom ezeket a spoilereket. Mondjuk tavaly decemberben újraolvastam, de azért annyira így sem vagyok képben. De mindegy, a film így is úgy is jó lesz. ------ A szívem megszakad komolyan. Beth.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10876 Dátum: 14 dec 03, 13:01:07 » |
|
Hobbit spoiler:
Aki szinte biztos hogy meghal: Thorin és a 2 fia, Azog és Smaug.
Aki 90% hogy meghal szerintem: Tauriel
Amúgy más halált nem igazán várok, mert a maradék szereplők feltűnnek később a Gyűrűk Urában. Vagy legalábbis látjuk a holttestüket, pl Moriában illetve, említést tesznek róluk, lásd Gimli apja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10877 Dátum: 14 dec 03, 13:08:18 » |
|
Hobbit spoiler: Thorinnak nincsenek fiai, a nagybátyjuk. [SPOILER]Egyébként ők a könyvben is meghalnak, meg Bolg is, bár átírják, mert Bolgot és Azogot sem az öli meg, aki a könyvben (Bolgot a könyvben Beorn, Azogot Dain öli meg, a könyvben viszont teljesen mások, nyilván hogy kapjanak szerepet...Tauriel nem hal meg. [/SPOILER]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10878 Dátum: 14 dec 03, 13:16:31 » |
|
Inkább ezen kéne gyászolni. Hivatalos cast a Suicide Squadhoz.
Jared Leto – Joker
Will Smith – Deadshot
Tom Hardy – Rick Flagg
Margot Robbie – Harley Quinn
Jai Courtney – Captain Boomerang
Cara Delevingne – Enchantress
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10879 Dátum: 14 dec 03, 13:17:31 » |
|
Rég olvastam a Hobbitot, úgy emlékeztem hogy Thorin az apjuk. Amit írtam biztos halálnak, azt az alapján vettem biztosnak, hogy a könyvben is meghalnak. De én pl úgy emlékszem Bolg és Azog a könyvben, csak említés szintjén van benne. Ők már akkor halottak, amikor a Hobbit játszódik nem? Dain Gimli apja ? Remélem a 3. filmben látunk többet Beornból mert a könyvben egy badass állat Ha Tauriel életben marad annak örülni fogok =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 03, 13:18:35 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10880 Dátum: 14 dec 03, 13:22:14 » |
|
Azog az Azanulbizári Csatában hal meg még az öt sereg csatája előtt Náin (Dáin apja) serege elleni harcban. Dáin nem Gimli apja, hanem Erebor királya (lesz az Öt sereg csatája után, egyébként Thorin unokatestvére), és a Gyűrű háborújában hal meg, a Gyűrűk urában említik is a halálát.
Bolg ott volt az Öt sereg csatájában, ő vezeti az ork sereget.
> SPOILER: Tauriel azért marad életben, mert szimplán meghalni egy háborúban már nem menő, cska ha feláldozod az életed valakiért... úgy tűnik, ezért hozták be ezt a szerelmi szálat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 03, 13:24:36 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10881 Dátum: 14 dec 03, 13:22:27 » |
|
Jared Leto – Joker
Mert ezzel mi a bajod? A mostani Flash rész nagyon jó volt. Bár történetet nem viszi előre, de aki nézi a Zöld íjászt, neki is érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10882 Dátum: 14 dec 03, 13:32:13 » |
|
A hugom azt akarja, hogy Tauriel ne haljon meg és jöjjön össze Legolassal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10883 Dátum: 14 dec 03, 14:15:04 » |
|
Mert ezzel mi a bajod
Szerintem nem illik hozzá a szerep pedig jó színésznek tartom. Ő a kisebb baj a listán. Inkább Deadshot és Harley amin csak röhögni tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10884 Dátum: 14 dec 03, 14:59:23 » |
|
Szerintem meg pont, hogy tökéletes neki a szerep. Sőt, szerintem még Heath Ledger "méltó utódja" is lehet. Will Smitht sem tartom rossz színésznek, de Deadshot karakterét nem ismerem, így erről nem tudok mit mondani, bár szerintem ő sem lehet annyira rossz választás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 03, 15:05:24 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10885 Dátum: 14 dec 03, 15:54:19 » |
|
Miért pont Harley-t cseszik el? Bájosan szexi nőnek kellene játszani őt, nem k*rvásan átlagosnak. Will kell egy comic filmbe, de ne Deadshot legyen. Bumeráng nem néger a képregényben, de őt pl. játszhatná. King Shark nem is lesz benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10886 Dátum: 14 dec 03, 18:29:56 » |
|
Ha nincs egy néger főszereplő a filmben az rasszizmus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10888 Dátum: 14 dec 04, 00:09:36 » |
|
Ha nincs egy néger főszereplő a filmben az rasszizmus.
Egyébként ez nagyon tud idegesíteni. Egy csomó helyről folyik, hogy mennyire kell már egy fekete meg egy női szuperhős. Már bocsánat, de kit érdekel. Még ha valós, mindennapi problémákkal küzdenének a hősök, talán tényleg "kéne". Így most nekem teljesen mindegy, hogy éppen milyen a főszereplő bőrszíne vagy neme vagy vallása. Szerintem ezen pörögni még kiközösítőbbnek is hat... @Hobbit: Bármennyire tértek is el az alapanyagtól és írtak bele felesleges jeleneteket, alig bírom már kivárni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10889 Dátum: 14 dec 04, 02:01:15 » |
|
Megnéztem a Téli mesét szerintem szuper jó film, csak ajánlani tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|