Megnéztem ezt az új Godzillát. Nem volt ez annyira rossz szerintem, én rosszabbra számítottam. Ami a fő baj volt vele, hogy Godzilla maga azért elég keveset szerepelt. Az viszont tetszett, hogy jófiút csináltak belőle.
Meg tény, hogy Godzilla tök cukin nézett ki. A másik két szörny nekem annyira nem jött be. Csak az asszonyt sajnáltam meg azért, amikor rágyújtották a keltetőt is a kis szörnyekre.
Maga a történet nagy baromság volt azért, főleg ez, hogy atombombákat ettek a szörnyek.
De végülis óriásszörnyes filmtől mit vár az ember.
Az viszont kicsit hülyeséggé tette az egészet, hogy tulajdonképpen itt az emberek nem is a szörnyekkel harcoltak hanem a saját faszságukkal.
Szal a szörnyek maguk között intézték a meccset, az embereknek meg az volt a dolga, hogy a saját maguk miatt odakerült atombombát takarítsák valahogy el. xD (Ekkora marhaság biztos nem jutna eszébe senkinek, hogy egy nagyvárosban atombombákkal bénázzon. Elég ha leesik a helikopterről véletlenül, összetörik, és kijön belőle a sugárzás)
Maguk a katonás jelenetek viszont nagyon jók voltak, mert menők voltak a fegyverek, az egyenruhák, járművek, hajók stb.
Hát nem ez volt életem film élménye, de nem bánom, hogy megnéztem.